• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BANANABOYkurvafix KiNeTiX !!!

07.02.2025 Kinetix - Funkstation gallery & club
    letní akce loading....
    rozbalit záhlaví
    TNC
    TNC --- ---
    BOFO: posta
    TNC
    TNC --- ---
    BOFO: coze??? az na me pujde jaro mam ti to udelat na karu? :D
    BOFO
    BOFO --- ---
    TNC: máš to tam ty hlavo... .) btw. pošleš mi to z jara za káru prosimtě? dík .-))
    BERRY
    BERRY --- ---
    TNC: to nemusíš čekat na bofiho

tady ti posílám jedny hory

CMLKA
    CMLKA --- ---
    BANANABOY: spravne! kde jinde! ty jo, skoda ze jsem nemocna, kurna :(
    TNC
    TNC --- ---
    srandicky srandicky... se clovek jednou splete a hned je tu z toho 3 dny legrace :)

BOFO: posli mi ty hory prosimte. dik
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    dneska pivko v Belzáči před mým zítřejším nástupem do lochu
    FND
    FND --- ---
    BOFO: jsem cetl - vylezt z nej .. njn asi jsem videl moc dilu bear grills ))
    BOFO
    BOFO --- ---
    btw.: co by měl člověk udělat když potká na poušti lva? ... dát oči v sloup a vylézt na něj... .)))
    BOFO
    BOFO --- ---
    Tyvole jiříku tak jak to jako dopíči vlastně je? Já už teda fakt nevim... vo co komu kurva jako de? Tak jak to teda je: lev, vlk, nebo vopice? Nebo nějaká tykev? A čí to byl teda anděl? No tyvole to byl prej Jardy anděl... ale tyvole to kurva nebyl anděl žádnýho jardy!!! ... A von ti jako řek že je to jako jardův anděl jo? Tyvole no to je ale píča! No tyvole jirko kde to jako sme ale... Dvě stě lvů tam mělo bějt... nebo to byli vlci půl napůl s vopicema? Tyvole jirko tak já už teda ale fakt nevim v jakejch voni jako žijou relacích...? No hele ale nenaděláme nic no...holt musíme bojovat a hlavně jít tomu štěstíčku trochu naproti tyvole žejo... dyť vono se to samo neudělá...tyvole jirko dyť mi to přece neděláme pro sebe... .-)))

Jinak mikovi samozřejmě nejvíc gratulace za toho "lvího" anděla!!! ;-)))))
    VOP
    VOP --- ---
    LDS: myslíš Tondu, z toho jak si sedí na vedení? ;))
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    LDS: chudák Mik, takovejch zvířátek, co s nima bude dělat?? A to na tom videu vypadá, že má i vopici.))
    LDS
    LDS --- ---
    jestli nedostal spis vlka;)
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    no a toho lva dostal za co?
    TNC
    TNC --- ---
    LUMAX: za nejlepsi album v kategorii ska a reggae .... staci cist ne
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    lva:)))? za jakou roli?.)
    TNC
    TNC --- ---
    jahh.. tak mik nakonec vyhral ceskeho lva ;)

Offbeat Rhapsody dostalo Anděla za desku roku 2012!/ Offbeat Rhapsody is the album of the year in Czech Grammy Awards "Andel" | MikkiM
    http://www.mikkim.net/news/offbeat-rhapsody-dostalo-and-la-za-desku-roku-2012-offbeat-rhapsody-album-year-czech-grammy
    MikkiM-cena Anděl-vzkaz - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=mRSg88rNX8Q&feature=youtu.be

gratulace
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    ROBOOTEK: jo vida... s tím Františkem za volantem bych vlastně něco měl :)

KUTAS
    KUTAS --- ---
    ROBOOTEK: on neřídí... on závodí! :) Rozhodně líp než ten kajak - neprozradil, že přitom eskymákovi byl von vzadu a ještě to všechno tušil, já se najednou probral hlavou směrem ke dnu :)

Jo a bylo to super... návštěvu této "sebranky" v Queenstown doporučuju... a i tu kocovinu jsem nakonec úspěšně rozchlastal, tak že výstup/nástup v Singapuru byl dokonale zamlženou událostí. I když v Sydney na letišti při 5h čekání jsem náhle po 2 pivech musel přejít na količku a velmi zhluboka dýchat....
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    VOP: to vis.. kdyz si predstavis tech penez co muzou dinvestovat do fetu tak jeste aby jim nehrabalo.. myslim ze uz moc v realite nezijou :D
    BERRY
    BERRY --- ---
    VOP: myslíš ty naše pohanské rituály, není-liž pravda
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    FND: jako priroda pekna ale cely to video sem spis cekal kdy te konecne uvidim za volantem a vono hovno
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam