• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BANANABOYkurvafix KiNeTiX !!!
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    VOP: no ja doufam,ze me tady zejtra nabere toncek a odveze me tam:)
    VOP
    VOP --- ---
    Hlavně se svojí současnou mobilitou (bus, vlak) se mi dodávkáři špatně naháněj no, když sami nevědí kterou z 5ti alternatif nknc zvolej a v půlce cesty si to namířej jinam. Už mě to neba, zůstanu asi doma a budu šprtit autoškolový testy. Minule sem to zkusil a dal za 33 z 50ti ehm. Ale pravda, po pěti pivech)
    VOP
    VOP --- ---
    SUOTAM: já vim, ale sme chtěli poblíž mjedanu zakempit už dneska - při středečnim plánování se totiž eště mluvilo např. i o Jrvě - kdežto z toho hangáru bez vody poblíž se během tý půlhodiny, co jsem psal VOP, stal zdroj zmatků jestli tam vůbec teda chceme či ne, jestli jet dneska kempit k vodě, nebo vůbec nikam, apod. :DD

Takže na to asi peču, dotaz beru zpět a předběžně poptávám místo zejtra nějak dopo? Co, Matouši? :))
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    taky se tam pak pojedu podivat..
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    no nerad ti kazim plany, ale ten mejdan zacina zejtra ve dvanact odpoledne. takze muzes klidne prijet do slivence:)
    VOP
    VOP --- ---
    Neni tady eště někdo, kdo vyráží na Metro & Tourista Debandade mejdan dneska až tak kolem 7, 8, a měl by fleka? :)
    CYRIL
    CYRIL --- ---

TNC: me se libi jak to mas vsechno presny a spolcitany do detailu :

druh materialu
    vaha
    cena materialu
    casova narocnost
    .
    .
    .
    .
    pes
    auto
    svatba
    prvni dovolena u more
    druha dovolena u more

:)
    AZTEK
    AZTEK --- ---
    TNC: by ses tim mohl zacit zivit. profesionalni prestavby trucku a dodavek ;)
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    TNC: závidim ti ten elán, my dva roky přetěnujem okna v nástavbě :)) pěkný pěkný
    FATBEAR
    FATBEAR --- ---
    sikula :)
    TNC
    TNC --- ---
    cau parto... dalsi pokracovani fotoserialu :)

CYRIL
    CYRIL --- ---
    ja asi nakonec ne. mam ten den rehabilitaci sem zapomel
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    kdo vsechno pojede?
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    CYRIL: v pohode, ja se uz dneska taky hany ptal, kam teda jedem:)
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    aaaa HA
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    HANYONLINE: kdo jedete na ten vjelet?

sem se o tom taky doslech a mozna bych jel .... ale potrebuju znat trasu cesty tak kdo ji zna at ji zdeli
    DIK
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    Nebudu ted do středy na netu, takze pro ty kterejch se to týká, tak ve středu sraz na hlaváku. Nějak před 9 hod. ráno...

Odjezd v 09:09 !

Konec hlášení :)
    VOP
    VOP --- ---
    se mi z founu blbe datluje, melo tam bejt smzrjme "myslim si o tom ze mam..." )
    VOP
    VOP --- ---
    TYCZKA: nj dyk rikam ze budu radsi zticha), ale az budu mit ten posudek (pozitivne) vostemplovanej, tak se jich schvalne zeptam co si o tom jak myslej.. tipuju ze odpoved bude "mysli si o tom ze mas zas o 15 kil vic, nashle" ;))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam