• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    Budu ráda, když sem budete házet odkazy na studie, recepty atd. Dík :) Nástěnka je dočasně nefunkční, protožeji nějaký dobrák celou smazal!!!! Zatím používejte filtr
    Hledáme dopisovatele pro portál http://www.legalizace.cz . Kdo by měl zájem napsat článek o léčebném využití marihuany (eventuleně psaní i na jiná témata), kontaktujte ID FUNLOCO do pošty, diky :)
    KJL vstává z popela
    Recepty a e-shop Medigrower- odkaz na web
    Co vše lze léčit konopím? Odkaz na web
    rozbalit záhlaví
    HLEN
    HLEN --- ---
    SHEALA: vsak ja ti to verim .. jen se mi to zdalo jako neobvykla reakce .... tot mas i kdyz pozijes jinak nez kourenim .. napr jidlo nebo nejaky odvar ?
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    HLEN: ok, kdybys to náhodou od někoho slyšel ještě někdy, tak je dost možný že nekecá :) Prostě lidem s RS to pomáhá od spasmů, mě to naopak prohloubí celkovou hadrovatost. Akorát že neuromuskulární onemocnění je vzácný no. Sorry, nechcu se v tom nějak patlat, prostě mi to věř :)
    HLEN
    HLEN --- ---
    SHEALA: tomu nerozumim ... kazdej se obcas "zakucka" kdyz je to moc silny... ale dusit se to slysim prvne snad ...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    HLEN: zou wish, se pak bohužel dusím.
    HLEN
    HLEN --- ---
    SHEALA: spliff a day keeps dementia away ... min masti a vic vntriniho promazavani ;)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    HLEN: máš pravdu. Skonzultuju to se svojí psycholožkou že už ta demence je fakt za rohem :)
    HLEN
    HLEN --- ---
    SHEALA: hele na to je fakt potreba hledat rady na nyxech ? ... staci znalosti fyzikalnich zakonu na urovni 12 letyho decka :)) ... sorry za prudu
    ASTAR_SERAN
    ASTAR_SERAN --- ---
    SHEALA:
    přecedit přes silonku a nechat ztuhnout v hrnci s vodou. co nevyfiltruje silonka se ti usadí na spodku masti - zceď to a nech zatuhnout. až to zatuhne vyklop to, voda vyteče a ty na tý spodní části toho kusu ztuhlé masti pak odstraň ty zbylé zbytky shitu. zůstane ti pak už jen čistá mast .)
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    nechat usadit zatepla, dokud je mast jeste tekuta....
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    SHEALA: pouzivam uterku a zdimam to dost silou, dokud je mast horka/tekuta
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    udělala jsem si konopnou mast. jsou v tom ale takový malý drobný kousičky konopí, který po namazání hrozně škrábou. Mohla bych tuhle dávku používat jako peeling a ne jako na promazání kůže. Cedila jsem to přes sítko, když to cedím přes gázu nebo filtrační papír, tak je výsledkem hromada masti na gáze nebo papíru. Nedá se to ještě nějak dovychytat, nebo se mám smířit s peelingem, případně tím že mi zústane hodne materiálu ve filtru?
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    Cannabis? Crucial in Lyme? Medical Marijuana and Overcoming Chronic Illness by Dr. Tristin Wallace
    http://www.sophiahi.com/...e-medical-marijuana-and-overcoming-chronic-illness-by-dr-tristin-wallace/
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    LITTLEPUNKK: Info mas asi spravne, nebo necemu podobnemu aspon verim take. Ale co si budem nalhavat, kdo vi, jak to vlastne je. CBD je v metabolicke ceste ty kytky prekursor THC a u nekterych odrud te techniky se to "zasekne" v tomhle stadiu.

Ale treba u specifickych odrud se to zasekne jeste o krok driv, tzn. u CBG. Toho se da vyuzit pro ziskani CBG. Otazkou je, co vsechno hraje roli. Pocasi, podnebi, svetelny cyklus, nejaky druh deprivace te kytky, jestli i puda a ziviny, pestitele nekdy pouzivaji ruzne postriky proti opyleni samic samci, odrudy jsou navic jednodome a dvoudome... Faktoru je hodne a vymyslet se da lecos :)
    LITTLEPUNKK
    LITTLEPUNKK --- ---
    WILDENBURY_SQ: no dle mých info se cbd tvoří hlavně koncem květu , při překvítání , při špatným počasí ...tak si říkám jestli na tohle právě ještě není čas ...já skoro ještě nic nesklidil . Nebo je to všechno jinak ?
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    LITTLEPUNKK: Z analýz vzorků "našich" pěstitelů a dodavatelů, víc nezávislých subjektů. Většina materiálu je letos do 1.5%, což je bída. Viděl jsem už i 4-5% materiály.

SHEALA: CBD je psychoaktivní, z definice by šlo považovat za mírné psychofarmakum, imho mmj. třeba upravuje náladu a spánek.

PRDELOID: :o))
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    BRKODLAK: tak to jsem rád, že jsme nemluvili třeba o heráku. je to vždycky trochu scary, když na scénu přijde Dušan Dvořák :))
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PRDELOID: to jsem přehlídl, mluvil jsem obecně o konopném čaji, sorry.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    BRKODLAK: mám pocit, že už tu drahnou dobu hovoříme o čaji, na nějž byl ten odkazovaný příspěvek [ MTO @ Marihuana jako lék - léčivé konopí ]
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PRDELOID: já mluvím o konopném čaji obecně, doufám, že zbytek taky
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    BRKODLAK: o tom konopném čaji z Fedory? Pořád mi něco uniká
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam