• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BANANABOYkurvafix KiNeTiX !!!
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    HANYONLINE: na Tonga byl kamos loni, potapet se s velrybama...preju at potkate;)
    v cem podnikas?:)
    FND
    FND --- ---
    BEDLA: zeland neni turecko ;))
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    TNC: taky mě to napadlo:D
    TNC
    TNC --- ---
    BANANABOY: znamej ma neco malo.. sem tam 10 procent

SUOTAM: matousi... klid jo.. takove veci se verejne nepisou pokud nechces mit zbytecne problemy

LUMAX: a neni mrtvej nahodou?
    BEDLA
    BEDLA --- ---
    FND: a chcijes prdeli?
    PAWTCHA
    PAWTCHA --- ---
    cau, kdyby mel nekdo z vas zajem jit se mnou a kamosem Jirrou na lasergame tento patek vecer, necht se ozyva, stale nam chybi hraci
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    to uz si musi banan prebrat sam. furt lepsi nez sleva 1% :)
    RODWY
    RODWY --- ---
    SUOTAM: zalezi co kupujes,nekdy se to nevyplati!na ico je jen rocni zaruka.)
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    BANANABOY: a kdyby sis nevybral, tak můžeš jít na BON JOVIHO.)
    AKCE! Rozdáme 12×2 vstupenky na vyprodaný koncert Bon Jovi! Nakup, odpověz a VYHRAJ JE! | Alza.cz
    http://www.alza.cz/...ng&utm_campaign=akce130529_mlg00164&ident=9C4FDA7A-D3F9-4B9F-B79A-90EFD42BB615
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    BANANABOY: muzes si to napsat na moji firmu a ja ti za tri mesice vratim 21% dph :)
    VOP
    VOP --- ---
    BANANABOY: já ji mám 30 metrů od baráku takže bych ti neúčtoval dopravu.. )))
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    BANANABOY: jo mam 1%...
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    nemáte někdo možnost slevy v Alze ?
    dík
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    FATBEAR: Jak rika FND jezdime, ale pro me je ted lepsi mit stalou praci na jednom miste delsi dobu v kuse (kor kdyz ted letos prvne ti to víza umožnují) a takzvane si nasyslit a pak pul roku nic nedelat a jeste se flakat po Asii nez to tady stridat jak ponožky a mit tzv. z ruky do huby a nemit na tu asii pak :) A začala jsem tady trochu podnikat načerno, takze je to tady pro me ted zlatej dul :D BTW v Sobotu letime na Tonga :)) Na ostrov, bez elektriky, pitne vody a asi jen 4 puvodni obyvatele :)) snad se vratime :) Kdo chce pohled postele adresy :)

http://www.boatmusic.com/gallery_images/Luauivaha.jpg
    FATBEAR
    FATBEAR --- ---
    FND: tak mas odemne palec :))
    FND
    FND --- ---
    FATBEAR: ja nevim jak ostatni , ale ja uz celej jizak projezdil krizem krazem bro ;) navic to album co jsem sem daval (teda spis teda jeho cast - fotky na kterejch jsem ja) je jen cast toho co jsme projeli za posledni 2 mesice, respektive spis jeden mesic :))
    DUSSICKA
    DUSSICKA --- ---
    FATBEAR
    FATBEAR --- ---
    ste se nejak zasekli na jednom miste ne? ja myslel ze se na zeland jezdi zevlovat v dodavce a projezdit celej zeland krizem krazem , kdyz uz tam jednou clovek je :)
    FND
    FND --- ---
    spousta toho tam chybi, ale lepsi nez nic :))
    FND
    FND --- ---
    jinak tady par fotek od kamose (prurez poslednich cca 2 mesicu), pac ja nez se dostanu k mejm fotkam .. ))

https://www.facebook.com/...=10200141711125326&set=a.4108143461728.2143506.1227320203&type=3&theater
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam