BANANABOY: Ano, po registraci to chce příspěvek, ale o to nejde. Proč to nedal teda už při prvním otravování všech svých "přátel" (on vůbec neví, kdo jsem) na NYXu nějak jako třeba na ulož.to nebo kamkoliv jednodušejc. Nejsem sám, kdo skončil po registraci u přispěj v Eurech a když tam dám 0,- tak to nejde. Jsem asi HLOUPÝ, ale vím asi o 4 lidech, kteří se sekli přesně tam. Alef mi pak napsal, že si mě spletl (stejně jako všechny ostatní ...asi..) a ať smažu negativní komentář a dal mi odkaz sem
http://www.hypno.cz/eknihy/czechteke49/index.htm (pro hloupý -hahaha:/) a najednou to jde. Proč to takhle neudělal předtím? Že by pokus o nachytání hlupáčků, jako jsem já a ostatní, mě podobní??? Je to jak z učebnice marketingu. Nejvíc mi to připomíná: "Vyhráli jste 1 000 000,-!!! Dostanete je ihned - stačí, když si koupíte hrnec, nůž a kačenku do koupele z nejkvalitnější gumy za pouhých 2000,- Kč!"
Jinetix maj svojí knížku, stačí jen když ho někomu z Jinetix vykouříš a pošleme ti jí zadarmo. Platíš jen poštovné, balné a vzdušné...)))
TNC: .)