• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BANANABOYkurvafix KiNeTiX !!!

07.02.2025 Kinetix - Funkstation gallery & club
    letní akce loading....
    rozbalit záhlaví
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---

FND: aby ne.. kdo by taky pri 0,8promile byl vid ;)
    FND
    FND --- ---
    BEDLA: no tak nervozni je to posledni, co za volantem jsem :))
    BEDLA
    BEDLA --- ---
    ROBOOTEK: nervozni krecek za volantem
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    NA NZ JE LEGALNI 0,8 PROMILE....
    RIDICAK TAM BYL OD 15TI...
    OSOBA MLADSI NEZ 18 MUZE PIT ALKOHOL POD DOZOREM OSOBY STARSI 18 NEBO 21...
    TO ZNAMENA ZE MUZES JAKOZTO STAREJ STRAMAK NARVAT PAR PANAKU DO ASIA KIWI GIRL KERA PRI 0,8 NEVIDI ANI NA BREJLE... TA SI PAK MUZE SEDNOUT ZA VOLANT A KROSIT TO PRES DUCHODCE A KOCARKY NA PRECHODU DOMU A VSE JE LEGAL!

TODLE MUZE FUNGOVAT JEN TAM KDE JE VSECHNO VZHURU NOHAMA... NEZKOUSEL BYCH APLIKOVAT ZELANDSKEJ MODEL V CR
    FND
    FND --- ---
    myslim,ze i 0,5 by u nas bylo moc )
    FND
    FND --- ---
    tak to je jasny samozrejme ;))
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    FND: kdyby tohle bylo v čechách, tak nás je to během následujících dvou let 5 milionů max... ;)
    FND
    FND --- ---
    no vsak, to je riziko povolani :)

ROBOOTEK: hele pohoda a fakt me to bavi :)) navic tady maj povolenejch nejakejch 0,8 promile, kdyby to takhle bylo v cechach, tak jsem uz aspon jednu z tech dvou autoskol, co jsem delal nekdy pred 8 rokama, davno dodelal a nevysral se na ne ;))
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    FND: de facto :] ja si vzit neplaceny volno na mesic - tak mi pak na miste bude za ten mesic sedet jinej trouba s zivnostnakem :)
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    FND: spis podej report jak ti de jezdit s tim tvim kosmikem dvojkou a volantem napravo :)
    FND
    FND --- ---
    tak jedes na zivnostak, tak si muzes de facto vzit volno kdy chces ;))
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    FND: tyvole to je snad poprvy co od tebe slysim nejakou hlasku typu : mam v praci volno jen.. !! :D))
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    BERRY: tak to ses ale asi poradne nedival :)) nerikam v Cechach,ale 1500 v Evrope, to uz by se dalo slusne vybrat...
    BERRY
    BERRY --- ---
    FND: pač to co hraje tady je šit :) takže nemám potřebu někam na výjezd
    FND
    FND --- ---
    BANANABOY: vzhledem k tomu, ze mam v praci volno jen na prvniho, tak je mi to celkem sumak ) ale jako nerikam, ze to bude spatny )

____

navic z prahy zpoza kompu se to lehce pise, ale neni 1500km jako 1500km ;))

a navic navic , kdyz je 1500 kilaku jak nic, tak se divim berry, ze neobrazis podobny festaky (v tomdle kilometrovym okruhu) po evrope :D
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    BERRY: přesně. maj auta, maj čas, jsou tam, protože chtěj cestovat, tak co řešej
    BERRY
    BERRY --- ---
    BANANABOY: cywe 1500 je jak nic, hned bych tam jel!
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    FND: na vzdalenost jsem nekoukal, to je pravda. na jednu stranu takovahle novorocni prilezitost se jen tak nenaskytne .)
    FND
    FND --- ---
    BANANABOY: mozna stejna zeme, ale 1500 kilaku daleko ;)
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    FND: jsem koukal, že A.Skillz a Krufty Cuts jedou New Zeland Turne, ještě stihnete - 31st Dec - Rhythm & Vines - Gisborne - New Zealand
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam