• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAGELRPG - Rosicko Pardubická Grupa
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    SHEEN: protože jsem si to chtěl zkusit, podle popisu z listingu a logů :-D
    Vypadalo to jednoduše, ale zas tak jasný to není
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    SHEEN: ... Navíc nevím, proč dáváš BF něco, co se vyhledá do pěti minut i z mobilu.
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    DRAGEL: Nedivím se. Stačí mi vzpomenout si na jiné podobné.
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    SHEEN: Tak jsem si myslel, že dám BF mysterku Pardubice-Opočínek, ale nedal jsem to :-)
    SEAN
    SEAN --- ---
    zitra vecer odjizdim a vracim se ve stredu, jen si nejsem jisty v kolik....tak uvidime :o)
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    Po debatě s osazenstvem to vypadá, že se bude hrát ve středu.
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    DRAGEL: Jo, už to vidím. Asi jako na Bohdanečsku. Hint: je u rybníka a můžeš si vybrat u kterýho z těch několika desítek. Já snad udělám takovou nějakou nesmyslně obtížnou mysterku jen kvůli té srandě. :-)))

Nebo jako když jsme byli na Riegrově stezce A lovili jsme jednu multinu v obráceném směru. Věděli jsme v jakém rozpětí se má cachce nacházet, hint byl u kamene a na tom kilometru bylo obrovské množství kamenů. Tom dva metry od ní dokonce na jednom kameni seděl. Jen prostě zrovna ten vedle už v tom množství neprohledával. :->
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    SHEEN: no a to jsem tušil kde je :-D
    až pojedeme někdy na Nasavrky na výlet, tak dáme BF jednu mysterku, která je poblíž, bude někde u rybníka, protože je listing o rybníku :-D
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    DRAGEL: Jinak to dát můžeš. Je to Mystery movie No.1 v Chrudimi. Gal má najité odpovědi a z těch jsem sestavila souřadnice finálky. Tady uznávám, že jsme sama ty odpovědi nehledala a že by mě to ani moc nebavilo.
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    DRAGEL: Bejt tebou, tak chodím po Pardubicích a prohledávám kdejakou škvíru. Čas od času určitě na něco narazíš. :-)))

Nebo můžeš trumfnout Witka, který tvrdí, že dá na brutálku Poštovní nanocachce. Tuším, že kdysi tak chtěl dát i Červenou karkulku. Ale silně pochybuji, že se mu to povedlo.

... Ostatně vzpomeň jsi, jak jsi hledal UMT Ohrazenice. :-)
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    GALENIUS: sakta, ty mi zkazíš taky každou radost ... stejně se tam půjdu podívat ;-)
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    DRAGEL: Tak zrovna tam Brněnské velvyslanecví není 8-)))
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    SHEEN: sakra která je to keš ???
    že bych to dal dřív než Gal ;-)
    takováhle nápověda !!!!

to je lepší nápověda než u Brněnského velvyslanectví, kde Witko popisuje "nuselák", takže tuším kde to je ... tipuji podjezd ze 17. listopadu a to nejspíš ke střena k 17. listiopadu. Je tam chodník a bude se to dát lépe schovat a najít ...
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    GALENIUS: Přemýšlím ve které keši byl použit stejný princip šifry. Někde jsem to viděla. Akorát netuším kde.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    SHEEN: Směj se příšero... Dnes mi to nemyslí, uvidíme příští týden. 8-/
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    GALENIUS: Hahaha :-)
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    SHEEN: Hm... Dej mi nějakej ten měsíc, ať si to schroustám...
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    GALENIUS: Tak dobře. ... V tom výpočetním vzorci jsou čísla 1-15 lomená čísly pouze 1-4. ... Neboli 15 otázek na něž odpovědí jsou letopočty ... mám pokračovat?
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    GALENIUS: chatlam ... horší hledání jsem snad nezažil
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    DRAGEL: Tak to gratuluju. A kampak ses v rámci naproti trefil?

SHEEN: Nápadný je akorát prd asi už třičtvrtě roku 8-/
    Ale uvidíme...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam