• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    Hi, nevite nekdo (odkaz, info, cokoli), jakym zpusobem muze marijana pomoci pri makulární degeneraci sítnice /rohovky? diky za info a pekne vanoce vsem.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    PHEEEW: není to vedle, pouzitelne to bude. volcano je takovy rols royce, za 6K bomba koupe, ale da se porad jit nize s jinými vyrobci. do 4K je v nabídce dost jak stolnich, tak prenosnych kousku. Ten Titan2 nevypada zle, trochu bych mel strach z kratke cesty vaporu- bude to dost teply vzduch, ale to je asi problem skoro všech prenosnych. Osobne bych v tehle cene volil import http://www.ebay.com/...gnetic-Closure-Latch-Mod-/361407588886?hash=item5425922a16:g:BuwAAOSwF1dUPQnu (u nas bezne pres 4k) vice info v [ vaporizery ] (disc. Volcano pouzivam leta, postupne oba stolni modely a mam i prenosny bateriovy- Arizer Solo)
    PHEEEW
    PHEEEW --- ---
    ONEHEART: To je fakt dobrej nápad. Diky za něj :) píšu reporty z koncertu, tak tohle by mohla byt i nakonec sranda.
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    PHEEEW: normálka to samozřejmě není, ale kdyby jsi to spojila třeba s reportem o účicích na dědu, tak by z toho mohly profitovat obě strany..
    PHEEEW
    PHEEEW --- ---
    Titan 2 kapesní vaporizér | Vaporizer.cz smokeshop
    http://www.vaporizer.cz/vaporizery/titan-2-kapesni-vaporizer-147/
    Já jsem našla tohle (ještě před tím než jsem napsala sem), ale podle toho co píššete, tak je to asi uplne vedle :D Proto jsem ale tady. S tou legalizací je to dobrej nápad, ráda to zkusim, ale upřímně moc nevěřím že by mi jen tak půjčili nějakej drahej produkt.. nebo je to normálka?
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    PHEEEW: nebál bych se zkusit napsat třeba do Legalizace, jestli by neměli různé druhy na půjčení za drobnej peníz/zálohu. Podle mě ze stolních je Volcano a Aromed nejlepší volba, možná ještě arizer doporučujou lidi. To všechno je ale nad 5k nový, ty první dva spíš kolem 10k. U mobilního vapa by bylo fajn, aby to mělo citlivě nastavitelnou teplotu, aby si to mohl děda poladit, jak potřebuje. A to se hned zase dostáváš k ceně od 7k.
    PHEEEW
    PHEEEW --- ---
    ONEHEART: Ten odlet by mu taky vubec neuškodil :D ale pokoušet to nebudem když to nechce. Každopádně teď už vím, že za ty peníze neseženem žádnou pecku, ale jak říkám, nikdo z nás o tom nic neví natož o cenách.
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    PHEEEW: oj, kdyby to bylo půl žličky mýho, tak ti děda za chvíli odletí. Bacha na to dávkování :) Kolem 3k to bohužel žádná sláva nebude, ten volcano za 6k je dobrá investice.
    PHEEEW
    PHEEEW --- ---
    To vypadá dobře a co ty kapesní? Původně jsme počítali s něcím okolo 3 tis. Ted má pul lzicky másla ve špagetách, tak uvidíme ...
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    http://elektro.bazos.cz/inzerat/55384043/Vaporizer-Volcano-Digit-Solid-Valve.php tohle mi přijde jako solidní nabídka. Snad tě nikdo z místních huličů nepředběhne:-)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PHEEEW: záleží to na síle a množství materiálu i na době vaření, ale co jsem jednou vážil, tak i dva gramy másla měli účinek.
    u vapíku je základní rozhodnutí v tom, jestli koupit nějakej stolní, nebo kapesní. tipuju to spíš na stolní, kde je dobré třeba už ověřené volcano. určitě bych nešel do stolního arizeru, který je sice asi o polovinu levnější, mě ale vůbec neuspokojil, můj kapesní ascent ho překonal účinkem i chutí.
    PHEEEW
    PHEEEW --- ---
    Děkuju všem za rady a názory :) jste fakt hodní.
    No ted bych pracovala s tím co máme, chceme to určitě zkusit co nejdřív protože prostě není na co čekat. Tahle rakovina se naštěstí podchytila v zárodku, takže chodí na chemo a operace a ozarování ani nepřipadaj v uvahu diky povaze teh nadorů. Ani se mu špatně nedýchá, nezjistilo by se to tak brzo kdyby z niceho nic nezhubnul a jeste ho k tomu nehlídali z důvodu předchozí nemoci. Není ani nijak nemohoucí spíš ho vyčerpává ta chemo a nemůže jíst, protože před několika lety to měl v krku, kterej má ted vybranej a tak to ani nejde, zpusobuje mu to bolesti a jí spíš kašovitou stravu, proto ted potřebujem vyřešit prooblém hlavně s tím jídlem. Na zkoušku jsem dnes udělala máslo, večer zkusíme přidat do jídla a uvidíme. Samozřejmě vubec netušim jak to je nebo neni silný, tak zkusíme po troškách. Otec mě nutí at to v rámci experimentu zkusim na sobě, ale do toho se i nechce :D osobní experimenty mám za sebou již dávno a nechce se mi k tomu vracet... Každopádně máslo je na zkoušku a je jasný, že je to trochujiný než vapo, ke kterýmu se stejně osobně přikláním více, jak tu někdo říkal, děda si poprdí a uvidí, max se na chvilku vykydne (to mam já, stačí prd a čumím a jím dokud to nezaspim - coz by pro nej byl asi ideální stav, tak doufam, že to mám po něm).
    Určitě pohledám a koupim nějaký medical semínka, to si myslim že není problém a on je pěstitel, ten si s tím poradí co ale potřebuju je NĚJAK PROVÉST SVĚTEM VAPORIZÉRŮ.

To bych vás chtěla opravdu poprosit jestli by jste mi nevysvětlili na co koukat při výběru, jakej vybrat, můžete poradit i konkrétní produkty.
    Díky moc :)
    Samozřejmě se od toho tedy odvíjí cena, chápu že nejde koupit levnej šit za pár šupů, ale zase nechcem nic přehnanýho, protože nevíme jak to vlastně sedne a tak. Třeba zkusí a nepujdeto, tak co pak s drahym vapo...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PRDELOID: a osobní zkušenost s nějakýma medical odrůdama máš? to já radši.

ad výtažek: přes co cedíte? já to vždycky dělám přes plínu, ale to je na nic, plína se roztrhá, pořádně se materiál nevyždímá a ještě mám ruce vysušené isopropylem.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    BRKODLAK: no tak takovych odrud budou stovky:)) ale inspiraci muzes najit na slavnych svetovych veletrzich. http://www.cannabiscupwinners.com/
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PRDELOID: co jsem měl možnost mluvit s pár lidmi, kteří na rakovinu užívali výtažek, říkali, že ta nemoc to úplně pohltí, takže ta zhulenost je jen mírná. každopádně, když srovnám co se mnou dělá vapík a výtažek, tak je to obrovský rozdíl.

PRDELOID: neměl bys tip na nějakou odrůdu, která by stála i za vypěstování indoor?
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    PHEEEW: a nejdulezitejsi vec je samozrejme vyber modelu. mate sice vlastni, coz je fajn, ale nemusi dedovi sednout. obecne se na medical use pouzivaji hybridy s prevahou indik a hlavne zvysenym obsahem CBD. Na pristi sezonu zkuste treba Sugar Black Rose od Delicious seeds, nebo jakýkoliv jiný kvalitní medical model.

FARFELOO: Ano, bylina obsahuje spousty kanabinoidu, nicmene soucasne paradigma stavi prede vsechny THC a CBD a jejich vzajemnou synergii.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    PRDELOID: 1) jsou i jiný látky než thc a cbd
    2) nemusíš extrahovat za tepla
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    FARFELOO:
    1) cast materialu dekarboxylovanyho, cast ne? co je zas tohle za urban legend? dekarboxylace je nutna jak pro THC, tak pro CBD.
    2) pokud maji material nasuseny a zasobu z lonska ci predlonska, bude jiz dekarboxylovany vlastnim susenim.
    3) k dekarboxylaci stejne chte nechte dojde pri zahrivani media v ramci vyroby vytazku.
    4) vyse napsane nic nemeni na tom, ze by se mel material pred vyrobou vytazku pro sichr jeste chvili popect v troube:)

PHEEEW:

no, nicmene vytazek je pro netrenovanyho cloveka docela prda a nese problemy s davkovanim, proto pokud chce deda zacit s lecbou, poridte si nejdriv vaporizer. Deda si poprdi presne jak mu to sedne a postupne si zvykne.Pokud bude vapo kvalitni a nebude prepalovat nejaky sajrajty, nemocnym plicim to snad neuskodi a mocna sila byliny se dostane primo na misto. Otazka je, jak dlouho po operaci deda je. Pokud se tam jeste hoji rany, asi bych byl opravdu velmi opatrny.

Pokud dedovi trava sedne, muzete se pustit do vyroby vytazku.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Jinak extrakt může být jednoduše udělanej třeba v oleji nebo v alkoholu. Olej se dává s jídlem, Alkohol do pití.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    PHEEEW: Máte toho dost? Taky bych se přikláněl k extraktu. Můžete část udělat z dekarboxylovanýho a část ze surovýho materiálu. Dekarboxylace aktivuje THC... Větší účinek má ten aktivní, ale pokud by nechtěl být už víc pod vlivem, tak může dávky doplňovat tím neaktivním...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam