• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    Budu ráda, když sem budete házet odkazy na studie, recepty atd. Dík :) Nástěnka je dočasně nefunkční, protožeji nějaký dobrák celou smazal!!!! Zatím používejte filtr
    Hledáme dopisovatele pro portál http://www.legalizace.cz . Kdo by měl zájem napsat článek o léčebném využití marihuany (eventuleně psaní i na jiná témata), kontaktujte ID FUNLOCO do pošty, diky :)
    KJL vstává z popela
    Recepty a e-shop Medigrower- odkaz na web
    Co vše lze léčit konopím? Odkaz na web
    rozbalit záhlaví
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    PRDELOID: no eda to mi fakt nepripada jako racionalni nazor.
    Lidé si ale většinou neuvědomují, že právě rekreačním užíváním marihuany vzniká návyk, a takoví kuřáci poté mohou přejít na kokain nebo heroin, což je velký problém. Je to takzvaná startovací droga, a v tom je její nebezpečí.

Nedovedu si ale představit, že by si ji bez jakékoli kontroly pěstoval každý na zahradě. Zaprvé by se s ní obchodovalo ve velkém a zadruhé nikdo by neznal přesné složení. Vezměte si jen současný boom čínské medicíny. Je toho všude plno a mnohdy ani nevíte, co v těch čajích vůbec je.

Vysoká částka léku je vyhnaná započtením jeho vývoje, jako je tomu u všech léčiv. Vývoj nového léku stojí od osmi do 15 miliard dolarů, a než přijde na trh, trvá to kolem 15 let. Postupem času ale cena klesá a prodejem se zamortizuje. Vezměte si například viagru, kolik stála tehdy a kolik dnes. Srdeční Pacemaker stál kolem 300 tisíc korun a dnes pouhých 20 tisíc. Kardioverter zase milion a nyní je ho možné pořídit za 150 tisíc.

tohle jsou takovy s prominutim sracky, ze bych mu nejadeji rovnou jednu pustil. a to jsem jen na rychlo vybral..
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    TLOUDEV: no, vcelku racionalni nazor. Az na babicku sousedici s drogovym dealerem, je to zkratka takovej strizlivej postoj staryho pana profesora. To chce cas.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    http://magazin.aktualne.cz/...neco-boli-je-nesmysl-marihuana-nen/r~a35ad82cf02a11e584160025900fea04/
    Tyvolove, takovyhle medy jsem teda hodne dlouho necetl. To by melo byt snad trestne sirit takovejhle bullshit.
    ASTAR_SERAN
    ASTAR_SERAN --- ---
    SHEALA:
    jemu je jedno že bude zhulenej, nevadí mu to. tzn tohle neřešíme. řešíme nejlepší způsob léčby. nejvhodnější strain, atd. já mu dodal výtažek asi z 20ti druhů konopí, takže by tam měly být zastoupeny všechny kanabinoidy a jak víme tyhle látky nejlépe fungují při vzájemné podpoře, tzn si myslím, že by tohle mohlo být ok..

CYBERBARA:
    já mám dost genetiky. o to vůbec nejde, můžu mít v podstatě jakej model chci. jde mě spíš a osobní zkušenost a přímé osobní doporučení..
    MTO
    MTO --- ---
    MTO: vedle me upozornili za nejasnosti. tady je k tomu vysvetleni...

FDA Outlaws CBD Oils : snopes.com
    http://www.snopes.com/fda-outlaws-cbd-oils/
    MTO
    MTO --- ---
    První léčebné konopí z Česka jde do lékáren, gram bude stát sto korun - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...usovice-dodavka-sklad-lekarny-pma-/domaci.aspx?c=A160224_174941_domaci_fer

- no tak 1 dollar to neni, ale furt lepsi nez 3kila, zejo :-)
    MTO
    MTO --- ---
    FDA OUTLAWS CBDs & HEMP OIL EXTRACTS, GIVES CONTROL TO BIG PHARMA
    https://www.youtube.com/watch?v=VV82eMCSRik

According to the FDA, only Big Pharma has a right to Mother Nature's plants.

- jakoze coze?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    CYBERBARA: a od budha seeds nějaký automat?
    CYBERBARA
    CYBERBARA --- ---
    PRDELOID: nevím co je to za odrudu, ale mají mít nižší obsah THC a vyšší CBD, to aby to ty důchodce tak nezmašťovalo :)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    MINERWA_:
    MINERWA_:
    REBORNA neotravuj mě!
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    CYBERBARA: jaka cbd seminka?
    CYBERBARA
    CYBERBARA --- ---
    ASTAR_SERAN: mno mě poslali asi deset CBD semínek + nějaký bonus od budhaseeds... to mi přijde dost fajn...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    VYHULENY_UFO: zrovna u RS je hulení sice symptomatická a paliativní, ale asi nejlepší léčba, proitože řeší spasmy a bolest najednou, tj nahradí jak opiáty tak antispasmatika.
    ASTAR_SERAN: potřebuješ nějaký medicinální strain, vysoce na CBD a ne tolik THC. Nebí to proto aby se pacient nezhulil, ale aby byl schopný i fungovat bez bolestí a s víceméně čistou hlavou.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    VYHULENY_UFO: ja bych tedy nosorozci rohy nezatracoval. a navic kolik lidi nasazuje krk, aby se to k nam dostalo. trava hadr proti tomu.
    ASTAR_SERAN
    ASTAR_SERAN --- ---
    Zdravim bando, kamarád má roztroušenou sklerózu a rád by zkusil výtažek. má někdo zkušenost, nejl=épe úspěšnou. případně nějaká odrůda, která by na to nejlépe zabírala. nebo je to jedno, hmm?
    předem dík za info a přeji kvalitní zbytek dne
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    ZORBI: spis nez vytazek zvol lepe davkovatelne kapky a hlavne si k tomu najdi travu s vysokym obsahem CBD. To by mohl byt trochu orisek
    ZORBI
    ZORBI --- ---
    Zdravím ve spolek, rád bych věděl více o phoenyxových slzách(extrakt thc)? Bohužel se mi v rodině objevil zdravotní problém který bych rád řešil dřív přírodou nežli chemií. Díky všem
    MTO
    MTO --- ---
    KLONOVAC
    KLONOVAC --- ---
    Zdravim. Potřeboval bych radu. Pořídil jsem si CBD olej, ale než jsem ho stačil použít, tak mi byla diagnostikována mononukleóza. Otázka zní: Myslíte si, že CBD olej nějak zatěžuje játra? Mám jaterní dietu a nechci si to zhoršovat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam