• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    LOGO: na afty v ustach skvelo zaberala tinktura - mix konopi, salvie a levandule. ale kdeto kupis netusim, toto sa ku mne dostalo davno a nahodou od niekoho kto to vyrobil doma..
    LOGO
    LOGO --- ---
    HAAALA: no ale myslíš jen "obyčejně" FS? Neboť ty teď bere lehce na noc, a asi ji po tom nebolí břicho. Ale problém s afty přetrvává. Měl jsem na mysli třeba nějakou mast apod..?
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    LOGO: rozhodně full version.
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    KOPRETKA: jak píše PRDELOID, proti bolesti a na nechutenství ty "dostupný" CBD / CBG / CBN (...) zázraky nepomůžou. Pokud to mají být "kapky" (tinktura? olej?), určitě je dokážeš z vlastního materiálu vyrobit sama. Rad se najde dost tady nebo na internetech.

Pokud chceš něco méně zatěžujícího na žaludek a účinnějšího bez toho, aby byla babička hodně zmaštěná, zkus čípky.
    LOGO
    LOGO --- ---
    Zdar. Taky přiložím polínko do ohně. Máte někdo zkušenost či radu jak by mohl produkt pomoci s léčbou/potlačením aftů v ústech po chemoterapii? Spíš už tedy full version než cbd...?
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    KOPRETKA: já ti nerozumim, chceš kapky s THC nebo nějaký doplněk stravy s CBD? Jestli CBD, je toho všude mrtě, jestli THC, tak si vyrob třeba dle [PRDELOID @ Marihuana jako lék - léčivé konopí]
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    PRDELOID: materiál mám dobrý sama.. ale ona se nezvedne už ani na záchod... takže kapky jediná možnost.. a měla jsem na mysli z toho co je tady dostupný.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    KOPRETKA: zahnaly bolest, chuť k jídlu, to chceš ale plnotučný. Tady široko daleko žádná značka nic prodávat nesmí, je to nelegální. Pořiď babce vaporizer. Je to nejjednodušší a nejbezpečnější. S materiálem ti někdo pomůže.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Ahojda,
    prosím nemáte někdo zkušenost s kapkami.. Mám 86 letou babičku, která i když se dost dlouho držela, tak ted lehla.. Špatnej tlak, srce, cukrovka.., ted je z ní už ležák... Bohužel furt si stěžuje, že jí něco bolí a ty léky co jí dali, nemůže brát jako lentilky...
    Tak jsem si říkala, koupit jí nějaký kapky, co by zahnaly bolest popřípadě i podpořily chut k jídlu.
    nemáte někdo doporučení, která značka je třeba fajn a víte že funguje?
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    PRDELOID: pro účely léčby je podstatné, aby ji pacient snášel. Jak stojí v článku z Legalizace, koncentrace metabolitů v krvi po pokusu byla nízká, ale účinky se dostavily - a to je to, o co v tomhle případě jde.
    Jde taky o to, že se FS dají podávat různými způsoby: ústně, vaporizérem, jako tinktura... pokud někdo nevěří na čípky, může užívat jinak (i přesvědčení o účinnosti léku hraje při léčbě roli).

Lidi, co s FS pracují podstatně déle než kdokoli z nás, považují čípky ze jeden z nejlepších způsobů podání FS, jsou na to kazuistiky, viz odkaz níže.

LOGO: při absorbci přes sliznice to jde do krve, ne do jater (velmi zjednodušeně řečeno), takže nenastává tzv. first pass effect. V případě tinktur pod jazyk / přípravků typu Sativex je to někde na půl cesty, protože toho člověk beztak část spolkne.
    LOGO
    LOGO --- ---
    PRDELOID: děkuji
    LOGO
    LOGO --- ---
    PRDELOID: ale furt je to sliznice, ne? Tzn látka skrz prdelní sliznici se dostane jinam, než např. ze sliznice ústní?
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    čípky člověka nesjedou, protože zkrátka nejsou účinný, dával jsem tu kdysi odkaz na článek. thc se nemetabolizuje v játrech a nenaváže se na receptory, tělo to vyloučí. dejte si do řitě klidně obří dávku a druhý den na testu krve nebude nic, nebo respective jen velmi málo.
    flame za 3,2,1...

LOGO: s tim výtažkem to špatně dopadne, rozmysli si to
    LOGO
    LOGO --- ---
    JESTEDMAN: já si to udělám po svý ose. Zdá se to bejt fakt easy. Děkuji vám za rady a odpovědi, boys.
    MRTVEJ
    MRTVEJ --- ---
    a ne delat to nebudu za 1 by me to uz nebavilo za 2 nemam cas za 3 sem linej ale klidne zapujcim co mam :o)
    MRTVEJ
    MRTVEJ --- ---
    JESTEDMAN: jasne chladic mam taky
    vlastne skoro zadarmo dejme tomu ze sem ho dostal a zbytek vyrobil :o)
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    LOGO: toho se neboj, je to silně těkavý, to jde rychle do prdele. Ale chce to opatrnost, já to dělal doma, ubalil brko, zkonzumoval, otevřel okno a v půlce varu jsem dostal chuť na cigáro, ubalil.... ale ve vší zmaštěnosti díkybohu neodpálil a docvaklo mi to :D
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    MRTVEJ: to ale není kompletní soxhlet, resp. musí k tomu mít i věci před a za.. na kolik tě vyšel?

LOGO: domluv se s MRTVEJ: ať ti to tím prožene ;)
    LOGO
    LOGO --- ---
    JESTEDMAN: budu to vařit venku, určitě ne vevnitř. Ale je z toho asi smrad jako prase, co? Si budu připadat jak kdybych vařil piko :b
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam