• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BANANABOYkurvafix KiNeTiX !!!
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    prevence rakoviny je nezrat maso a mlecny výrobky, vyřid jim to tam rajčáku :)
    TNC
    TNC --- ---
    HANYONLINE: no.. ktx maily jsou presmerovany na soukrome.

RAJCAK: a co Peta :DDD taky si nechala narust knira :D
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    RAJCAK: jeeeeee
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    AMANES: když to neni vidět, tak je to hovno platný ;)
    AMANES
    AMANES --- ---
    KRUPAN: ženský bobrujou, takže to neni vidět na první pohled )
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    PHRASE: tady to frčí, tojo, ale ještě jsem neviděl jedinou ženskou, která by to podpořila...to je od žen sprosté ;)
    PHRASE
    PHRASE --- ---
    Movember, jo i tady to docela frčí, i když nelze hovořit, že ho mají všichni. Sumečci - fuj :) Akorát teda kromě kníra to chce i posílat nějaké prachy, jinak se moc lidí asi nevyléčí
    AMANES
    AMANES --- ---
    RAJCAK: nahoď fotku s knírem a pak hned obrázek co si namaloval ))

zrovna včera sme na vás mysleli, když sme probírali jak se tady na to všechno vyserem..... už začínáme plánovat
    RAJCAK
    RAJCAK --- ---
    MAKAK: mno ,muj knir je takovej hnedozrzavej :)
    MAKAK
    MAKAK --- ---
    RAJCAK: taky je tu vsude vidim, nejdriv sem byla znacne sokovana, ale skoro vsichni rodily mluvci je maj zrzavy sou nejnechutnejsi..jestli ho mas taky musis nahodit fotku
    FND
    FND --- ---
    jj tady taky kniry dost jedou :))
    RAJCAK
    RAJCAK --- ---
    zdarec ...
    tak mame po mesici opet iternet ! jsem si pripadal jak o nekolik let zpatky.Bez mobilu a bez internetu .Ale dobry , je si po studenejch a dlouhejch kanadskej vecerech maluju a Peta háčkuje :)
    Tady uz je ferova zima se vsim vsudy..rano se brodit do prace prasanem , obcas kosa jak v prdeli a zasypana hajvej no. 1 :) prihodim taky jednu fotku z kopce ...
    jo a nechal jsem si tedka v listopadu narust knira :) maj ho tdy ted vsichni coby podpora a solidarita boje proti rakovine prostaty...vsicni maj kniry , proste parada :)

LUMAX
    LUMAX --- ---
    TEKKANNE: děkuji.)

LUKASZ: O Frantovi vim, ale tou dobou nasračky ve sklípku na Moravě
    HANYONLINE: tak já mám tvůj mail...)
    TYCZKA: do Norska
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    LUMAX: budu mit neco lepsiho na praci v zahranici....bohuzel...slunicko mi asi neni souzeno zazit...:)
    happy birthday;)
    LUKASZ
    LUKASZ --- ---
    LUMAX: hele a tuhle sobotu U sedlaka FRANTY .. zaba dela zabijacku .. tak se uvidime ??? ja toho 7 nemuzu , jedem do italie 5tyho .. kdy odjizdis ??
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    TNC: nejvtipnější na tom je to, že mi to nepřišlo na kinetix e-mail, ale na muj soukromej... což už vůbec nechápu jak si to vyčápli :DDD
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    LUMAX: kam jedeš ty starej páprdo? :)))
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    Dobře tedy, přiznávám se, byl jsem to já a to proto, aby se tu něco dělo něco napínavýho:))
    Což mi připomíná: "Pokud nebudete mít v pátek 7.12. od cca 19tý hodiny nic lepšího na práci, tak přijďte na pivo do Sluníčka (potřebuje podporu.). Žádná sláva, stárnu rychle. Sudem piva zalejeme můj další růst. Je to pořeba, páč na 31. dožitých jsem se Něco nazalejval:) ...taky bych Vás rád viděl než odfrčim pryč, což bude v zápětí.
    Adresa: Jaromírova, zastávka tramwaje Svatoplukova (cca naproti benzínce). Rád Vás uvidim....
    TNC
    TNC --- ---
    VANJA: to je taky dost mozny ze je to jen robot
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam