• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BANANABOYkurvafix KiNeTiX !!!
    BERRY
    BERRY --- ---
    AZTEK: jéé, tak to bych moc rád
    VOP
    VOP --- ---
    TYCZKA: jasný no, tak nám tu vlastně pořádný léto začalo (na chvíli?) teprve teď, takže mě ty vedra zatim bavěj).. i když jak byly asi 2 3 dny pětatřicítky, tak to bylo dobrý HC, mi v tom nešlo skoro ani pomalu chodit a z toho už sem zas tak odvařenej nebyl neni no).. jediná výhoda bylo že to unavilo i jinak nezničitelnýho Smetáka :)
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    VOP: ci vle ažůro fotky... já sem ráda, že je aspoň trochu zima a chčije, po třech měscích 45°C vedra a sucha je to pro mě balzám na duši...až sem z toho chytla angínku :D
    VOP
    VOP --- ---
    HANYONLINE, FND, TYCZKA: ..no konečně se to obrací! ne že bych vám teda chcance a zimu přál, ale po těch všech vašich super ažůro fotkách etc. si trošku škodolibosti prostě neodpustim ;))
    FND
    FND --- ---
    tak, aby vam to nebylo lito, tak u nas ted taky chcije a chcalo a zaplavy tu taky mame, ale jen takovy lokalni a mensi :))
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    No tak my tu máme toto...Naštěstí jsme z tý nejvíc postižený oblasti odjeli těsně před začátkem dešťů...

Rozsáhlé záplavy na severu Indie už zabily přes 500 lidí – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...i/svet/305602-rozsahle-zaplavy-na-severu-indie-uz-zabily-pres-500-lidi.html

Mimochodem...už zase chčije a chčije
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    RAJCAK: Taky slušný... Já zase pro změnu nevěřim že jsme v horskym mestečku... Zase nakydalo a v TV hrozily kalamity, celej New World (mega obchod s potravinama) byl vybílenej a lidi se zasobovali na to ze se nikam nedostanou.. tady staci par centimetru a nejezdej autobusy lidi nemusej do prace a deti maj sněhový prázdniny no ulet :DDD
    RAJCAK
    RAJCAK --- ---
    ty vole , nemalý povodně nás tady spláchly ...trans canadian hwy zavřená , na několika místech zlikvidovaná a z lake louise se ted nedá nikam odject . ... Tak uvidíme až vyžereme hotel jestli začnou nepokoje .
    AZTEK
    AZTEK --- ---
    BERRY: to mám už pěkných pár let doma. rád s někým někdy zahraju :)
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    RAJCAK: počítám do začátku listopadu:)
    RAJCAK
    RAJCAK --- ---
    HANYONLINE: tak, vracíme se v říjnu , ted je jen otázka na jak dlouho...
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    PHRASE: zatim nevime ale uz se o tom pomalu spekuluje kdy koupit letenky, protoze se chceme na nejakej cas seknout Australie/Asie.
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    ja už zítra .)
    PHRASE
    PHRASE --- ---
    HANYONLINE: a kdy vy?
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    RAJCAK: kdy vy se vlastne vracite?
    RAJCAK
    RAJCAK --- ---
    HANYONLINE: to jo , no ....prošvihnout dvojitou svatbu / mejdan mě docela bude mrzet ....
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    Ty jo a taky jsem slysela o tom dvoj překvápku co se bude dít v lete.. koukam ze to Vojta odšpuntoval a svatby se ted budou jen kupit :))
    TNC
    TNC --- ---
    DYKUS: jah... nekecej... tak to musime zavolat vojtovy... on taky nic nerekne :)
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    Ano, Vojtí je otec, Standa strejc....Terezka je zdravá....půl metru a tři a půl kila, tak si dejte paňáca ať je zdravá.)
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    DYKUS: coze? Vojta je tata? Ty jo jsem ani nevedela ze byli v očekávání :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam