• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    HLEN
    HLEN --- ---
    JESTEDMAN: zajimavy ... tu by to CBD melo naopak potlacovat, ne ? ... ja ale mluvim o vytazku bez obsahu THC ... zkousel jsem si na to dvat brko a prislo min ze jsem byl min zhulenej, nez kdybych si ho dal bez predchoziho uziti CBD ...
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    HLEN: zkoušel jsem Z7 kouřit, nemám laboratoř, ale je to genetika s vysokým podílem CBD. zajímavý bylo, že jediný pozorovatelný vliv na psychiku byl velký nárůst paranoi. to jsem nečekal
    HLEN
    HLEN --- ---
    HLEN: teda ted jsem si to prepocital a bylo to spis 20 mg ale podle tabulek je to porad hodne slaba davka .... http://cbdoilreview.org/cbd-cannabidiol/cbd-dosage/
    HLEN
    HLEN --- ---
    PRDELOID: mam trochu problemy s jidlem, casto me boli zaludek a nemam moc chut jist a po poziti jsem behem par hodin mel opravdu chut na poradny jidlo .... taky jsem si pripadal prijemne vyklidnenej a krasne se mi spalo (mivam nocni mury a obcas toho moc nenaspim) ... behem dne jsem mohl pozit tak 10 mg CBD coz neni nejak hrozitanska davka ... koupil jsem si i e-cigaretu plnenou tim extraktem a po par slucich se dostavuje prijemnej euforickej stav (zadnej velkej high) a takovej soustredenej stav ... nevim co z toho bylo placebo, jeste musim dal testovat
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    HLEN: a jaké účinky na sobě pociťuješ, prosím? Jinak byla tu na toto téma velká debata, filtruj.
    HLEN
    HLEN --- ---
    mate nekdo zkusenost s CBD olejem ? .... na Cannafestu jsem si nejaky koupil a jsem nadmiru spokojen s ucinky, jen bych rad slysel vic od nekoho, kdo ma vetsi zkusenosti s jeho uzivanim ... taky bych ocenil par tipu kde ho pripadne sehnat za dobre ceny
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    Phillip Morris has not announced the introduction of 'Marlboro M' brand marijuana cigarettes. It's an outdated April Fool's joke.
    oops, nechal jsem se nachytat :-/ mazu se.
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    BIONAUTES: to už je krapet starší hoax :)
    BIONAUTES
    BIONAUTES --- ---
    Philip Morris Begins Selling Marlboro "M" Brand Marijuana Cigarettes In Colorado - DailyBuzzLive.com
    http://dailybuzzlive.com/marlboro-m-brand-marijuana-cigarettes/
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    SHEALA: :D cesta je stejne integracia a nie separacia/izolacia, takze robis dobre.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    RAVNOS: hele já už jsem zvyklá, tohle je proti jednání s provozníma klubů nebo s úřadama docela pohoda :) Ale jakože je to tak to říkáš. Oni očekávaj že řeším huličský kašliček, já řeším management neuromuskulárního onemocnění. Holt to mám jako trest za tu drzost nechtít bejt v ústavu a dovolit si volně chodit po ulici mezi "opravdovejma lidma".
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    SHEALA: preco mam pocit, ze sa ti to stava repetitivne a ludia (hulici) ta presviedcaju dokola, ze to je len v tvojej hlave/spatnej aplikacii bez toho, aby si nastudovali nieco k tematike, ktoru si naznacovala?
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    technická - ne, mluvím furt o něčem jiným, o reakci dýchacích svalů. Což je věc kterej relativně zdravej kuřát řešit nemusí, myopat ano. Tráva uvolňuje, ale pokud to použije někdo, kdo už je uvolněnej kvůli nemoci, tak mohou nastat mnozí efektové.
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    HLEN: dušnost je běžná přímá reakce dýchacích cest na kouř :) ne jen u astmatiků

MICHAL_R: jo, přesně! mě se zdá, že se často lidi zbytečně přestřelej hned napoprvé a záskají si k tomu odpor. A přitom je to snad nejpříjemnější způsob užívání ( i stavu - ten pomalej, vlídnej nájezd je pro mě u hulení něco velmi neobvyklého a kouzelného). Já osobně si dávám pozor, abych se nepřendal a ponechal si to pro veselou budoucnost bez čoudu :)
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    SHEALA: Z vaporizéru, alespon mne, v krku neskrabe. Orální aplikace jde taky postupne "odměřit" tak, že si dáš fakt jenom kousicek, druhy den (dle predchoziho efektu) vic, atd., dokud si davku "neseridis" dle svych potreb... Jeste lepe se pak odmeruje treba alkoholovy macerat...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Vidím že s těma lidma bude ještě hodně práce :) Ne je mi to jasný, chápu že to tak z vnějšího pohledu vypadá, ale mám to oveřený od člověk se stejnou diagnózou, ono my nemoci rozumí tak deset lidí v český republice a to možná spíš pacienti samotný, a jen jeden dva doktoři :) Když tak googli svalová dystrofie pletencového typu a moc se neděs, dá se velmi s tím dobře fungovat ale pár věcí se dělat nedá. Závěsná bondage třeba. Nebo hulit tráva :)
    HLEN
    HLEN --- ---
    SHEALA: fakt neznam tvoje zdravotni potize (jestli nejake mas) .... ale me to prijde spis jako psychosomaticka reakce ... kdyz par dni neuzivam a pak to prezenu tak take pocituji dusnost a podobny neprijemny stavy, ale urcite se nejedna o primou reakci na canabinaoidy, ale spis o prehnanou "zhulenost" v danej moment
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    HLEN: co se týče jidla nehodlám riskovat, snědla jsem kdysi nějaký konopný kousky omylem a nebylo to dobrý. Chcípala jsem tam.
    HLEN
    HLEN --- ---
    SHEALA: vsak ja ti to verim .. jen se mi to zdalo jako neobvykla reakce .... tot mas i kdyz pozijes jinak nez kourenim .. napr jidlo nebo nejaky odvar ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam