• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BANANABOYkurvafix KiNeTiX !!!

07.02.2025 Kinetix - Funkstation gallery & club
    letní akce loading....
    rozbalit záhlaví
    TNC
    TNC --- ---
    HAJOS: no. to by nebylo od veci
    HAJOS
    HAJOS --- ---
    TNC: ja bohuzel nedorazim a stezovat si nebudu.)
    ALE mam doma dost nealka(dzus, limo, voda) vina, sektu a dalsich drobnosti ze silvestra + na mrazaku nejaky jidlo co zbylo, bylo by dobry kdyby ste to u mě vyzvedli...podrobnej seznam s uctenkama mam doma
    TNC
    TNC --- ---
    DNES SRAZ HORALU NA HRADBACH OD 20:00 ZA UCELEM DOMLUVY CO A KOLIK TOHO KOUPIME

Kdo se neucastni at si pak nestezuje a neremca ze neceho je malo nebo neco vubec neni a tak dale a tak dale... diky diky
    TNC
    TNC --- ---
    A jinak bych rad podotknul ze se vas dost vysralo na ty zalohy... jeste jednou podotykam ze ti co jedou na cely tyden a ti co zaplatili zalohy jsou cenove zvyhodneni oproti ostatnim. Tedy tohoto faktu zatim vyuzilo pouze 5 lidi. Jed aby jste se pak nedivili az budem platit ze platite treba o 3-4 stovky vic nez nekdo jiny.
    TNC
    TNC --- ---
    MIK23: ha... ale to by klidne i slo
    BANANABOY: no vidis jakej jsi klik sikovnej. ja uz sem neco davat moc nechvatam. stejne se nikdy snad nestalo ze by nekdo prisel krome tebe a to i kdyz to mel za barakem.
    BOFO
    BOFO --- ---
    BANANABOY: by me docela zajimalo jak to delaj treba v hotelu nebo restauraci někde po světě? to si sebou kvuli srani berou kompas, aby vedeli kde je Mekka? Nebo se pred tim kouknou na oblohu a kdyz zjistej ze hajzl je postavenej spatnym smerem tak serou bokem? Jeste ze na druhy strane zemekoule je jen ocean... tam by totiz srali primo do mekky... .))
    Je to cely nejaky divny... v tom bude bud nejakej bin ladin/s nebo jů-esej.. třeba odhalovat si prdel az tesne nad dirou na tech jejich turejkejch hajzlech musi bejt casto (hlavne pro starsi lidi a invalidy) dost nadlidskej vykon... a to nehledě na riziko zapadnutí a lámání krčků a kyčlí :DDD

Ale nejvic bodu ma stejne ze se nesmis pri srani koukat sem a tam :)) to mě fakt dostalo :)) njn holt. si prostě "nepočumíš" :))) přitom s výhledem na údolí, někde pod borovičkou na kopci, to já měl dycky nejradši :)))
    LDS
    LDS --- ---
    TNC: budu vyrazet v nedeli,budu mit na pohodu 2 mista v aute,kdyby ste nekdo potreboval odvoz
    DYKUS
    DYKUS --- ---
    banane uz jsi tam moc dlouho
    RAJCAK
    RAJCAK --- ---
    banáne ?! no do prdele....
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    sem zjistil, že tu celou dobu kálim v rozporu s muslimskými kodexy o kálení

před započatím zvolat „Ve jménu Alláha, Alláhu, žádám tě, zbav mě všeho zlého a hříšného!“,
    vstoupit na toaletu nejprve levou nohou,
    nebrat na toaletu Korán ani jakoukoli posvátnou věc,
    nesmí se při defekaci obrátit zády k Mecce,
    defekaci nesmí vykonávat stojící, ležící nebo nahý,
    svléknout oblečení může jen, když je zadnice těsně nad zemí,
    kálející nesmí pozorovat své pohlavní orgány nebo vyšlou stolici,
    nesmí při defekaci plivat, smrkat, dívat se sem a tam, dívat se k nebi nebo se dotýkat těla,
    čištění zadnice se provádí levou rukou a vodou, papírem nebo pískem
    správný postup je nejprve 3× protřít zadnici toaletním papírem zepředu dozadu a zpět (v zimě pak opačně), užívají se dva, maximálně 3 prsty podle přesně daného postupu (směr a tlak),
    při odchodu by měl muslim říct „děkuji Alláhu, že jsi mě zbavil nečistoty a dal mi úlevu“,
    LDS
    LDS --- ---
    BERRY: to je zatim v tech sponzorovatelnejch projektech,muzes jim poslat penize a az jich tam bude dost,teprve to zacnou vyrabet a ty ho dostanes
    BERRY
    BERRY --- ---
    budu mít svátek a chci todle pero
    http://i.imgur.com/kpOxyIt.gif
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    KELISOVA: nazdar kelisova :) jak se dari, jsem te nevidela uherak :))
    KELISOVA
    KELISOVA --- ---
    TNC: děti nesměj jo?to jsou pěkný vyhlídky, mít děti je skoro jako umřít :-) moc si to užijte
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    BERRY: spis tohle :)
    hehe, přiblbla štěněčí

Dinner from Bird Box Studio - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=Rp30_gF1GcY

BERRY
    BERRY --- ---
    BANANABOY: to je Leela! :)
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    BANANABOY: ty jo už jsem sakra dlouho neobjednavala.. :// uz tak dlouho, ze ani nevim kdy naposled :))
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    budu objednavat nejaky veci z Chemiclu.
    Kdyby jste chtel nekdo neco chtel (desky, bag, triko, mikinu atd) tak dejte vedet. Maj ted nejaky slevy a postovny pak vyjde na par korun... uzaverka ve ctvrtek.
    K vyzvednuti pak 6.-20.3.
    chemicaluk.com Clothing Store. Next day delivery
    http://www.chemical-records.co.uk/sc/clothing
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam