• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BANANABOYkurvafix KiNeTiX !!!
    LUKASZ
    LUKASZ --- ---
    BEDLA: no nedavno jsem si vzpomel jak jsi mluvil ve valencii na silvestra :)))
    BEDLA
    BEDLA --- ---
    LUKASZ: hodne dlouhej
    LUKASZ
    LUKASZ --- ---
    AMANES: K-hole ? :)))
    AMANES
    AMANES --- ---
    TYCZKA: do dilí na půl roku?! co tam budete dělat? dyť je to tam šílený
    LUKASZ
    LUKASZ --- ---
    jinak vam vsem taky s petou prejem krasny novyrok .. hodne stesti , lasky a hlavne zdravi
    LUKASZ
    LUKASZ --- ---
    HANYONLINE:
    FND: no popravde mekdyz peta rikala ze ma frantisek ridicak tak jsem se (bez urazky) pekne rozesmal a neveril jsem tomu :)) franta za volantem ??? ale jestli hany tvrdi ze ridi dobre , tak asi bude ridit dobre :))
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    TYCZKA: ten nejdelší... :DD
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    KRUPAN: co je to odkapávač? mám tak dva až tři soukromý tipy :D
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    TEKKANNE: jasný. no je třeba to ještě ověřit, páč zkušenosti s dostupností informací a informovanosti úředníků imigračního NZ bylo dost na štíru a každej řekl něco jinýho ;)
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    KRUPAN: mno, casy se meni...ja to s indii mela obracene - predtim automaticky vsichni dostali multiple visa, tze se kdykoli mohli odjet a vratit a ted uz je nedavaj a kdyz odjedes, muzes se vratit az za 2 mesice a musis si poridit visa novy...
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    FND: přesně a ty jsi neměl fousy a holkám teprva začal růst odkapávač :))

HANYONLINE: no to já jsem nemohl. resp. mohl jsem zemi opustit třeba po měsíci, ale automaticky jsem přišel o zbylých 11 měsíců WHS
    FND
    FND --- ---
    KRUPAN: hlavne kdyz si byl na zelandu ty, tak to tu jeste jedli bezne peceny kiwi k veceri a v australii snidali vajicka doda .. ))
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    Normálka můžem opouštět zemi jak chcem, lítat sem a tam. WHS platí rok od prvního vstupu na NZ :)
    FND
    FND --- ---
    spis jesti to nebylo tim, ze si mel prodlouzeny whs , na ty vycestovat nemuzes )
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    FND: no tak se to asi změnilo, ale když sem tam byl já, tak jsem mohl max na stewart a cookovi ostrovy, který patřej zevlandu...
    FND
    FND --- ---
    ale to bude nejaka blbost ne? dyt se normalne na whs lita na tongu, samou a podobne ..
    FND
    FND --- ---
    :D detailisto.. tak todle budem muset asi jeste prozkoumat :)
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    HANYONLINE: hele oni změnili podmínky WHS? za mejch časů jsem nemohl opustit území NZ resp mohl, ale přišel jsem o WHS
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    HANYONLINE: jj my přiletíme a pak tam budeme nějaký ten půlrok, tak doufám, že do té doby nám nevyšumíte :D

HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    TYCZKA: No zrovna ted sedíme u kompu a hledáme levné letenky na naké ostrovy na červen, červenec, tak se tady snad neminem :D popř. pak az se zase vrátíme :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam