• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BANANABOYkurvafix KiNeTiX !!!
    LA_KYTKA
    LA_KYTKA --- ---
    santinka | Povaleč 2010 – rajce.net
    http://santinka.rajce.idnes.cz/Povalec_2010/
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    ATARKA: :D)) tak jako nechapal sem ale po 5 minutach sem si to užíval a jen se tlemil co dělám s parnim válcem v provozu na silnici.. takovej pocit sem z toho měl :))
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    ROBOOTEK: fuj, nerouhej se ! .)
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    ROBOOTEK: presne, predtim to cloveku ani neprislo, co ridi za hovado.. co sem strelil kulataka sem jezdil tranzitem a kdyz sem mel jednou ridit bendousovo bezovaka, malem sem nejdriv ani nevyparkoval na silnici... clovek hodne rychle odvykne
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    TNC: jj taky sem po kazdy co sem posledni dobou sednul do stribrnaka nechapal jak sem to mohl vubec ridit :))

TNC
    TNC --- ---
    vdystak i sem nahodim pro ty zvedavejsi postup stavby na lt... pokracovani po vikendu

TNC
    TNC --- ---
    ROBOOTEK: je to tak... ale kdyz ze sveho truckeru delam fofer-trucker tak mi to zere pomalu jak 814ka :) ale je to takovej luxus a tak nakazlivej ze kdyz jsem jel posledne matousovi se starim medou delat matousovi nejake to papirovani tak jsem to malem naboril :))) uz jsem uplne zapomel ridit starej kocar a ze jsem ho ridil tak 4 roky den co den
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    BANANABOY: tak toncek je ted fofer-trucker vid :)
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    BANANABOY: já tě vezmu....
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    TNC: no nevim, jestli by nekdo zorganizoval jedno rychly auto smer RO-tek a zpet behem 4-5 dnu celkem, tak mozna, ale jinak asi ne... nechci stravit dovolenou na ceste na mejdan a zpet :)
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    Brdman Adventure - SK Vlaška - Novoknínský triatlon 2012
    http://www.vlaska.cz/index.php?clanek=76
    TNC
    TNC --- ---
    FND: :)))
    BANANABOY: bananku... neser a pojed s nama na otocku :)
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    LUMAX: Mi to volal Standipírko ... je to výzva, ale asi mam už jiné plány :/
    FND
    FND --- ---
    kdyby to bylo 40m plavani a 350m behu, tak bych do toho sel )) (kolo mi neva)
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    Hele přátelé, o víkendu je tadytenhle triatlon (zkrácená verze 400 plavání, 16 na kole a 3,5 běhu) na Orlíku. Za startovný dostanete tričko, pivko a klobásku a jde hlavně o to, to dokončit a pak se opít někde na Orlíku. Je to docela sranda, minule jsem to dal bez toho abych se předtim pohnul a to jsem měl v sobě kořalky, brka i pivka... COŽ?:)
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    BANANABOY: yes :)
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    HANYONLINE: to je život no .) na Povaleči budeš ?
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    BANANABOY: twl tak to se zrovna minem, hmmmm.... ja zrovna ten termín nebudu v čechách :/
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    kdo jste v Čechách během 7.-17.8. a máte nějaký zajímavý plány :) ?
    Budu v CZ po Povaleči, na východ - RO-tek atd se mi nechce, ale doma taky uplně být nechci a něco bych podniknul. Volno budu mít každý den... nějaký fesťák, orlík, slapy, hory, lezení, koupání, kola, atd... klidně pošta
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam