• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAGELRPG - Rosicko Pardubická Grupa
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    DRAGEL: Tak jsem o tom uvažoval a... nejsem si jistej, je-li to dobrej nápad.
    Už se mi stalo, že jsem s jedním "kamarádem" kupoval napůl hru a když mizel do kšá, skončilo to tak, že on si odnesl figurky a pravidla a já skončil s hracím plánem a kartama.
    Lepší varianta je, pokud jeden do toho dá většinu ceny, třeba 3/4, a ostatní mu třeba po stovce přispějou. Pak je znám majitel, kterého to je.
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    DRAGEL: teď mi Moren na ICQ píše, že bychom tuhle hru mohli koupit společně, složit se na ní, pak bychom nemuseli nikam jezdit ji zkoušet ....

Jste pro?

já bych do toho pár stovek investoval "naslepo" vypadá to jako hra o třídu vyšší, než co teď hrajeme.

http://www.blackfire.cz/katalog/deskove-hry/deskove-hry-pro-zkusene-hrace/runebound-second-edition.html

http://www.hraj.cz/view.php?cisloclanku=2007010601
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    středa O.K.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    V tom případě středa?
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    příští týden taky nemohu ve čtvrtek

úterý a středa jsou v pohodě :-)
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    Jo, příští týden nemohu ve čtvrtek.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    SHEEN: Díky. Podívám se na to...

Jinak, jak příští týden?
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    SEAN: Nemíchám. O tom druhým ani nevím. Standardní, co se všude možně nalévá - Bohemia Demi Sec - je hnusný.
    Pitelný je až Bohemia Regia Brut.
    SEAN
    SEAN --- ---
    Nemichas si Gale dohromady Bohemia sekt, ktery je dobry a Bohemica sekt, ktere je strasne? :o)
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    SHEEN: No, můžeme se večer podívat, co tam je.
    V každém případě, vzal jsem pod Zelenou branou Rulanské šedé. Bylo docela dobré 8-)

BTW add Bohemka - u nás je cestovní. Martinina babička nám ji dává ke každým narozkám... a my to pak posíláme dál 8-)
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    DRAGEL: Mně se nakupili od strejdy. Akorát to nikdo moc nepije. Prostě klasické víno je mnohem lepší.
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    GALENIUS: Ony jsou dvě, jedna ta firma má podobný název, ale kvalitu strašnou. Ta druhá je jediná podle mého pitelná z toho, co je běžně na našem trhu.
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    SHEEN: mě tady po manželce zbyly hnedka 2 :-)))
    asi pozůstatek po silvestru, nevím, kde se tu vzali
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    SHEEN: Tak se sektem nepomůžu. Bohemka (pokud to není alespoň Bohemia regia Brut a to ještě kdo ví jestli) není pitelná.
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    GALENIUS: Měla jsme dojem, že tam ještě nějaké víno je. Ale nakonec jsem zjistila, že nám přibývají lahve šampaňského. :-))))
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    DRAGEL: Tak dobře, za ty sýry obstarám chleba. To je dobrá výměna. :-D
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    GALENIUS: to by bylo prima :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam