• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAGELRPG - Rosicko Pardubická Grupa
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    Mám Morena v kruzích na google, psal, že studuje pravidla DrD 2 a že se mu to zatím líbí a že by chtěl dohodnout hraní jednou za 14 dní podle nových - těchto pravidel ...
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    Jo, my jsme doma. :-))) Zkusíme tedy středu.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Já zatím vím, že 100% nemůžu čtvrtek. Středa by, snad, šla.
    Soví doupě je už zase plný?
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    středa bude v pohodě :-)
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Kdo tady tento týden je?
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    DRAGEL: My si dneska zajdeme nechat natrhnout pozadí od Toma 8-)))
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    GALENIUS: jo jo, proroctví mám u sebe ... už všichni bulí, jak jim to nandavám ;-)
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Vážení, neměli byste chuť zkusit toto:

Trefa do vašeho vkusu, jedna hodina lukostřelby s instruktorem se slevou 50 %. | AukroCity.cz
    http://aukrocity.cz/Sleva/228/lukostrelba-1-hodina-s-instruktorem?utm_source=automat_newsletter_aukro_9.8&utm_medium=box&utm_content=hradec_lukostrelba&utm_campaign=automat_nw_aukro

Lukostřelba včetně instruktora, 100 na hodinu.
    Docela o tom uvažuju.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    SHEEN: OK. Není problém. My kdyžtak jo 8-)))
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    GALENIUS: A jo, tak proro nemáme.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    SHEEN: Proro máte nebo ho má Petr stále u sebe?
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    GALENIUS: Tak dobře ve čtvrtek u nás proroctví.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Hele, co takhle ve čtvrtek dát Proro. Martina by nejspíše dorazila, ale, jak říká, bude těsně před dovolenou a neví, jestli se na poslední chvíli nevytelí něco, co bude potřeba ještě zařídit. V tom případě bych dorazil nejspíše sám.
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    GALENIUS: Cokoliv. :-))) Bud si někam zajít sednout a pokecat. Nebo pokud bys chtěl jen sám přijít, tak můžeme hrát u nás klasicky nebo i zajet někam lovit krabičky. Co já vím? Prostě dít se může cokoliv nač má někdo chuť.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    SHEEN: Co si představuješ pod "někam ven"?
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    GALENIUS: Ahoj. Drack není. Ale my jsme doma a bez dětí stále. teoreticky bychom mohli i jít někam ven, kdybys chtěl vzít i Martinu. Nechávám to na Tvém přání.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Vážení, jak vidíte příští týden?

Jinak, Tome, jak jsi dopadl s razítkem?
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    SHEEN: Tak to je skvělý. To mohla být sranda.
    My poseděli do zavíračky a v deset jsme byli doma 8-)))

Nevím jak ty pluska, ale docela by mě zajímaly ty DrD2. Uvidíme, co o tom Moren řekne.
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    GALENIUS: Nakonec jsme si zahráli dračák bez Tebe. Dorazil Moren, s nulovou přípravou jsme vzala příběh ze začátku pravidel DrD, naházeli jsme si postavy a šli na to. Samozřejmě, že skupina prošla tam, kde se to v příběhu nepředpokládá, takže došlo i na dokreslení původní verze. Nakonec to bylo prima, dohráli jsme o půlnoci.

Moren říkal,že by měl chut zase jednou za čas něco zahrát delšího. Studuje pravidla pluska a chce i DrD 2. Tak uvidíme, jestli z toho něco bude nebo ne.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Tak dnes nedorazím. Počasí vychází a naše oddělení má cyklo-pivo výlet do Medlešic
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam