VYHULENY_UFO: on termin "odpadni latka" je osidny. odpadni latkou je treba i ethanol vznikly pri kvaseni - kvasinky sezerou cukr a vylouci et - a my lidi to chlastame, blee. nebo medovice, kterou vylucujou nektere druhy msic pri svem hostovani na mnohych rostlinach - a mravenci ale i treba vcely ji sbiraji (a od vcel bereme zase my). o tom, jakym zpusobem naklada priroda s "odpady", jak jsou pro ni dulezite, by ti mohl povypravet kazdy zahradnik nebo sedlak.
osobne jsem svoji moc v ramci ruznych experimentu a detoxikacnich kur mnohokat pil a mam zkusenost, ze jeji promenlivost behem dne, ale i behem samotneho moceni je velmi vysoka (o jeji zavislosti za zdravotnim stavu a zivotosprave nemluve). treba jen snadno overitelny fakt :o), ze pri zacatku moceni ma moc dosti jinou chut a pach nez o par vterin pozdeji, jakoby moc, dokud je v mocovem mechyri neobsahovala homogenne rozlozeny vsechny latky, ktere maji odejit a ty do ni vstoupi az pri vystupu z tela a to tak, ze je vlastne "vyplachne prvni vlna moci". to je ostatne duvod, proc se vetsinou pije az "stredni proud", ktery byva casto zcela bez zapachu a aromatu a ma jen ponekud alkalickou prichut. nicmene jelikoz jsme tady OT, odkazu jen na Partykovou, kterou uz jsem zminoval, protoze mi to usetri prepisovani spousty radku textu -
http://www.ulozto.cz/xkk7uLR/detox-ur-partykova-cs-urinoterapie-a-nemoci-pdf