• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    Budu ráda, když sem budete házet odkazy na studie, recepty atd. Dík :) Nástěnka je dočasně nefunkční, protožeji nějaký dobrák celou smazal!!!! Zatím používejte filtr
    Hledáme dopisovatele pro portál http://www.legalizace.cz . Kdo by měl zájem napsat článek o léčebném využití marihuany (eventuleně psaní i na jiná témata), kontaktujte ID FUNLOCO do pošty, diky :)
    KJL vstává z popela
    Recepty a e-shop Medigrower- odkaz na web
    Co vše lze léčit konopím? Odkaz na web
    rozbalit záhlaví
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    TIMUREK: jo, tak ale to asi nebude pásový opar. Můžeš mít jednou neštovice a jednou pásový opar. info od doktorky, kdy jsem tuhle superpříjemnou věc taky měl :)
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    ONEHEART: "při výrazném oslabení imunity se může virus planých neštovic reaktivovat a objevit se jako pásový opar" ... Mamka ho měla opakovaně, zhruba dvakrát do roka. Teď už rok a půl nic.
    ROGER_WILCO
    ROGER_WILCO --- ---
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    TIMUREK: a ani ho už nikdy mít nebude, pásový opar můžeš mít pouze jednou za život. Má ho na svědomí stejný vir jako plané neštovice.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    POOWL: ja si myslim, ze na regma je ta mast jako delana. Ale z potentnich rostlin, ne z techniky.

Na pasovy opar asi opravdu neco silnejsiho, jak radi TIMUREK
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    POOWL: Mám zkušenost s pásovým oparem. Výtažek namazat na opar, přikrýt gázou, upevnit na tělo aby se to nehýbalo a nechat dva dny působit. U mamky to fungovalo, od té doby ho neměla.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    POOWL: A na to maj nejlepší opodeldok. A nebo nějakej Ferdinand Kokoška, co sbíral psí hovínka, měl nějaký náramně dobrý mazání, tak to zkusej u něj.
    POOWL
    POOWL --- ---
    Mate nekdo zkusenosti s lecenim revma? Deda ma druhy stupen. K tomu jeste pasovy opar. Mast, slzy nebo do jidla? co myslite?
    ASTAR_SERAN
    ASTAR_SERAN --- ---
    WILDENBURY_SQ:
    prej je to dobrý na vlasy. stejně jak kořen kopřivy. jako výroba tinktury...
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    BRKODLAK: no to je prave ono. doma si mast z techniky a korenu nedelas, protoze by to holt byla zbytecna mast. Ale kdyz se tim kluci zivej, proc jim to nedoprat. Prdnes na obal konopnej listek a proda se toho tuna.

Ze je koren techniky protizakonnej, to uz je na me moc hubero kororo, a nerad bych si nakladal jeste vetsi haldy. Kosmetickymu byznysu nerozumim, ale vsichni, co to tam smazej, musej bejt naprosto kantare.

A ze se delaj vytazky CBD, to je pravda. Clovece, asi si pujdu znovu precist, o cem jsme tu posledni rok mluvili, abych si to zvopaknul.

BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PRDELOID: i když, možná to spadá do tvé definice konopné kosmetiky, ale je to pořád stejně kvalitní mast, jakou si uděláš doma, jen neobsahuje thc...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PRDELOID: ale oni to prodávají normálně pod značkou jako firma, žádný podomní prodej, nebo po známých. pokud by to bylo jak říkáš, proč se dělají třeba cbd výtažky?
    navíc bys měl vyvodit, že když je ten kořen protizákonnej, tak to asi nikde neuvadí, omg, říkal to jen jako příklad absurdních zákonů
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    BRKODLAK: tyjo, fakt? povez mi, co je jeste v konopi obsazeno.

Ja ted nechci mluvit o tzv. konopny kosmetice, ktera obsahuje nula nula prd niceho a vesele se prodava na marketingovym hajpu konopny problematiky.
    Ja mluvim o tom, ze nekdo doma vyrabi masti z techniky a pak to zhajpovanejm lidem prodava jako "domaci konopny mazani, na klouby i hemorojdy, pozor koren inside!"

Ja si koupit mast z techniky, tak budu kurevsky nasratej!
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    BRKODLAK: Ale tak zejo, duchovni podtexty a nebo nic (resp. drevo), to taky neni zadna vyhra. A pokud tyto artikly nekdo prodava a deklaruje to duchovnimi podtexty, smrdi mi to spis, ehm, skutkovou podstatou... Zkratka cilenym šizením zakazniku.

Viz cibdexy apod., to tu probehlo nedavno.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VYHULENY_UFO: já teď někde četl, že cbd je zodpovědný za tělesnej rozměr opojení, a taky za záchvaty smíchu... a já si říkal proč v posledních letech už toto nezažívám, všechny ty vzorky s 0,01 cbd...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    WILDENBURY_SQ: myslím, že to má spíš nějaký duchovní podtext, něco na úrovni "vývar ze slepice je léčivý díky tomu, že slepice prožila spokojenej život na zahrádce"
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PRDELOID: dělají to oficiálně pod nějakou značkou... už jsi někdy slyšel, že thc není všechno?
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    BRKODLAK: Tohle mi smysl taky moc nedava. Proc se venuje zrovna tyhle casti rostliny, kdyz vsechny indicie (nejen moje analyzy) poukazuji na to, ze koren konopi = drevo?
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    BRKODLAK: a za kolik to tem babickam strili, tenhle "korenar"?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PRDELOID: vyrábí masti z odrůd, které jsou zde legální aka technické konopí
    KUATO
    KUATO --- ---
    PRDELOID: mozna je to punk :o).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam