• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BANANABOYkurvafix KiNeTiX !!!
    27.12.2024 Tnc + Tommy Protlack Cross club

2025 loading....
    rozbalit záhlaví
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    TNC: mrazák máš u u Bofiho na újezdě, mám tam schovaný tyhle vymrdáfky, ale nemám ti ho jak přivézt...
    TNC
    TNC --- ---
    Cau.... akutne poptavam na tento vikend na narozky:

- MRAZAK ... Bude hodne masa... sice nakonec ne ovecka ale vezmu nejakou kejtu a necham namlejt hodne hoveziho zadniho na burgry atd... tak at to vydrzi...

- GRIL - Nejakej paradni gril kterej by se hodil na pripravu obou druhu masa?? Takze kejticky a burgry... ????

To je zatim vse... diky

HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    KUTAS: Nebude to spis tim ze starnes? :)) hehe
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    Hele nevíte o někom, kdo by si dneska - hnedka - teďka střihnul maskota (pan pivo - lahev) na Mystiku na Štvanici? 120,-/hod. výplata do 14 dnů (což nebejvá:)) tak do 22:00....
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    FND: béééé:))
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    ci vole ja sem se prave dostala do takovy patkonedelni oblasti a nevim nevim, jak to budu zvladat dal :)

zatim sem mela jednen uteroctvrtek a dneska to vypada na klasickou patkonedeli...

zlatý svatý místa hinduismu, kde sehnat pivo je takřka nadlidskej výkon :))
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    FATBEAR: došlo mi Malteco no :)
    FATBEAR
    FATBEAR --- ---
    kutas ty mas minus za ten utek v sobotu ! :)
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    Je pravda, že letos byl bez vás třeba SF takovej klidnější :)
    FND
    FND --- ---
    Asi jo, akorat s tim rozdilem, ze my tady chodime na "3 (litry) vina" :))
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    FND: Musim se přiznat že me taky.. ale vim ze mi bude stačit jedna pátkoneděle a bude se mi zase stejskat tady po tom "jit na 3 piva" a spat :))
    FND
    FND --- ---
    A vy samozrejme taky ;)
    FND
    FND --- ---
    To bylo super :) 4 dny na spacepikniku a pak after na mongol rally :)) mno co si budem povidat, uz mi ty parties zacinaj tady pekne chybet ..
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    BANANABOY: Já o tom poprvé začala přemýslet když jsem byla v Klenové asi před 2 rokama.. Řekla bych že pokud máš dobrej nápad na sponzoring pak to není tak nereálné.... :)
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    HANYONLINE: zrovna nedavno jsem nad tim s par lidma polemizoval. ja bych do toho sel hned
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    BANANABOY: Ty jo bych to jednou zkusila z te jejich strany... Zazávodit si :) Kdo sežene sponzory? :D
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    drazí přátelé,
    hledám 2.-3. spolupracovníky na Mongol Rally v termínu 15.-16.7., hrad Klenová.
    Mongol Rally | The Adventurists
    http://www.theadventurists.com/the-adventures/mongol-rally
    Jde o přípravy akce, koordinace atd. Cesta included, jídlo do huby a peníze na ruku. Vic info pošta.
    Jestli to bude klapat, tak je možný domluvit práci na další festaky a vetší parties.
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    tal Alenka poslala ty divy :

TNC
    TNC --- ---
    AALA23:
    ATARKA: :DD no... uz bych taky rad nekam pryc
    VOP
    VOP --- ---
    Alenka v říši divů)
    LUMAX
    LUMAX --- ---