• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    FARFELOO: Nedenaturovaný líh je vždy považován jako konzumní, tzn. zatížen spotřební daní (pod 400 Kč/L se normální smrtelník asi nedostane).

Pro extrakční procesy jde nahradit isopropanolem (cca 100 Kč/L). Má srovnatelné parametry, resp. jako rozpouštědlo je trochu účinnější (lépe rozpouští kanabinoidy), z pohledu bezpečnosti je jen o málo toxičtější, než ethanol (class 3 solvent - it is considered that amounts of these residual solvents of 50 mg per day or less (corresponding to 5000 ppm or 0.5% under Option 1) would be acceptable without justification).
    KUATO
    KUATO --- ---
    FARFELOO: 0.75kg, to je tak 0.9l. ta cena je prisne vzato i tak absurdni.. ale jinak to vypada ok.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Hledám ethanol na novej batch a našel jsem slovenský “spiritus 96%” nedenaturovaný líh, který je určen k dermálnímu použití a není na něm spotřební daň. 750ml za 350 korun.

Je to jenom nějakej loophole nebo je na tom lihu fakt něco, proč to je jenom dezinfekce?

Stránka výrobce: http://www.galvex.sk/?mnu=produkty&smnu=roztoky&detail=roz1
    MTO
    MTO --- ---
    Český chemik izoloval léčebnou látku z konopí. Kvůli předsudkům se ale používat nesmí - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...y-mohl-pomahat-kanabidiol-ale-kvuli-predsudkum-se-jim-lecit-nesmi-40292608
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    SHAMPOO: dělám, vosk nepřidávám. Chystám se dělat body butter s kokosovým olejem (+), bambuckým máslem a kakaovým máslem, případně jojobovým olejem.
    Fotky budou. Vosk do toho nedávám. Vazelínu taky ne, páč je z ropy.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    SHAMPOO: vosk se přidává jako přísada do mastí na olejovém základu, páč většina těch kurev olejů není při pokojové teplotě tuhých, stačí trochu
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    jsem dnes delal mast pro kámošku, 0.5 g rozinek z Danceworld (1:1 THC:CBD) na 9.5 g základu z masti od Dr. Havlíka. a k tomu 300 mg esenciálního oleje ze zeleného čaje. Má tenisový loket, tak jsem zvědavý, jestli jí mast nějak uleví. Každopádně krásně voněla.
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    REFLEX: děkuju pěkně :)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    SHAMPOO: nevim jestli z vosku, ale nekolik uzivatelu tu dela z vazeliny mrkni do trznice
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    Neděláte někdo tady masti? z vosku? nebo nějaký kontakt na někoho, kdo je vyrábí?
    RESOLUT
    RESOLUT --- ---
    Dear hemp lovers!

Our e-boutique will be closed from Sunday 2nd August until Thursday 15th August.

Before you go on holiday don't forget to stock up with the best CBD-flowers using the 20% OFF promo code:

SUMMERLADY19

The last day you can place an order is Thursday the 1st August.

Wishing you all the best for your summer vacation!

Cannabis Legale - Ladymary è la Boutique di Fiori di Cannabis legale
    https://ladymary.com
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    Got CBD rosin;).
    3 g LadyMary in, 0.5 g out, 3 minutový press, 100°C, sáček 90 mikronů.
    Včera mi z UK přišel lis (rosin tech smash), toto byl můj třetí pokus. Na první dva jsem vzal nekvalitní materiál, abych se naučil, ale jde to tak nějak samo.
    Těším se, až přijdu večer domů a rozpustím to v EJmixu, "dochutím" terpeny a vyzkouším v ecigaretě.

PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    TLOUDEV: šílený!
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    PRDELOID: jj, je to tak. Dve veci, o kterych v soucislosti s tim dokumentem premyslim. Prvni, ze ten certifikat je od LadyMary a ne primo z laboratore, papir snese vsechno, ze. Druha, proc vynechali informaci o THCA? d9-THC je 0.15, ale kolik je v ty kytce THCA, ha? :)
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    BERNIE: to je skvělý, prostě už jen ta věc, že si legálně koupíš trávu a že ti na požádání prodejce dodá analýzu lotu. Kdo by to čekal před deseti lety. A až se to odspuntuje úplně, to bude ráj. Nebudou války a holky budou dávat zadarmo :)
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    BERNIE: napsal jsem do LadyMary o analyzu ty varky, ze ktery je za moje objednávka a poslali toto

BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    BERNIE: Pokud by slo primarne o CBD (nebo jiny legit slozky) a delta-9 by byla v nejakym rozumně stopovym mnozstvi, asi bych umel (posta).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam