• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BANANABOYkurvafix KiNeTiX !!!
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    njn, pěkný, škoda, že jsme se takhle nesešli v rumunsku....kde to letos byla pěkná taškařice:))
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    BERRY: samozrejme... :) ale jsme tam vsichni :) a mythos tam jel nejvíc :)
    BERRY
    BERRY --- ---
    HANYONLINE: todle je ale z lefkady neasi?
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    Ha, lemtam Mythos a mam nostalgickou na Chalkidikách... Vůbec se to tu nezměnilo :))

CYRIL
    CYRIL --- ---
    TNC: ti rikam to se musi vysetrit !
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    TNC: hele tak presne to operadlo se me stalo.. a to sem se jen naklonil a trochu se o nej oprel
    SANDIS
    SANDIS --- ---
    VANJA: a nebo husty
    TNC
    TNC --- ---
    BERRY: to jsem si myslel ale nebyly... jsem je vykladal a chtel rozlozit a jedna mela zlomene obe operadla.
    HANYONLINE: no.. to je jeste horsi.
    ROBOOTEK: no.. to sou sracky no..

jsem si ted koupil novou v karavan shopu a ta uz je celkem robustni.

LUCINA: co jo.

hele. podle me se nekdo zvedal za ta operadla nebo co tam delal ale je jsem tydle zidle videl zniceny na nejruznejsi zpusoby ale nikdy jsem je nevidel zlomeni v operadlech na ruce...

Nicmene je mi to jedno.. ale minimalne se slusi se omluvit
    VANJA
    VANJA --- ---
    asi jste tlusty.
    LUCINA
    LUCINA --- ---
    jjo
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    TNC: z toho si nic nedelej.. me ted prisli pred vikendem 2 novy a hned prvni vecer sem jednu rozsed a druhou rozsedla lena druhej vecer.. spis bych to sel vomlatit vo hlavu tomu vyrobci!!
    a sou to konkretne tyhle http://zahradni-zidle.heureka.cz/campri-camping-chair/
    smuky!! nekupovat!! nakonec sem naroubopval novou latku z tyhle na starou konstrukci co zas mela spatnou latku a tak me zbyla konstrikce z ty smucky a tu ted mam na nahradni dily k ty druhy smucce :)) pac reklamovat to by stalo na postovnim asi vic bnez ta zidle a bez zarucenyho vysledku
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    TNC: Bud rad, ze ji aspon mas.. ja mela dve, kazdou jsem jednou vytahla pres den na mejdanu a někdo mi obě štípnul :D
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    TNC: NENI ZAC! :D

jak kdybys nebyl nikdy opilej...
    BERRY
    BERRY --- ---
    TNC: hele myslíš ty dvě modrý jak si měl u káry? ty byly eště v neděli v cajku ne?
    TNC
    TNC --- ---
    Rad bych touto formou pozadal osobu co rozlamala na povaleci moji novou kempovou zidlicku (2 mesice starou) aby se prihlasil do posty a srovnal to nejak.. budto prachy nebo novou. Uz me to fakt nebavi... a nechapu jak ji mohl takhle zlamat. DEKUJU ;)
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    hele je tu jeste nekdo,kdo pojede do rumunska az zejtra? potreboval bych odvezt liveset, do auta uz se nam nevejde:)
    RAJCAK
    RAJCAK --- ---
    BERRY:
    BANANABOY: co se mě týče tak povaleč byl fakt náročnej :)
    TNC
    TNC --- ---
    je to tak... dali jsme to i pres after party :)

BANANABOY: ahoj ahoj ahoj :D
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    jop, byli jsme tam do včerejška. space piknik neproběh, už nebyla síla...
    každopádně zítra shadow azyl
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    BANANABOY: si chtel jet este na ten piknik ne??
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam