• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VYHULENY_UFO: hele já měl migrény asi tak od sedmé třídy, a to jsem neužíval absolutně nic. ani nic na alergie, nebo tak něco. s postupem času se interval migrén snižoval a teď si troufám říct, že už jsem z toho venku, protože poslední záchvat jsem měl tak před třema rokama.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: tak "doktoři", žejo. vedle v auditku se občas ukáže, že dva na stejnou věc jeden názor nemají. v tom odkazu jsou reference na studie. nějaký preventivní účinky proti r.bujení jsou dokázaný, aniž by bylo potřeba konopí démonizovat magickou a léčící silou.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: prostudujte si základní literaturu, kolego :)
    Jak konopí pomáhá při rakovině | Legalizace.cz
    https://www.legalizace.cz/jak-konopi-pomaha-pri-rakovine/
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    VYHULENY_UFO: casto mavam migrenu ked si nedam pozor na to co a kedy zjem. pomaha mi lapacho pripadne zasadite potraviny pripadne na predpis emanera a kinito :-)
    tymto zdravim munchies ktoru som sa naucil dlhodobo potlacit :-)))

/ot
    KUATO
    KUATO --- ---
    VYHULENY_UFO: sou lidi, co zadny fet v zivote neuzivali a maji migreny, ze musi do nemocnice.. a ted babo rad :o)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VYHULENY_UFO: no, jako nemít slzy, asi bych to nepřerazil, ale naložil jsem si tak 0,5ml. na migrénu je fakt zázrak lsd a lysohlávky. i na tu nejsilnější migrénu stačila čtvrka papíru
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    JESTEDMAN: otázka je, zda to není kontraproduktivní pro léčbu. když jsem jednou chtěl vyřešit migrénu slzama, protože jsem zrovna neměl ani kousíček lsd a ani jednu houbu, musel jsem si naložit tak moc, že mi z té zhulenosti bylo až špatně, ale ve srovnání s migrénou to bylo v klidu. tak nějak si představuju, že by k tomu mohli přistupovat i pacienti tohohle typu, brát tu extrémní zkouřenost jako nutnej vedlejší účinek jinak super léku. každopádně já neměl žádné cbd rich slzy, a jak jsem si teď mohl ověřit, když se i do sativy, která téměř vyvolává psýchozy u zdravých jedinců přidá cbd hašiš, zmoduluje to účinek na daleko klidnější.
    a pokud má id angioletto přístup k terpenům a cbd co hrdlo ráčí má obrovskou výhodu, stačí jí vyrobit/sehnat slzy z klasické trávy a doplnit to těmito produkty.
    ale nepopírám, že je lepší si na thc postupně zvykat, to zase vůbec, s ním bych začal zlehka, ale cbd a terpeny bych fakt nešetřil.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    ANGIOLETTO: musíš začít na malém množství a postupně pomalu zvyšovat, v momentě, kdy je pocítěna zmaštěnost, snížíš dávku na množství z minulého dne
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    ANGIOLETTO:
    mrkni sem:
    Informace pro pacienty - KOPAC - Pacientský spolek pro léčbu konopím KOPAC – Pacientský spolek pro léčbu konopím
    https://kopac.cz/informace-pro-pacienty/
    jiste budou ochotni poradit, s kym konzultovat lecbu
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    ANGIOLETTO: no, ale nejsem si jistej, jestli ty izolovaný terpeny, co se prodávaj v lahvičkách na dochucování liquidů něco zmůžou. Přijde mi to všechno jak příchuť do žvejkaček. Pokud má čistý CBD, tak se to dá přidat do extraktu a pomůže to.

ANGIOLETTO: v Německu a Dánsku už máš síť klinik, který se na to vyloženě specializujou. Třeba kanadská firma Aleafia
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    ANGIOLETTO: terpeny neřeš ty si teď nemůžeš vybírat, každej dobře curovanej materiál je bude mít. Soustřeď se na kvalitní materiál.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    ANGIOLETTO: to by nemělo vadit, účinné množství je většinou daleko nižší než zmašťující
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PRDELOID: ale pořád lepší indicový kladivo, než sativový psychedelikum
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ANGIOLETTO: ne, že bych měl vyloženě osobní zkušenost, ale když dám dohromady, co jsem slyšel od lidí, kterým nemám důvod nevěřit, tak účinná je kombinace chemoterapií a fénixovek. Chemoterapie zničí rakovinu (nejen) a silnej výtažek pomůže se dát z chema zase do pořádku, vypíchnul bych hlavně chuť k jídlu, relaxaci a celkovej pozitivní vliv na psychiku, což jsou věci, bez kterých si léčbu něčeho tak náročného nedokážu představit.
    Nevím jak moc si můžete vybírat takhle rychle strain ze kterýho budete FS dělat, ale podle mě je zásadnější rychlost než správnej poměr prvků. Když takhle dělal známej slzy pro svou mámu s rakovinou, tak prostě šel za dalším známým, co mívá vždycky neuvěřitelný zásoby venků všeho druhu, dali dohromady kilo palic a z toho to udělali. A to bylo ještě v dobách, kdy se žádné cbd rich odrůdy rekreačně nejely.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    ANGIOLETTO: Jinak asi nalezneš spoustu mičurinců, co na netu prodávají výtažky povětšinou z afghan indik. Jako nic proti, ale v tom CBD neni a ládovat nemocnýho nejakejma kushovejma extraktama je brutál psycho.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    ANGIOLETTO: No podivej se, nemá smysl si od toho slibovat zázraky. Spíš je to dobrý na zvládnutí chemoterapie. Zároveň toho člověka nemůžete dostat do psychosraček, už tak je psychicky na dně.
    Co se týká léčebnejch účinků, nevíme co přesně funguje a co může pomoc, ale tak nějak asi všichni chápou, že nejlepší léčebnej potenciál to bude mít, když tam bude THC, hodně CBD a terpeny. Kvůli terpenům chceš full spectrum.
    CBD navíc zajistí, aby se člověk nedostával do psycha.
    Ideálně teda připravit extrakt z odrudy THC:CBD 1:1 či 1:2, čím víc CBD, tim líp, ale musí tam bejt i THC.
    Extrakt by měl bejt dělanej nějakou šetrnou metodou bez vysokejch teplot či pečení v troubě kvůli terpenům.
    Tedy ideálně pomalu přirozeně dekarboxylovanej materiál curingem a z něho nějakou pěknou čistou metodou udělanej extrakt.
    Ideálně najít někoho, kdo má zásobu kvalitního, dobře curingovanýho materiálu s CBD. Vytvoření extraktu je pak prkotina.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    ANGIOLETTO: jestli do toho pujdete, tak nějakej model s 1:1 THC:CBD
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    FARFELOO: taky doporučuju isopropanol, pokud proti jeho použití nemáš nějaké zásadní námitky. já ho odpařuju dokonce na otevřeným ohni, což už nedoporučuju, samozřejmě.
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    FARFELOO: Myslím, že nemusí. Jsou zákonem dané denaturanty, které je možné pro denaturaci použít pro daný proces. Např. velko-průmyslové subjekty, kteří používají technický líh pro specifickou aplikaci (čištění, elektronika...), můžou požádat celníky, čím to denaturovat. To se ale bavíme o cisternách a smluvních vztazích...

To, co koupíš v drogerii, může být fakt cokoli. Bývá tam bitrex, jiný quart. soli, benzín, aceton, ethyl acetát, EMK... V celkem stopovym množství (dostatečným na to, aby to bylo nepoužitelný a zároveň aby se nemuselo uvádět, co to je, ale schovalo se to pod nápis "denaturovaný" - podle REACH aj. legislativy).
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    BOB_GALLOWS: Na tom jejich webu mají ještě vedle vyloženě líh denaturovaný benzínem. Ta složka, kterou je to denaturovaný tam musí být uvedená, ne?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam