BOFO: boty jsou u me
mongola sluchatka taky
SUOTAM: hele. to prijit muselo... asi bude jeden nebo mozna oba repraky... se stava.. ja tam byl u zesiku kdyz se to asi tak stalo a krom toho ze kazdej rikal ze neco smrdi bylo vse OK. Hold se to necha opravit no... taky se uz nadrely :)
LUKASZ: my ano :)
SUOTAM: hele. byla to kurevska drina.. co ti budu povidat... v pondeli jsem mel jeste poradnou opicku ktera se ne a ne pustit...
JINAK DIKY VSEM ZUCASTNENYM A VSEM KDO POMAHALI UKLIZET... TAKY HONZOVI ZA ODVOZ ZVUKU... Ja uz to pak v pondeli vsechno dorozvozil a zbytek veci od zvuku dovezl do hajan.
Za darky taky i kdyz prevazne to misto navigace byly tuzemaky, ktery jsem nastesti nevypil, jinak bych tam byl mozna jeste dneska... nicmene jich mam ted tolik, ze si asi napustim vanu :DDD
BOFO: nabijecka taky u me ;)
DOMIE: presne... takovy hvezdy kdyz by mel clovek platit na festival tak stoji jak rock for people :DDD
Ja se hudebne bavil ale nevim do kdy... konce si moc nepamatuju... a ze byly prevazne hodne zajimavi... treba jak mi nekdo naserviroval tu paradni sirovou flakotu, kterou jsem tam ze sebe vyhazel na svoje rameno za djs stage, nebo me celkem pobavilo vypraveni Verci jak me nasla spad pred autem jelikoz jsem na nej nebyl schopnej vylezt :DDD Nevim proc si kupuju tak velky auto kdyz na nej pak nevylezu :) Historie se opet opakuje. Tenkrat jsem sjel tak 3 kalby nez jsem se v nem konecne vyspal :)