• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BANANABOYkurvafix KiNeTiX !!!
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    TNC: tebe se neptam :D

taky nabízím volný místa :)
    TNC
    TNC --- ---
    HANYONLINE: nejsi nejaka zvedava? :)
    RAJCAK
    RAJCAK --- ---
    taky by jsme rádi jeli na povaleč..... takže tímto shánim 2 místa v pátek tam a v neděli zpět...
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    ja mozna
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    Kdo všechno jedete na Povaleč? :)
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    poslete mi na sebe prosim vase tel. cisla sem do posty.
    ztratil jsem simku, ale cislo mi zustalo stejny.
    zitra ahoj praho !
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    My nakonec hlídáme psa... takže nikam nemužem :(
    TNC
    TNC --- ---
    SUOTAM: no.. papiry jsem si jeste nevyzvedl a asi to ani nestihnu... uvidim. ja spis pocitam ze bych se s nekym taky svezl :)
    VOP
    VOP --- ---
    Njn, tak to máš holt trumfový eso, mě po prodaný felině zbyla leda tak škrabka na sklo).. takže v zimě zúčtujeme, Matouši!!)
    My nakonec jedem na koupačky do Konětova, k Brandejsu.. a přesun pak až nějak večer.. takže C U)
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    jo,ale mezi tim sem mu pujcoval papiry od myho auta.)
    VOP
    VOP --- ---
    SUOTAM: jak moc máš čerstvý info? já tak 2h a Toncek řešil, že pojedou s Hany a Vanjou))
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    VOP: no ja doufam,ze me tady zejtra nabere toncek a odveze me tam:)
    VOP
    VOP --- ---
    Hlavně se svojí současnou mobilitou (bus, vlak) se mi dodávkáři špatně naháněj no, když sami nevědí kterou z 5ti alternatif nknc zvolej a v půlce cesty si to namířej jinam. Už mě to neba, zůstanu asi doma a budu šprtit autoškolový testy. Minule sem to zkusil a dal za 33 z 50ti ehm. Ale pravda, po pěti pivech)
    VOP
    VOP --- ---
    SUOTAM: já vim, ale sme chtěli poblíž mjedanu zakempit už dneska - při středečnim plánování se totiž eště mluvilo např. i o Jrvě - kdežto z toho hangáru bez vody poblíž se během tý půlhodiny, co jsem psal VOP, stal zdroj zmatků jestli tam vůbec teda chceme či ne, jestli jet dneska kempit k vodě, nebo vůbec nikam, apod. :DD

Takže na to asi peču, dotaz beru zpět a předběžně poptávám místo zejtra nějak dopo? Co, Matouši? :))
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    taky se tam pak pojedu podivat..
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    no nerad ti kazim plany, ale ten mejdan zacina zejtra ve dvanact odpoledne. takze muzes klidne prijet do slivence:)
    VOP
    VOP --- ---
    Neni tady eště někdo, kdo vyráží na Metro & Tourista Debandade mejdan dneska až tak kolem 7, 8, a měl by fleka? :)
    CYRIL
    CYRIL --- ---

TNC: me se libi jak to mas vsechno presny a spolcitany do detailu :

druh materialu
    vaha
    cena materialu
    casova narocnost
    .
    .
    .
    .
    pes
    auto
    svatba
    prvni dovolena u more
    druha dovolena u more

:)
    AZTEK
    AZTEK --- ---
    TNC: by ses tim mohl zacit zivit. profesionalni prestavby trucku a dodavek ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam