zdarec, mam takovy celkem problem: pokud nekdo nesleduje, oc se snazim, tak je to postup
http://www.bushka.cz/archiv/konosprej.html akorat namisto benzinu pouzivam polypropylalkohol.
Nejprve jsem prolil trychtyr s travou PPEth. zhruba cca 2 litry, ale neco se mi nepovedl zdimat z kytek, zustalo cca 1.8 litru zeleny kapaliny. kytky se v ni louhovaly v radu minut az desitek minut.
Pote jsem v tom vymachal aktivni uhli. barva se moc nezmenila, ale budiz. pridal jsem stejny (1.8 litru) obsah vody a cca 150ml PPG. dal varit. nejprv to celkem jelo, tak jsem stahl plamen a sel na pivo... po navratu (cca 2h) tam byl asi tak litr kapaliny, pary sice jeste trochu smrdely po polypropylenu, ale celkem OK. Vypnul jsem to, prelil do odmerneho valce a zjistil, ze toho je cca 1 litr. zelena husta voda. nechal jsem to do rana odstat (vlastne az do ted) v chladu, a ted na to koukam: na dne odmerneho valce je mraky cerne lepkave kase, co vypada jak fenixovky. jinak je "voda" spise do zluta. No a v cem je ten problem:
1/ ktera ze slozek obsahuje THC? ta voda, nebo ta lepkava kase? IMHO by to melo byt ve "vode", neb v ni je PPG, ktere melo v polypropylalkoholu rozpustene THC navazat. ALe jak si mam byt jisty?
2/ pokud to obsahuje ta lepiva cerna kase (IMHO je to spis smes chlorofylu s vosky a dalsimi latkami - ale nemela by tedy plavat?) - jak ji dostanu ze dna toho valce, ve kterym jsem to nechal vychladnout?
diky za kazdy postreh - nerad bych delal pokusneho kralika a zral nejaky sajrajty jen abych zjistil, ze v tom neni zadny THC..