• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    KOOXIK
    KOOXIK --- ---
    HAAALA: je pravda ze to svedi o trochu mene nez na zacatku, tak uvidim jak to pujde dale.
    VYTVARNICE
    VYTVARNICE --- ---
    Koukám že nástěnka je fakt extrémně nefunkční. E-shop Medigrower byl můj a skončil při razii na growshopy v roce 2013. Současný medigrower patří někomu jinému a jsou tam už jen recepty.
    VYTVARNICE
    VYTVARNICE --- ---
    RAVNOS: To jsi nebyl sám, tohle bylo jen pro silné povahy. Tyhle tanečky okolo vysoce nebezpečného konopí, potom prima reportáž o nové droze jménem fénixovy slzy na Nově a nakonec zpráva o potvrzení zabaveni zboží velkoobchodu s vybavením pro pěstovaní v řádech několika milionů mého bývalého dodavatele a kamaráda Otipky. No tak to byla taková třetí třešnička na dortu.
    O_HM
    O_HM --- ---
    KOOXIK: noo v masti jsou docela dulezity ty "ostatni" veci, co se v benzinu tolik nerozpoustej, ale vyzkousej a uvidis :) prave v pripade benzinovyho extraktu bych do toho povaril aji nejakou susinu, ale jestli to chces cilene cisty tak to chapu
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    KOOXIK: IMHO je to svedeni ze zacatku normalni, pri lecbe prirodnima latkama se pruvodni priznaky nemoci na par dnu zhorsi a pak zacnou mizet (odpozorovano na mym vlastnim uz se nevyskytujicim ekzemu a aktualnim u dcery...).

Konopnou mast jsem ted s uspechem pouzil pri mirneni vyrazky pri spalovy angine.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    dnes jsem viděl ve zprávách, že VZP opětovně zamítla hrazení konopí té rodině Mejzlíkových, kde se tata stará o dceru s RS. Já to vůbec nechápu, máte k tomu někdo bližší informace, co je důvodem? Prý jedním z důvodů je to, že rodina porušuje zákon, když si pěstuje vlastní máňu
    MTO
    MTO --- ---
    VYTVARNICE: njn. tak budme radi, ze nastesti je vetsinou i PCR v klidu a ze sme narod zahradkaru a lidi si dokazi pomoci sami...

cena 1 EUR za g, imo tam by to melo mirit...

jinak v archivu to ma 25 K sledovanost. kdyby si to nekdo chtel dat :-))

Máte slovo s M. Jílkovou — iVysílání — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10175540660-mate-slovo-s-m-jilkovou

RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    VYTVARNICE: som to vypol po 15 minutach, chytil som z argumentacnej linie protistrany a z Jilkovej slusne nervy.
    VYTVARNICE
    VYTVARNICE --- ---
    MTO: Ta Jílková, to byla jedna velká dezinformace v přímém přenosu. Fuj.
    KOOXIK
    KOOXIK --- ---
    O_HM: jj delam to z bambuckeho masla a trochu vceliho vosku. Udelal jsem extrakt asi z 500g palic Chronicu pomoc lek. benzinu, tak jsem nevedel, kolik toho tam muzu dat. Mast primo z palic me totiz na muj ekzem ze zacatku docela svedi, tak uvidim jake to bude, kdyz v masti bude jen extrakt. Diky
    MTO
    MTO --- ---
    ja tu jilkovou nevidel a anio me to nelaka, ale asi tam byli nemaly hovada...

Složte mandát, pokud se vysmíváte pacientům, napsal poslanci rozzlobený otec kvůli konopí | Domov | Lidovky.cz
    https://www.lidovky.cz/...beny-otec-kvuli-konopi-gsf-/zpravy-domov.aspx?c=A171213_143737_ln_domov_sk
    O_HM
    O_HM --- ---
    BRKODLAK: no tak z tohoto hlediska "bio" lih, palenej doma se jevi jako nejlepsi volba

KOOXIK: delame pravidelne, je mnohem vhodnejsi a pronikani do tkani... na kolena treba, a tak, naopak na kuzi je dobry, kdyz je tam i chlorofyl, takze idealni mast by byla asi dvouslozkova i z listu i z extraktu... ale delame jenom extraktovou, da se tam porad pracovat s ruznym zakladem, na pronikani do tkani davame sezamovej olej zahustenej vcelim voskem, na kuzi je dobry treba bambucky maslo s kokosakem

s pomerem je to trochu problem, protoze mast delame ze zbytku na dne, muzu jenom odhadovat...
    kdybych experimentoval, tak zkusim 1:100, takze na kilo hmoty 10g a uvidis jestli z toho lidi nebudou moc zhuleni, osobne se mi to stalo jenom u par lidi s velmi nizkou rezistenci a mast je jinak superucinna
    jde taky o to pres co je ten vytazek delanej a z jakejch je kytek
    KOOXIK
    KOOXIK --- ---
    Ahoj, zkousel tady nekdo delat masticku s fenixovych slz ? Jaky pak davate pomer masti a FS ? diky moc
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    já tedy k tématu také svůj prd. Nabyl jsem dojmu, že nejlepí současnou technologií na extrakci jsou přístroje vyráběné firmou Precision Extraction Solution, kteří jsou ve vývoji nejdál a prakticky všechny velké společnosti vyrábějící extrakty jedou na jejich přístrojích. Každý rok upgradují model extraktoru.
    https://www.youtube.com/watch?v=gA7AYiFTxBM - tady rovnou přepni na 10:43
    (nechce někdo se mnou investovat a rozjet firmu s tímhle extraktorem? :)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Kterak chemické extrakce ochuzují pacienty o velkou část pozitivních účinků konopí - Magazín Legalizace
    http://www.magazin-legalizace.cz/...trakce-ochuzuji-pacienty-o-velkou-cast-pozitivnich-ucinku-konopi

zrovna něco k tématu...
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    JESTEDMAN: zkušenosti mám s Dexsem, pracuje se mi s tím výborně. Používám skleněnou extrakční trubici od EHLE - tohle kombo:

Ehle X-Trakt Glass Extractor - by Zamnesia Webshop (1080P HD)
    https://www.youtube.com/watch?v=V0Xs73YkrLI

Výhody oproti butanu: pobere toho víc (setkal jsem se s názorem, že "dražší" DME oproti "levnýmu" butanu nakonec vyjde líp v poměru náklady na plyn vs. výsledek), minimum zbytků (má to certifikát čistoty), je to netoxický (používá se v potravinářství) a výpary nejsou tak zápalný / výbušný jako v případě butanu. IMHO je to ideální na menší množství.
    O_HM
    O_HM --- ---
    BRKODLAK: to je jak se slzama, chce to kompromis... kazdopadne kdo ma doma kamna tak se da treba na rohu odparovat pri cca 40-50 stupnich klidne 14 dni, v panelaku taky nevim jak :)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    BRKODLAK: často. v labu se to dělá tak, že snížíš tlak (jednotky, desítky Torr) a odpaříš s toluenem jako azeotrop :) ale v kuchyni nevim no :)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    JESTEDMAN: hele odpar myslis jako normalne na plotne? mel jsem za to ze dlouhy vareni nici ucinny latky (?)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    MTO: tak jako zábavný to je, o tom žádná. dramaturgie určo ví, že se diváctvo (i já!) těší i na to, co si Míša oblékne. dnes bude mít jen list konopí na ohanbí
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam