• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BANANABOYkurvafix KiNeTiX !!!
    TNC
    TNC --- ---
    BOFO: boty jsou u me

mongola sluchatka taky

SUOTAM: hele. to prijit muselo... asi bude jeden nebo mozna oba repraky... se stava.. ja tam byl u zesiku kdyz se to asi tak stalo a krom toho ze kazdej rikal ze neco smrdi bylo vse OK. Hold se to necha opravit no... taky se uz nadrely :)

LUKASZ: my ano :)

SUOTAM: hele. byla to kurevska drina.. co ti budu povidat... v pondeli jsem mel jeste poradnou opicku ktera se ne a ne pustit...

JINAK DIKY VSEM ZUCASTNENYM A VSEM KDO POMAHALI UKLIZET... TAKY HONZOVI ZA ODVOZ ZVUKU... Ja uz to pak v pondeli vsechno dorozvozil a zbytek veci od zvuku dovezl do hajan.

Za darky taky i kdyz prevazne to misto navigace byly tuzemaky, ktery jsem nastesti nevypil, jinak bych tam byl mozna jeste dneska... nicmene jich mam ted tolik, ze si asi napustim vanu :DDD

BOFO: nabijecka taky u me ;)

DOMIE: presne... takovy hvezdy kdyz by mel clovek platit na festival tak stoji jak rock for people :DDD

Ja se hudebne bavil ale nevim do kdy... konce si moc nepamatuju... a ze byly prevazne hodne zajimavi... treba jak mi nekdo naserviroval tu paradni sirovou flakotu, kterou jsem tam ze sebe vyhazel na svoje rameno za djs stage, nebo me celkem pobavilo vypraveni Verci jak me nasla spad pred autem jelikoz jsem na nej nebyl schopnej vylezt :DDD Nevim proc si kupuju tak velky auto kdyz na nej pak nevylezu :) Historie se opet opakuje. Tenkrat jsem sjel tak 3 kalby nez jsem se v nem konecne vyspal :)
    BERRY
    BERRY --- ---
    ty mám taky, schovám je do depozitu .)
    DOMIE
    DOMIE --- ---
    BERRY: obrazovy vem cert, hlavne ty zvukovy...))
    BOFO
    BOFO --- ---
    FND: super tak to ji snad ma i s tema botama co jsem tam taky nechal :DDD
    FND
    FND --- ---
    ta bude asi taky u tondy, pac pri baleni jsem ji tam jeste videl.
    BOFO
    BOFO --- ---
    hele nenasel/nebalil jste nekdo u gramcu nabijecku na nokii s tim nejtencim koncem?
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    a co ta basovka? je spalena nebo ne?
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    HANYONLINE: no nečte se to tu zrovna dobře....a gde sou fotky???
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    SUOTAM: přijeli jsme včera asi o pulnoci... uff do dneska tam zustaval uz jen Tonik s Vercou aby se dneska predal pozemek...

díky všem za účast, bylo to super...

a všem co se účastnili akce navigace moooooc děkuji, to jsem fakt nečekala... díky parto, udělali jste mi radost, ted se snad už neztratím ! :)

a Honzíkovi za odvoz zvuku !!!
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    bylo to dobry, doufam ze ste to tam pak zvladli nak doborit. my sme odjei po zbourani vojenskyho stanu a uz tam nebyl skoro nikdo
    BERRY
    BERRY --- ---
    MONGOL: pořizoval :)
    MONGOL
    MONGOL --- ---

doufam, ze nikdo neporizoval zadne obrazove zaznami;)
    FND
    FND --- ---
    :D

hele sluchatka jsou u tondy.
    MONGOL
    MONGOL --- ---
    Decka pls nenasel nekdo sluchatka http://www.alza.cz/sennheiser-hd-215-ii-d238174.htm
    takovy ty velky sheinhaiser HD 215
    btw doufam, ze vas zas dlouho neuvidim, hodne sem se nasmal, kdyz sem zjistil, ze vecer hraju jeste v crossu;)
    FND
    FND --- ---
    byl to odvaz a bylo to NEJ, oslavencum jeste 3x HEJ ! ;))
    VOP
    VOP --- ---
    :o
    BERRY
    BERRY --- ---
    :/
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    :(
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    :)