• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BANANABOYkurvafix KiNeTiX !!!
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    TNC: tenkostenny hlinikovy si spis myslim tak 30 A max :-) konekckoncu u zeleza pri 2mm muzu tak do 60A, 1mm kolem 30, ale hur to zapaluje
    TNC
    TNC --- ---
    SUOTAM: jj. to vim no... ale to je pro me slozitejsi cesta.... to bych musel shanet drat, argon a svarecku.... koukal jsem na elektrody na svareni hliniku ... sice jedna stoji 12 kc ale je to zase pohodlnejsi... staci ti elektrika z garaze ktera zvladne svarovat mezi 200 - 500A a ses v pohode... cekal bych ze tenkosteny jekly cca o tloustce sten 1 - 2 mm by jsi stejne svaroval tak na 200 - 250A takze by to melo jit i touto cestou... jen me zajimalo jestli nekdo zkousel tu elektrodovou metodu...

nebo popripade nema nekoho kdo by mi to mohl na pockani svarit kdyz bych za nim nekdy v pristim tydnu zajel.
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    TNC: lepsi varit argonem a hlinikovym dratem.. tzn stenja svarecka jako na CO ale s jinym plynem . a je treba aby byla dost vykonna
    TNC
    TNC --- ---
    Ma nekdo zkusenosti se svarovanim hliniku??? Hodlam to o vikendu testnout :) Chci svarovat silnejsi hlinikove jekly tavici elektrodou urcenou pro svareni hliniku.. je sice celkem draha (1 kus cca 12 kc) ale porad lepsi nez do obytnaku stavit zeleznou konstrukci a stratit dalsich cca 80 kg jen konstrukci pro lavice, stoly a skrinky...
    TNC
    TNC --- ---
    LUMAX: :)
    DEIKSAC: jj. nakonec jsem ho vzal... greene mi to stahnul na 9600 coz je fajn... bral bych i min ale i tak super cena.. zvuk bych rekl znatelne kvalitnejsi... normalne jsem si vzdy na mixu pridaval celkem dost vysky a trochu basy a tentorat jsem to musel dat vse na normal a hralo to libove... myslim ze dostacujici pro moje pozadavky

DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    TNC: tak tě nakonec okouzlil jo?
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    TNC: who is ZED? ...ZED is dead:)!
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    TNC: to je ale čudlíků .)
    TNC
    TNC --- ---
    se musim pochlubit... jsem si dnes poridil novej mix na liveka
    TNC
    TNC --- ---
    CEEFA: jj. uz mi napsala tvoje zena :)
    TNC
    TNC --- ---
    jaky id ma martas od zuqwaru???
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    LUKASZ: no spis bych rekl ze ho uvidis jako tecku kdesi pred sebou a budes to hulit vo
    stopero aby si ho dohnal! :)
    LUKASZ
    LUKASZ --- ---
    BANANABOY: vubec nevim co je CAD ale cist a psat umim .. jenze tenhle termin budu radsi smrdet z bolavou plotynkou v mercedesu a poslouchat curaci hlavu jak mi to strasne huli ze za mnou nemuze jet :)) nez se flakat na maledivach :))))
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    BANANABOY: cyve to je zajimavej solich. esli by nevadilo, ze se do toho kresleni v prubehu zapracuju ... :.-)
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    GROK: bacha! prachy kazej charakter:D
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    dobrej klip:)
    GROK
    GROK --- ---
    az pujdete z prace kupte si dnes noviny:)

Český producent Mikkim míří na legendární Glastonbury. Poslouchejte s čím - iDNES.cz
    http://kultura.idnes.cz/mikkim-glastonbury-0oy-/hudba.aspx?c=A130520_192828_hudba_vdr
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    BANANABOY: njn prachy kazej charatkter! :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam