• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BANANABOYkurvafix KiNeTiX !!!
    LDS
    LDS --- ---
    jestli od 1.3. tak jedu urcite,kdyz to bude pozdeji,dam aspon pres tejden.jupi:)
    HAJOS
    HAJOS --- ---
    TNC: jak sem rikal vcera, na par dni bych jel, ale cely tyden urcite nedam..
    SHERY
    SHERY --- ---
    TNC: v pohodě, já se s Markétou spojim a nějak se s ní domluvim
    BERRY
    BERRY --- ---
    jo jedem
    BOFO
    BOFO --- ---
    TNC: at tak nebo tak tak benecko je super - klidne bych jel :))
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    no ona je to totiž nabídka od nasich (predevsim efky) hodne blizkych znamych, takze docela nahodicka :)
    TNC
    TNC --- ---
    oprava... zavery... nehodlam to prepisovat :D
    TNC
    TNC --- ---
    SHERY: to je no... me to prave nabizej ze tam maj jen cca 4 lidi a ze to raci cele pronajmou nam na tyden a pripadne rezervace skusi poposunout.

BERRY: byly... melo by to byt viz prispevek pro SHERY...

SHERY: kazdopadne to jeste neres jo... nebo spis to hlavne neberte proti sobe... popravde nevim jak to tam ma vymyslene ci dohodnute ale nabidka znela takto...

TYCZKA: o koho se jednalo nevim ale nabidka znela cela chata pro nas s tim ze by pripadne rezervace presunuli... coz by treba v tomhle pripade nebylo moc zdvorile kdyz se jedna o znamou :)))

SHERY: hele. ona tam je... normalne ji nenabizej jelikoz ji sami obyvaji... ale vzhledem k tomu ze je to z nasi strany podminka tak ji propujcej... oni to podle me hodlaj hlavne resit tak ze by vam jako nahradu kdyz by nam tu chatu pronajali dali pokoje v te roubence naproti... alespon tak bych to odhadoval ze to maji vymyslene.

BERRY:
    JO PEJSKOVE MUZOU...
    JO BUDEME TAM SAMI... TO BYLA PODMINKA KTERA KDYZ NEBUDE SPLNENA TAK NEMAME ZAJEM...
    JO BUDE SPOLECENSKA MISTNOST...
    JO JE TAM DOST MISTA NA PARKING...

Otazky prosim smerujte na me a nevynasejte zaveri... spis jsem si nevsiml ze by se nekdo krome Banana vyrknul ze by mel zajem. Tak jak??? Do patku to musime vyresit....
    BERRY
    BERRY --- ---
    no na to sem se chtěl zeptat, to tam jako nebudeme samy?

jel bych na prodlouženej víkend, ale celej tejden nedám

jo a můžou tam pejskové?
    SHERY
    SHERY --- ---
    TYCZKA: :))
    no je to penzion s jednotlivyma pokojema a nemate tam uplne nejakou vetsi spolecenskou mistnost... je to proste trochu neco jineho, nez jste zvykli... neni to uplne kalici chata... promyslete to!
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    no jak je vidno, tak byste tam byli s efky rodinou, což neni vlbec zlý :D já s nima jdu dnes kalit :DD
    BERRY
    BERRY --- ---
    tam bysme jako nebyli samy?
    SHERY
    SHERY --- ---
    no tak to je vtipny, ja primo v teto chate budu o vikendu 8.-10. - jedeme tam s rodinou... takze, at se rozhodnete jakkoli, tak se tam potkame ;)
    TNC
    TNC --- ---
    jo ... nakonec jen 100m od chaty je vlek ktery nas vytahne az ke sjezdovce a po jezdeni se da dojet az k chate...

tady pridavam mapu

https://www.google.com/maps?q=penzion+rychtrova+bouda&hl=cs&sll=50.664492,15.551609&sspn=0.005923,0.016512&hq=penzion+rychtrova+bouda&t=m&z=17
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    TNC: udelej anketu ne ? a budes vedet kdo a kdy by jel...
    TNC
    TNC --- ---
    BANANABOY: no tak to by bylo super....

jinak je jeste mozny termin 9.3 - 16.3 takze prosim dejte urcite vedet ktery by se vam hodil termin spis....

potreboval bych aby jsme se dohodli do tohoto patku kdy bych mel zavolat jesli a ktery termin bereme... ;)
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    TNC: Jestli to domluvite, tak ja bych dorazil na 7. - 9. na sto péro.
    TNC
    TNC --- ---
    sjezdovka je 300m od chaty.... ne 300m dlouha :DDD
    TNC
    TNC --- ---
    HORY 2013

Cau pratele.... volal mi jeden typek ktereho jsem letos na podzim stehoval do krkonos. Maji 2 chaty na Benecku v Krkonosich.... Ted mi volal ze by pro nas meli volny tyden na zacatku Brezna tak se ptam jesli mate zajem jet na hory. Sjezdovka je 300m. :)

Rychtrovka - penzion Benecko Krkonoše
    http://www.rychtrovka.cz/?utm_source=najisto.centrum.cz&utm_medium=referral

Takze prosim potrebuju vedet do patku... Mam pocit ze se jedna o termin 2.3 - 9.3

Specha to. Tak prosim odpovezte rychle.
    IZOBAR
    IZOBAR --- ---
    BANANABOY: jen je treba pocitat s tim ze pri prevozu do CR si razem nepojisten..dlouhodobe cestovni pojisteni plati pouze mimo CR
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam