• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    Budu ráda, když sem budete házet odkazy na studie, recepty atd. Dík :) Nástěnka je dočasně nefunkční, protožeji nějaký dobrák celou smazal!!!! Zatím používejte filtr
    Hledáme dopisovatele pro portál http://www.legalizace.cz . Kdo by měl zájem napsat článek o léčebném využití marihuany (eventuleně psaní i na jiná témata), kontaktujte ID FUNLOCO do pošty, diky :)
    KJL vstává z popela
    Recepty a e-shop Medigrower- odkaz na web
    Co vše lze léčit konopím? Odkaz na web
    rozbalit záhlaví
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    BUCI: mě na poruchu spánku zabírá kombinace CBD a CBN (40mg od každého) cca 30min před spaním, ale zdůraz%nuju, že netrpím depresema...
    BUCI: jak už tady proběhlo, možná by bylo vhodné najít odborníka na deprese a neřešit to s praktickou..
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    ZAHRADKAR: "Hodne zalezi na davce i odrude. Mensi davky spis zlepsuji spanek, ty vyssi ho narusuji."

Souhlasím, i když po hodně sativách se mi nikdy nechtělo spát, kdežto po hodně indikách se mi chtělo spát výrazně víc než po sativách i v menším množství. Účinek indik ve velkém množství / koncentraci (výtažek) bývá velmi sedativní a hypnogenní, zejména při podání rektálním (čípky).

BUCI: nespavost z depresí znám velmi dobře z vlastní zkušenosti, hlavní je řešit podstatu depresí v terapii, pokud konopí, můžou pomoct sativy (např. Cinderella 99, Shaman, Belladonna) v přesném dávkování, údajně i CBD nebo kombinace (třeba model CBD René od House of the Great Gardener by mi na tenhle účel přišel ideální). Sativy se spaním nepomůžou, spíš naopak, ty pomůžou od depresí, nebo na ně zapomenout... pokud na spaní, tak indiky ve větších dávkách, ideálně modely s účinky ve stylu "hladovej, nadrženej a ospalej".
    ZAHRADKAR
    ZAHRADKAR --- ---
    BUCI: Chapu. Na depresi podle nedavne studie https://www.nature.com/articles/s41598-024-66879-0 , zabira CBG. Najdes tam i davky. Doporucuju ten olejicek od Cannapurny www.cannapurna.cz/cbg-oleje/ nebo https://www.cbdzraje.cz/cbg-olej/cbg-olej-10/ , ty mam odzkousene. U konopi je super dulezite vychytat davku - zacit treba 5% olejickem, prvnich par dni jen jednu kapku denne (treba rano), pak pridat druhou (vecer), pak vzdy treba po jednom nebo dvou dnech pridavat vzdy jednu kapku (cili pak 2 rano, 1 vecer, pak 2 rano 2 vecer, atp). Dokud to nezabere. Jakmile zjisti, co funguje, muze si koupit silnejsi koncentrat, protoze to vychazi levneji. Konopi muze problem resit i zhorsovat, prave v zavislosti na slozeni a davkovani, je to tricky. Ale kdyz to vychytas, je to super lek. U deprese bych spis doporucoval se vyvarovat THC, protoze je dost silne a muze ten problem i zhorsovat. (I kdyz vim, ze nekdo to ma vychytane a funguje mu to.)

--

Mimochodem, na depresi vyborne funguje i trezalka. A taky cviceni, zmena jidelnicku, atp...
    TBC
    TBC --- ---
    BUCI: hele pak je nejlepsi zajit poklabosit k psychologovi... samozrejmne je depre a depre...ale nejaky THC nebo houby ho mouhou taky dodelat...
    POSEIDON
    POSEIDON --- ---
    BUCI: na deprese jsou lepsi lysohlavky
    BUCI
    BUCI --- ---
    ZAHRADKAR: Nemůže spát protože má deprese můžeš nějakej odkaz proverenej
    ZAHRADKAR
    ZAHRADKAR --- ---
    BUCI: Klasiku nemuzes shanet tady, je to nelegalni. CBD je k dostani na internetu, ja mam treba provereny CBD z Raje nebo Bonghemia. Oboji dobry. Na spani je lepsi extrakt jak kvety. Asi nejlepsi zkusenost s extrakty mam od Cannapurny. Maji i olej CBD s 1% THC (coz je hranice legality). To jedno procento nema omamne ucinky, ale zesili ten efekt.
    -

Jinak obecne ke spani: hodne zalezi, proc nemuze spat. Bolest? Alergie/ekzemy? Uzkost? Deprese? Stres? Nemuze zabrat, nebo se budi v noci a uz neusne? Podle toho pak lze resit dal. Ale tohle je tezke resit na webu. Mimochodem konopi lze dostat i na predpis - i to ostre. Jestli nemuze usnout, treba by ukecal obvodaka ...

A jeste bacha: klasika, tj. ostre THC konopi, muze spanek i narusovat. Hodne zalezi na davce i odrude. Mensi davky spis zlepsuji spanek, ty vyssi ho narusuji. Proto jsem psal o tom olejicku od Cannapurny...
    BUCI
    BUCI --- ---
    Zdravím kamarád shání něco silného na spaní CBD nebo klasiku ke koupi..Můžete mi něco někdo doporučit..předem děkuji
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    Kdo zvedne konev první? Sociální experiment v centru Prahy
    https://www.youtube.com/watch?v=wqE3E2eHPpo
    ZAHRADKAR
    ZAHRADKAR --- ---
    Nejedna se o konopi, ale tak je to pribuzne tema tak trochu: https://www.nature.com/articles/s41514-025-00244-x .
    STRACENA
    STRACENA --- ---
    MINERWA: Jsem myslel že něco rozmlatim. Nebo toho soudce aspoň. Dlouho mě dokument takhle nenasral.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Film na půdorysu konkrétních příběhů odsouzených lidí rozkrývá fungování policie, justice a státních zástupců, kteří podobné delikty řeší. Proč se tak děje? Je zcela srozumitelná metodika vyhodnocování výnosů z pěstování konopí? Jaký je výklad zákona o pěstování pro vlastní potřebu?
    Smoke - iVysílání | Česká televize
    https://www.ceskatelevize.cz/porady/16298026696-smoke/
    THRASHER
    THRASHER --- ---
    Rikat, ze je neco picovina umi kdekdo :) ja zas nechapu, co tu jedete. Ale u je mi to tak nejak sumak.. asi jsem vlezl do spatnych sveri. Pardon
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    THRASHER
    THRASHER --- ---
    MORPHLER: aha.

Kazdej ma svij limit ne? Takze nechapu na co vlastne reagujes. Nemluvil jsem o zakonu ve sppjeni s tou fotkou. Navoc bez cisel nevim, co vlastne pocitas.

Jomak tabulky mam. Tu fotku jsem sem daval s pocitem, ze je fajn v ceer dosahnout kompromisu. A kdybych cekal jinou reakci nez na kvalitu palic, tak spis dotaz, jak mit na 3 mwsice 180. Lecebnyho konopi. Tak mevim, jestli jsme si rozumeli
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    THRASHER: THRASHER: jak nad limit? snad kdyz to mas na recept, novy ani stary zakon mnozství drzeni se te netyka. v tu chvili to jsou de iure leky, ktere legalne drzis, ne drogy :)
    POSEIDON
    POSEIDON --- ---
    THRASHER: nechapu to
    THRASHER
    THRASHER --- ---
    Kdyz uz.. tak by me zajimaly nazory, pac jinak nechapu ty minusy. Tak bud jsou opodstatneny nebo ne.
    ZAHRADKAR
    ZAHRADKAR --- ---
    Lékové interakce u CBD – Magazín Konopí
    https://magazin-konopi.cz/lekove-interakce-u-cbd/
    THRASHER
    THRASHER --- ---
    90g nadlimit pod jednim kodem

VETE
    VETE --- ---
    THRASHER: Sensi Cherry of Sensiqure, nic jinýho se nedá hulit, i když je to za 16kč/gram :)))
    THRASHER
    THRASHER --- ---
    Od koho si objednavate? Motagon, mecann, sv. Anna, elkoplast nebo jine? Jak jste spoko?
    Jaky mate oblibeny modely? Uprednostnujete nejakej pomer thc/cbd?
    Sativa/indika?
    Co rizeni auta?
    Kapky/vapo?

Sonduju..
    THRASHER
    THRASHER --- ---
    Tady to moc nezije, zrovna kdyz je okolo toho tolik temat :)
    Legalizace 3 kytek a 100g v domacnosti, 25 u sebe.. zajimaly by me vysledky hlasovani v ps. Celej tejden predtim protidrogovy v cele s frydrichem agitovali u ano a spd, aby to neproslo. Nakonec dobry, ale 100g udelam na par vetvickach.
    4-5 kutek prestupek a nad nebo nad 200g tč.
    No naposled jsem mel na dvou kytkach 760g. Sem nasranej, ze to budu muset priste kompostovat, ale lepsi nez dratem do ok.

No a erecepty a sukl, to je taky prdel s limitem. Mate nadlimit? Co na to software vasi lekarny? Vse ok?
    Ja totiz nedavno vylecil jednu lekarnu a naucil je s tim pracovat. Chudaci klienti, mrs. manazerka totiz pul roky nevydavala, protoze nevedela, co s tim. Tak kdyby nekdo mel podobnej problem…
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TLOUDEV: chromatografu to je jedno, to mas pravdu
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    PALEONTOLOG: z vlastni zkusenosti se v krvi hledaji jak aktivni, tak metabolidy. Otazka je, zda jsou nasledne ignorovany, ci nikoli. Nicmene chromatograf jako takovy urci oboji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam