• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    Budu ráda, když sem budete házet odkazy na studie, recepty atd. Dík :) Nástěnka je dočasně nefunkční, protožeji nějaký dobrák celou smazal!!!! Zatím používejte filtr
    Hledáme dopisovatele pro portál http://www.legalizace.cz . Kdo by měl zájem napsat článek o léčebném využití marihuany (eventuleně psaní i na jiná témata), kontaktujte ID FUNLOCO do pošty, diky :)
    KJL vstává z popela
    Recepty a e-shop Medigrower- odkaz na web
    Co vše lze léčit konopím? Odkaz na web
    rozbalit záhlaví
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    BRKODLAK: "light naphta" neboli náš lékařský benzin není nafta neboli diesel.
    VYHULENY_UFO: Lékařský benzin bych do motoru moc nelil, protože v něm nejsou aditiva.

Technologická nekázeň u výtažků butanem, éterem, benzinem, izopropylalkoholem a dalšími rozpouštědly bývá poznat. Zároveň se vyskytují i názory, že pokud je člověk v terminálním stádiu rakoviny a ve špitále mu řekli, že se mu líp umře doma s rodinou, tak že léčivé účinky (i třeba přímo z rýžovaru do stříkačky nataženého a nedočištěného) výtažku mohou výrazně ulevit od bolesti a utrpení a jejich účinek léčivý výrazně předčí škodlivost stopových množství rozpouštědla.

Oni taky nedějají výtažky jenom experti z nyxu, ale mj. taky penzisti pokoušející se zachránit zdraví či život sobě nebo někomu blízkému.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    rick jede lekarskej benzin, ale ipo je pry lepsi - ani panak by člověku neudelal nejak zvlast blbe pokud vubec, to k pripadnym reziduum
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    XCIDER: já si to ověřil podle google překladače a ten vykopnul zpátky naftu, jako fuel oil.
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    PALEONTOLOG: prekvapuje me, ze nekdo, kdo se zabyva extrakci, nevi, ze v anglictine se terminem "naphta" mysli to, cemu se v cechach rika "technicky benzin". To, cemu my rikame nafta, je v EN "diesel fuel"...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PALEONTOLOG: ja uz to tady nebo vedle popisoval asi vickrat, ale nejdriv vytrep, pak extrakt, smichat a nejlepší plastik je na svete
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BRKODLAK: já si to jen přečet, že co to je, prý to sám dělal z nafty ( https://www.extractohol.com/rick-simpson-oil ). jinak na alkoholový bázi jsem takhle dělal konopnej tér už kdysi dávno. kouřit se to dalo.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PALEONTOLOG: pokud vim tak rick používá nejakej benzin ale ja jedu isopropylalkohol
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BRKODLAK: ten se dělá z nafty o_O
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PALEONTOLOG: taky mam nejradsi rick simpson oil.
    HOUH
    HOUH --- ---
    PALEONTOLOG: já vyšší kvalitu ani neznám a proto radši zůstávám u krabičáků. :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BERNIE: troufnu si tvrdit, ze i vino ma svou pyramidu kvality a tech skutecne dobrych je nejmin. svyho spotrebitele ma horni i spodni okraj
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    PALEONTOLOG: "kdo chce brat drogy musi neco vydrzet :))"
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BERNIE: co konkretne myslis
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    PALEONTOLOG: jeste, ze vyrobci vina k tomu nemaj stejnej pristup :)))))
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: tak jestli si to delas sam, ja se k lisu dostanu svatecne, ale vysledek mel barvu tohoto napoje. tak nejak predpokladam, ze se tam uvolnila jen pryskyrice a nejaka neurcita cast moudrosti vesmiru.

BRKODLAK: popravde sam nemam s chlorofylem zadnej problem, pamatuju dobu, kdy se prodaval navazenej v kapslich za tezky penize a babky to braly utokem. prej je zdravej.
    kdyz uz je o tom rec, ma lecivy ucinky a osobne bych ho v extraktu nechal :D
    nicmene kdyz ho tam teda nechci, nemaceruju jak sulin v kunde, ale oplachnu jako malir stetce.
    me neslo krkem ani silnejsi mliko, teda slo, kdyz jsem vedel, ze budu zmastenej, tak jsem chut neresil.
    to mi rikal fotr vtip, jak fotr vezme mladyho zaucit do hospody, aby si dal borovicku. mladej prska, kasle, slzi a fotr povida - vidis, matka si mysli, ze tu med lizeme..
    kdo chce brat drogy musi neco vydrzet :))
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VYHULENY_UFO: pri vyrobe extraktu jsem taky zastánce tri minuty, ale dvakrát z jednoho materiálu.
    pokud mi jde ale o brkovici, což muze byt skoro psychedelicky napoj tak tam si stojim za půlrokem ve tme. ale vsak myslím že uz jsem to psal a postoval fotku jaka zlatava vec z toho pak je.
    ale s tema minusama to ve skutečnosti chapes, ne?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HAAALA: viděl jsi ten žabinec z připravy na samoecba.eu ? se podívej a řekni mi, jak toho dosáhli ?
    já extrahoval řádově minuty, barva je jantarová, mám hotovo bez aktivního huhlí, naprosto totožnej odstín jako pryskyřice z termolisu. kvalitu nejde zvýšit, pouze koncentraci. připadně se můžu zabavit dál, ale základ mi trval vyrobit 15 minut i s úklidem.
    dokap se u pálenky řeší, protože by byla jinak nepoživatelná a kdo p
    má stále kupovat vodu do ostřikovačů, žejo.
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    PALEONTOLOG: "proč se s tím tak serete?" - protože to má lepší výsledky. Není to sice rychlý ani jednoduchý, je to "šroubovaný" - ale to se můžeme bavit i o výrobě té Tvojí pálenky se 48 procenty vody. Pokud ji někdo bude pálit tak, že to nebude dělat "šroubovaně" a nebude se s tím tolik "srát", tak Ti zaručuju, že v láhvi bude rozhodně víc než těch povolených 6 gramů metylalkoholu v litru 50% ovocné pálenky. Neproběhne úkap, protože to je sraní navíc, a kdo by stáčel až jádro? je toho pak míň a dýl to trvá.

Ale každému, co jeho jest...
    QWET Extraction With Ethanol | Skunk Pharm Research
    https://skunkpharmresearch.com/qwet-extraction/
    Polishing extracts | Skunk Pharm Research
    https://skunkpharmresearch.com/getting-the-green-and-waxes-out-afterwards/
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DA_ANDRACKA: jinak jak to čtu, nejde respektovat rady ze stránky, která doporučuje benzín k extrakci... tam já končím.

BERNIE: zajímavý je srovnání i.v. a transdermálně, to bychom se mohli dostat k nejpohodlnější aplikaci a nejmíň pracnýmu postupu je rozpustit si kapku oleje na kůži. hladina séra se pak udrží až 48 h. prostupnější 8x víc pro cbd a cbn než delta8thc, takže bych tomu přizpůsobil postupy.
    natřít si spánky olejem může být celkem účinná nálož
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DA_ANDRACKA: tohle je 52%. mám výhrady nad těmi šroubovanými postupy, vyvařováním, čištěním a podobně. stejně tak mě nebetyčně vytáčí omílání problémů s chlorofylem a jejich návazný rádobysofistikovaný řešení.

tady jsem rozdrtil cca 5g spodních palic, přesítoval na jemnou frakci a na 3 min. prolil meruňkovicí. zamíchal, rychle jsem to scedil a přefiltroval sedlinu přes kávový filtr. tadá, za 15 m hotovo, k okamžité spotřebě.
    kdybych šel na nosní kapky, tak už bych jen přidal ten PPG a redukoval k nějaký emulzi nebo suspenzi. ty šroubený postupy maj konpenzovat údajnou mystičnost konopí nebo o co jako jde ? proč se s tím tak serete ?
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    DA_ANDRACKA:
    tu:)
    Human Cannabinoid Pharmacokinetics
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2689518/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam