• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    LUSY
    LUSY --- ---
    Ahoj. Sháním konopnou nebo i jinou mastičku vhodnou na mozoly z lezení. Praha, spěchá to :) Díky
    CYBERWORM
    CYBERWORM --- ---
    VYHULENY_UFO: Asi jsem to špatně napsal. Ptám se jen na případné zkušenosti a rady, jestli se tím třeba někdo zabýval, zabývá? S jakými výsledky? Něco konkrétního. Opravdu nejsem takovej střelec, abych komukoliv s nějakou duševní poruchou dával jakoukoliv psychoaktivní látku. Poptávka po FS ale stále platí (ne pro toho autistu ani kohokoliv s jinou duševní poruchou). Diky
    CYBERWORM
    CYBERWORM --- ---
    Ahoj, máte někdo prosím zkušenost s podávání fénixových slz autistům?
    Co jsem tak pročítal internet, v zásadě by s tím asi neměl být problém, ale pokud
    s tím někdo máte zkušenost, případné rady k tomu, budu rád.
    Případně také, pokud by bylo možné od někoho koupit, PM prosím.
    Díky.
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    Po navratu z cest jsem vyzkousel to Dinamed CBD od Dinafemu a musim rict, ze jsem velice prijemne prekvapeny:).
    Narval jsem tu bylinku do vaporizeru, ubalil si z ni jointa.
    Efekt ... relaxace, jak fyzicka tak dusevni, bez klasickeho high. Vcera jsme si dali s pritelkyni, ktera mela tezky den a byla hodne smutna kvuli chovani lidi z jeji vzdalene rodiny, po par tazich z vaporizeru a nekolika minutach jsem ji nepoznaval. Smala se, delal vtipy, byla uplne v pohode, rozverna, hladova (to ona je teda casto:). Podotykam, ze ona bezne nehuli.
    Jointa jsem vykouril sam, v nedeli v noci, vedle kukuricneho pole kousek od Zeletavy, pri sledovani a foceni Perseidu a mel jsem podobny stav, jako po vaporizovani. Pohoda, relaxace, moc jsem si to uzil.
    Pro me je zaver jasny, sadim vsechna zbyvajici seminka a tesim se na vysledek :)
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    HAAALA: kouknu. Olej do kapslí by byl v pohodě, ale jak píšeš, z pár gramů nemá smysl dělat. Zkoušel jsem qwet extrakt rozpustit v pg/vg směsi a vapovat, mohlo to být tak .05 g do cca 1 ml a účinek jsem cítil velmi slušně, i když jsem musel vykouřit celý ten ml, což chvíli trvalo.
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    BERNIE: pochybuju. Extrakce do PG nebo VG nebo jejich směsi je dost na prd i ze sušiny. Zkus si dohledat něco k "solvent transfer", to by do e-liquidu mohlo jít, ovšem většina lidí si stěžuje na to, že se jim THC / CBD v liquidu separuje od PG / VG a moc to nefunguje, zasírá to vatu nebo spirálu v e-cigaretě a prostě to je celkově neuspokojivý.
    Co je špatnýho na klasickým RSO, třeba v oleji a pak do kapslí? funguje stoprocentně, spolehlivě a dost nenápadně. Jakkoli připouštím, že z výchozího množství kolem 5 gr asi nemá cenu se s tím crcat...
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    EATHAT: proc myslis?
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    hlavne to cbd...:D svet se zblaznil:D
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    BERNIE: imho nebude
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    delali jste nekdo extrakci do PG/VG 50:50 z cerstveho materialu, za ucelem vapovani e-liquidu?
    Hodily by se mi tipy. Jsem predevcirem sklidil DInafem CBD Auto, co mi rostla za oknem a po ususeni toho bude tak 5g. Rikal jsem si, ze si udelam e-liquid na cesty, ale odjizdim zitra v noci a nemam moznost cekat, az material spravne doschne a polezi si v zavarovackach. Uvazuju, ze si vezmu bazi 50/50 a lehce nakatrovany material v ni posimeruju, tak hodinku dve. Myslite, ze to k necemu bude?
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    ahoj da se tu od nekoho sehnat konopny "odpad" na maste a oleje?Co sem mel padlo a znamy uz sem vybral :) cao
    ONDREX
    ONDREX --- ---
    MAIKA: českolipsko... :/
    MAIKA
    MAIKA --- ---
    Ahoj, sháním celou kytku trávy - tu naší, nám sežralo nějaký zvíře.... nemáte někdo ? Praha diky
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Zdravím ve spolek, akutně sháním čerstvý konopný list. Dceru bolí uši a tohle jí zabírá. Praha nejlépe okolí Synkáče, IP Pavlova.
    Díky moc
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    Některé kanabinoidy podle všeho mají protirakovinné účinky – VTM.cz
    https://vtm.zive.cz/...nabinoidy-podle-vseho-maji-protirakovinne-ucinky/sc-870-a-194192/default.aspx
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    A co nějaký destilátor z výběru: ?
    distiler | eBay
    https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_nkw=distiler&_sacat=0&LH_PrefLoc=5
    MTO
    MTO --- ---
    Konopí léčí od ‚A až do Z‘, lidské tělo je pro něj dokonalý příjmač, tvrdí konopná lékařka | Domov | Lidovky.cz
    https://www.lidovky.cz/...tvrdi-konopna-lekarka-gmx-/zpravy-domov.aspx?c=A180702_141309_ln_domov_ceh
    MTO
    MTO --- ---
    First cannabis-based drug approved in the US to treat epilepsy | New Scientist
    https://www.newscientist.com/...gn=RSS%7CNSNS&utm_source=NSNS&utm_medium=RSS&campaign_id=RSS%7CNSNS-

"It tastes of strawberry, but Epidiolex is the first drug approved in the US containing an ingredient from marijuana.

The US Food and Drug Administration (FDA) approved the drug on 25 June for the treatment of two rare but severe forms of childhood epilepsy: Dravet syndrome and Lennox-Gastaut syndrome.

The active ingredient in the drug is cannabidiol, and it contains only a trace of the psychoactive component of cannabis, tetrahydrocannabinol, or THC."
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    BERNIE: díky, rád si to přečtu. Já vycházím z výzkumu a praxe Ricka Simpsona, Jindřicha Bayera, Dušana Dvořáka a Lubomíra Hanuše.

Link na knihu Cure for Cancer (protokol Ricka Simpsona): http://donate.hempcures.work/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam