• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    MATT: Taky bych doporučil tinkturu. Udělej ji ale dost silnou, aby ji mohla titrovat a najít si svoji vlastní dávku. Já dělal třeba cca 5gramů ve 100-150ml alkoholu (ideální je něco silnějšího, třeba potravinářský 80%). Potom jsem to dal do těch lékárenských lahviček. Výhoda je to, že ty dávky jsou velmi předvídatelný. U poslední, co jsem dělal jsem efekty začal mírně cítit při 15 kapkách, u 30ti jsem byl velmi high. Pak můžeš ty nejdřív zkusit, jak je to silné a podle toho jí určit bezpečnou startovací dávku pod tou hranicí. Ona si to pak upraví. (Já napsal na etiketu 10 kapek pro tělo, 15 pro duši)

Samozřejmě ti neporadím, jestli dekarboxylovat nebo ne. Je tam varianta to udělat prostě víceméně nepsychoaktivní, ale je otázka, jestli to je žádoucí. Jedna moje babička to vůbec nechtěla používat a zůstala u morfia. Druhá to měla dost ráda a jednou mi spiklenecky říkala, že si dala omylem víc kapek...

Tinktury jsou jinak super. Body high. Rychlý nástup, za cca 2-3 hodiny pak odezní. Velmi předpovídatelný účinek narozdíl od nějakých edibles. Další varianta pak může být kokosový olej...
    MATT
    MATT --- ---
    Mě se líbila ta idea rozpuštěnýho čarasu ve slivovici nebo oliv. oleji, ale nevim, kolik toho dávkovat.
    Když se u kytky udává, že má třeba 10 % THC, tak to je v sušině? Kolik procent je pak přímo v pryskyřici, resp. třeba v tom čarasu?
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    Pokud mast, tak pořádně silnou, jakypak sraní s tim. Je to jen mast. Ta nezmastí ani babičku
    MATT
    MATT --- ---
    VYHULENY_UFO: Konopnou mast pouziva, ale asi jen nakou bezne dostupnou. To asi moc silny nebude?
    Neboj, ze bych ji podstrkaval neco bez jejiho vedomi, to mi prislo jako blbej napad vzdycky. Ale myslim, ze od stavu kdy je kazdej den za trest, si zaslouzi pomoc kazdej. Delal jsem na ldn, tak jsem videl, co stari a nemoci dokazou.
    MATT
    MATT --- ---
    VYHULENY_UFO: Uz to ctu potreti, ale nedari se mi nalezt odpoved na muj dotaz. Pomuzes?
    MATT
    MATT --- ---
    ale chtel jsem se zeptat na radu. mam babicku, ktery bude za dva mesice 99. vpodstate samostatne funguje, ale porad si stezuje na bolesti (klouby, cely telo). doktori rikaj, ze je to z opotrebeni. presky se snazi konzumovat minimalne (coz docela chapu). ale napadlo me, jestli by ji nepomohlo konopi? co myslite? pripadne kdybyste poradili nejaky davkovani pro nezkusenyho cloveka, ja uz nemam miru ;) zrovna tu mam nakej pretres, tak jsem si rikal rozpustit to v oleji.
    MATT
    MATT --- ---
    OTZ: je to lupa za dva dolary.
    https://www.aliexpress.com/item/32865258106.html
    a dovedu si predstavit, ze by pomoci AI urcili mnozstvi pryskyrice, ale mnozstvi thc a cbd je imho nesmysl (zvlast z fotky nekalibrovanym fotakem)
    KUATO
    KUATO --- ---
    LEXONE: prijde mi, ze zhruba od dvou let stari se snizuje psychoaktivita a uz tak nezmastuji, stavaji se vice sedativnimi. jak to je s lecebnymi ucinky, to ovsem netusim :o).
    KOOXIK
    KOOXIK --- ---
    LEXONE: dlouuuuho. Vyzkousej a uvidis :)
    LEXONE
    LEXONE --- ---
    jak dlouho vydrzi FS, mel jsem je dva roky v lednici ve štamprli zakryte potravinarskou folii? nedavno sem je zahral a natahl do 2 ml strikacek
    OTZ
    OTZ --- ---
    moc vtipny, samej vedec tady koukam
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    JESTEDMAN: cukr mají teď v penny v akci, tak bych levnější homeopatika nezatracovala..
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    OTZ: to je fakt, a homeopatika jsi už zkoušel? (myslím samozřejmě ty dražší, ne nějaký levný šunty)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OTZ: to mi připomíná takovej program na určování hub z fotek, kde na konec za drátem sedí borci s encyklopedií.
    OTZ
    OTZ --- ---
    MORPHLER: ne, kdyby to byl scam tak to imho nestojí tolik .)
    OTZ
    OTZ --- ---
    je to trochu jinak:

Co se stane, když nahrajete obrázek? Váš obrázek je přiváděn do naší neuronové sítě a účinnost je vypočítávána přímo z něj, v závislosti na extrahovaných funkcích vašeho obrazu a na relativní důležitosti každého prvku.

HiGrade | Science
    https://www.gethigrade.com/science.html
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    Ir spektroskopie se používá, ale to fakt nejsou moduly k mobilnímu telefonu
    https://www.google.com/...KEwiZw7a3otPnAhXXEcAKHeSkAAwQFjABegQIBRAF&usg=AOvVaw1fGNeZSide8WXSilIeKTGc
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    OTZ: myslíš si, že z micro fotografie poznáš potenci THC? To už jsou na trhu trochu uveritelnější home kity na domácký měření. Tohle je pouze píčovinka
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    OTZ: to jako podle ceny poznas kvalitu jo? : https://somavedic.com/products/somavedic-gold :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam