• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BANANABOYkurvafix KiNeTiX !!!
    FATBEAR
    FATBEAR --- ---
    FND: protoze sni neumel :)
    FATBEAR
    FATBEAR --- ---
    PETT_A: tak to ste dobry ja v LA musel navigaci dat , hostel byl trochu v zapadakove a najit to nebyl zadnej med
    PETT_A
    PETT_A --- ---
    fuj navigace.. jedine bez, i los angeles jsme projeli bez navigace uplne v pohode :-)
    FND
    FND --- ---
    FATBEAR: no fontan by mohl vypravet :D
    FATBEAR
    FATBEAR --- ---
    nahodou v italii byla v pohode :)
    FND
    FND --- ---
    jj minulej rok jsem takhle kvuli navigaci jel 3x pokazdy jinak do mlikojed :D a pritom bez navigace je tam ta cesta celkem easy :D
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    jakmile clovek zacne slepe verit strojum a zapomene pouzivat vlastni intuici je pruser!
    FND
    FND --- ---
    :DD jo todle je dobra storka :))
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    MONGOL: nebyl si to ty co se k nam pridal pred lety v bg ze ma navigaci a bude vest kolonu a pak sme jeli den na uplne jiny misto protoze byla shoda nazvu mest v bg a ro :D
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    MONGOL: nevim proč, já jí nepotřebuju, já sem nezabloudila ani v Sofii nebo v Bukurešti .) když už , tak používáme mapu a městem se vdycky intuitivně trefim správnym směrem .) ...víc si teda nejsme jistý tady v tý naší kotlině kam jedem než za hranicema
    BERRY
    BERRY --- ---
    v pátek deme s cyrilem na výstavu tohodle borce

KREATIVNÍ HRY S UMĚNÍM / ION BÂRLĂDEANU - Praha
    http://prague.czechcentres.cz/program/detail-akce/kreativni-hry-s-umenim-ion-barladeanu/

pokud se chcete ještě někdo přidat, tak ve 4h sraz před tim centrem
    vstup je free .)
    MONGOL
    MONGOL --- ---
    ATARKA: A nebylo by jednodussi se tu navigaci naucit ovladat?)
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    VOP: Jee parada :) se nejak dohodnem.. Nebo ten appu by to bylo nej pokud o nej jeste stojí :DDD

ATARKA: jj presne tak, ale ve velkych mestech navigaci ocenim, jinak jak rikas to spíše škodí :))

DUSSICKA: jj uz mi referoval v poste :D
    FND
    FND --- ---
    nebo by si ho mohl vyzvednout appu, ten bydli myslim kousek od heinzu ;)
    VOP
    VOP --- ---
    Jo HANY - přitáhnul sem konečně ten psí spacák, resp. nechal ho u Rajčákoic.. tak kdyžtak je tam.. kdybys ho nějak nutně potřebovala tak ho vyzvednu a někam ti ho hodim, i když se mi samozřejmě vůbec nebude chtít)
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    DUSSICKA: máte jezdit dle intuice a nebo podle mapy neasi, kdykoli sem jela s kymkoli dle navigace,tak sme nikdy nedorazili dle časovýho plánu, natož nejkratší cestou .)
    DUSSICKA
    DUSSICKA --- ---
    HANYONLINE: od něj bych si to nepůjčovala.. má tam nastavenou vyhlídkovou jízdu či co.. jeli jsme do Vysokého nějakými lesními cestami mezi skálami..)))
    HAJOS
    HAJOS --- ---
    ATARKA: nojo kdyz ono je potreba docela casto..) je znat ze uz mu tahne na 40..
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    HAJOS: tak se v tom furt nevrtej neasi .) a když bude potřeba, tak ať se v tom vrtá někdo jinej...takovej krasavec, škuda
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam