• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BANANABOYkurvafix KiNeTiX !!!
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    někdo stavbu a čepování do Hradce na Majáles čt, pá? 100/h? ...pak odvoz rovnou na téňo...))
    LUKASZ
    LUKASZ --- ---
    LUMAX: jasny :))) " a kluci me navadeli " :)))
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    LUKASZ: :D "...kde sis jako vodřel pinďoura, Bendouši??!" "No, skákal sem do zdi...."
    LUKASZ
    LUKASZ --- ---
    BEDLA: jestli vsechno , tak to by me zajimalo jak jsi doma vokecal odrenyho pindoura :)
    BEDLA
    BEDLA --- ---
    LUKASZ: u dedka me ale neboleli stehna
    ted mam odreny snad vsecko mam co delat abych se dal do dalsiho turnaje dohromady
    ROBOOTEK: uz to mam vypilovanejsi
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    BEDLA: Skoda ze doslo misto na karte, drzkopady byly luxusni:)!
    LUKASZ
    LUKASZ --- ---
    BEDLA: hele jestli sem ti zdendo nekdy rikal "skoč si do zdi " nemyslel jsem to vazne ..

BEDLA: hele a nerikej mi ze ti sla spojka hur nez v dedkovi ? na ty spojce v dedkovi jsem si malem zlomil kotnik ..
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    LUMAX: ta me taky pobavila .)

BEDLA: skok do zdi ? To je nejaka novinka, ale zni zajimave. z pohledu divaka by to mohla bejt sranda
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    BEDLA: koukam ze v tom od zlina pokracujes.. no jen trenuj!! :D pak dame soutez kdo to da nejlip!
    RAJCAK
    RAJCAK --- ---
    Mno .loni to vyhrál mistní Svinařsko - Hatecký tým složenej z mladistvejch a střízlivejch....My , JINETIX jsme byli druhý ,to si taky snad vzpomínáte ne ?? :)
    A lonská afterparty byla taky pekelná , čkoda že jsem se letos nezůčastnil.... Tak zlomený noze zdar a adržujte tradici. HOWG
    BEDLA
    BEDLA --- ---
    ale sem dobitej jak pes,sem dneska ani nemohl seslapnout spojku jak me vse boli,ale to mam asi i hlavne po dech skocich do zdi
    BERRY
    BERRY --- ---
    ta je boží :)
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    vikuk | HajaNarozky – rajce.net
    http://vikuk.rajce.idnes.cz/HajaNarozky/#1_16.jpg

jako tahle:D
    VOTA
    VOTA --- ---
    FATBEAR: ze pry pristi rok privezou cely tym ...
    BERRY
    BERRY --- ---
    FATBEAR: taky pak holky dostaly cenu!
    FATBEAR
    FATBEAR --- ---
    HANYONLINE: no jeden zapas se sestavil jen divci tym alias zenske belze a holky hrali paradne a byla u toho super atmosfera takze ja bych todle jeste vic podporil :))
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    FATBEAR: asi holky zacali hrat lip jak kluci a org se zalekli :DDD
    FATBEAR
    FATBEAR --- ---
    HANYONLINE: no pravidlo zena v tymu bylo zruseno , a to sme se dozvedeli az na miste a ani vyhodu sme nevybojovali :) nechapu proc to zrusili :)
    LUKASZ
    LUKASZ --- ---
    HANYONLINE: ty ve tak na roladu recept nepotrebujes ne hospodynko ? :))
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    Bych zavedla pravidlo nejen mit v tymu jednu zenu, ale i jednoho hrace nad 33, to by vas pak neohrozili jen tak nejaci mladasove :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam