• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BANANABOYkurvafix KiNeTiX !!!
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    Vážení kamarádi. Vzhledem k tomu, že sem Vojta ani Martina nechodí, tak mohu... Po veřejné debatě se dohodlo, že hromadný dárek bude obálka (tedy kasička:)), do které se bude přispívat na něco, co si manželé sami vyberou (bylo naznačeno, že je to pro ně OK). Pokud máte nějaký osobní dárek, který jim předáte - není problém, dejte jim jej:) Pro ty, kteří budou přispívat, jsem tu já a moje kasička. S tou Vás obejdu v pátek na kalbičce a po té jim to dáme i s platem, jenž vyrobil Rejskej. Tam se podepíšeme atd... V případě, že máte vlastní přáníčko s obálkou, tak ji vysypeme a přání přidáme ke kasičce. V jiných případech se na místě dohodneme! Doporučovat sumu Vám nebudu, ale poprosím, aby jste doma nenechali peněženku. V lese není bankomat.) Pokud budete mít nějaké dotazy nebo protesty - zavolejte mi a já vás srovnám:)! Pro ty, kteří už budou na svatební hostině platí to samé...
    LUKASZ
    LUKASZ --- ---
    FND: a s nama jsi byl 5 dni na teknivale :))) a byl to velkej relax bych rekl :))
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    BERRY: myslim ze jo..
    BERRY
    BERRY --- ---
    SUOTAM: můžou tam pejsci?
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    TEKKANNE: napis id grassroot a rekni ze je to na freez
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    kdybyste nemeli co delat ve ctvrtek, tak na vinohradech je celkem zajimava akce v naky stary tripatrovy hasicarne. budu tam hrat,tak dorazte na pvo.)

[ FIREHOUSE 12 - workshop nite / workshop / 30.8.2012 / CR - Praha - Varšavská 12, Praha 2 - Vinohrady ]
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    hej hola, nemate prosim RYCHLOSTAVECI STAN - PRISTRESEK, kterej nebudete na freezu potrebovat?

(potrebuju ho na vstup...)
    FND
    FND --- ---
    dobry,jsme se ani nevesli dovnitr,tak jsme zkouseli chvili koukat pres plot,ale po chvili jsme se na to vysrali a sli se vyvalit dal do parku.)) jedinej ganboy to dal cely zpoza plotu,takze dotazy ohledne deje bych smeroval na nej ))
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    co ten Meda??
    FATBEAR
    FATBEAR --- ---
    starne ?
    FND
    FND --- ---
    ja se nelecim, ja odpocivam a to je rozdil ;)
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    FND: :DD ses nějak chytnul.) ...já vim, že se léčíš.)
    FND
    FND --- ---
    LUMAX: si vyfiltruj moje podzimni/zimni/jarni prisevky a zjistil by si, ze jsem za tu dobu byl na kalbe jen 2x a to , kdyz jsem travil 2 vikendy v praze za tu celou dobu ;)) ale ted o vikendu jedu na mayapury ;)
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    FND: podle posledních příspěvků bych tě nepoznal:)) kalba ne, preferuji chatu, kino, posezení s přáteli u vína...)
    BERRY
    BERRY --- ---
    SUOTAM: tj. ale včera skončilo :)
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    ten film bude podleme dost desnej..
    FND
    FND --- ---
    ono to letni kino stejne neco moc o tom filmu, spis jako o tom posedet s prateli u piva/vina a pokecat si .))
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    PHRASE: prave vsichni rikaj, ze ukazky jsou mnohem lepsi nez ten film, ze ten je dost strasnej..nevim no, kolegyne me odradily, a to nejsou zadny intosky...tak dejte pak echo, jaky to bylo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam