• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BANANABOYkurvafix KiNeTiX !!!
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    ...jedině snad, kdyby ti nevyšel venkov, tak stále sháníme brankáře na Újezďáckej tournament - oslava vítěství je následně spojená s křtem mikovi desky a mejdanem - zní to docela pěkně ne?:))
    FND
    FND --- ---
    jako ja o tom vim uz od zacatku, akorat jsem myslel, ze skoro posledni vikend nebudu travit v praze a asi to vypada, ze jo :) nebo se nekdo vytasi s nejakou paradni chatou ci chalupou? :))
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    To bude dobrý, chtěl jsem, ale půjdu tam o další víkend....tak asi ne.)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    FND: :DD tak si asi vybiram zrovna ty drahy veci :) doporucuju takovou polivku s krevetama a tofu a rajcatama, tu si dost casto musim dat v pondeli ;))
    FND
    FND --- ---
    tyve ne , ze te ponesu z letadla takhle .. ))

HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    RAJCAK: No odstěhovat celej byt do Liberce stihnout musim a jeste jsem nezacala :D toho se bojim nejvííííc :/

Diáky jsme žrali ve Vietnamu až z toho Lulině ukradli kabelku :D
    FND
    FND --- ---
    :DD
    BERRY
    BERRY --- ---
    SUOTAM: já dal letem do bulharska 8 hajnekenů a po přistání ztratil u přepážky pas
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    my dali cestou z brazilie 11 piv a taky dobry :)
    FND
    FND --- ---
    RAJCAK: diazepam je pro decka. spravnaci si na let davaj do kazdyho voka mikrace ;)
    FND
    FND --- ---
    CMLKA: ty jo, tak to ses mohla taky treba zminit, ze tam chodis casto na obed :D

no ja nevim, mne to tam teda nejak extra drahy neprislo praveze. mi to prislo, ze to tam stoji temer stejne jak v kdejaky cine :)
    RAJCAK
    RAJCAK --- ---
    HANYONLINE: v pohodě , my to měli taky tak ....nakonec ale všecno stihneš , co ne tak bez toho se vobejdeš :) a v letadle už to bude jedno :) a doporučuju do letadla nějakej diazepam , zapitej nějakym pivem a jsi uplně v pohodě :)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    FND: ty jo, tak to ses me mohl zeptat, chodim tam dost casto na obed :))
    ale je to tam krapet drahy teda...
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    Já teda začínám stresovat že nestíhám :D
    FND
    FND --- ---
    RAJCAK: to je jasny, jen misto bikin resim bermudy ;))
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    RAJCAK: :D
    RAJCAK
    RAJCAK --- ---
    Zdarec parto , tak krátkej report z Canady.
    Lake Louise je už asi tejden pod sněhem a sype skoro každej den . Ski hill otevírá za 14 dní takže už se nám klepou lyže a snowbordy.... V práci v pohodě , jen naše oblíbený Filipínce vyměnili za Thajwance s mizernou angličtinou :)
    Spolubydla máme v pohodě , češku a tři Kanadany.. Jeden se mě nedavno ptal jestli je ta naše země vedle Ruska a jestli tam taky sněží :)
    Jináč dobrý , spokojenost , žijeme zdravě a na čerstvym vzduchu .
    Mějte se a žádný blbosti..ZDAR

Jo a hanny a fando: jedno to spolubydlo jede za 14 dní na Zeland a řeší jen to jestli bude fajn do bikin :) tak doufam že máte podobný trable
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    FND: no tydle mi chutnala taky:D
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    PHRASE: jakou ikonku? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam