• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BANANABOYkurvafix KiNeTiX !!!
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    TNC: Máš recht Toníku...třeba já úplně zapomněl:/ 10 sudů je dost:)) ...pošli..pošlu....
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    TNC
    TNC --- ---
    Nicmene bych jeste rad podekoval vsem ze jste prisli.... hlavne tem co pomohli se stavbou a uklidem a pak ta horsi stranka veci...

Koupil jsem za 5000 maso pro vsechny zucastnene ... to byl muj darek pro vas jakozto od odlavence a myslim ze to melo i uspech...
    Dale jsem koupil 10 sudu a celkove jsem v tom bez toho nakupu masa asi tak za 18 000 ale co me mrzi je ze ze 40 - 60 zucastnenych na narozkach kde byla pravidla "ber si, pak prispejes", tak prispelo pohopouhych 12 lidi zodpovedne a rado a zbytek o tom prevazne jen mluvil a nejak se ktomu zatim nemel tak doudam ze to napravite a podari se alespon jeste polovina vybrat... je potreba na zaplaceni zbytku sudu kolem 10 000

A dalsi vec co me tezce mrzi, jak muze nekdo na oslave kde jsou sami pratele ukrat penize z pipy ktere byly od tech mene znamych jako prispevek a to ze to nebyla mala castka. Podle info co jsem dostal tam mohla byt klidne i dvojka. A u me rozhodne nezkoncila ani koruna z techto penez jelikoz jsem vse dostaval osobne nebo to dali verce a vse se zapisovalo. Ostatne seznam zitra pridam.

Mel jsem za to ze jsme uz dost stary na to aby jsme meli nejakou soudnost, ze jsme pratele a nebo minimalne znami a nikdo by si nedovolil svym smejdstvim okradat nekoho kdo mu da piva popit i najist zadara... prispevky byly dobrovolne! Nicmene to celkem pokazilo jinak me skvele vzpominky na tuto oslavu a bere mi to vitr z plachet pro nadseni poradani dalsi takoveto oslavi u ktere se zase muze potkat takove mnozstvi pratel...

Pokud bude nekdo chtit prispet. Napiste mi sms a poslu cislo uctu... na nyxu moc nebudu... diky
    TNC
    TNC --- ---
    No :)
    Ja si taky udelal tak trochu lobotomii pomoci kelimku od piva a lahve od korky :) Takhle vozralej sem dlouho nebyl, a jeste s partou nej kamosu...
    BERRY
    BERRY --- ---
    ROBOOTEK: no jak jinak :)
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    ..koukám že z toho ještě nějak neumim psát :))
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    BERRY: lŃa tam něco nafotila nejspíš.. juinak paráda oslava teda!! odjížděli sme až dneska ráno! .))
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    BERRY: karolína má offnyx ale:)
    BERRY
    BERRY --- ---
    nějaký fotky z víkendu by nebyly?
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    TYCZKA: asi máme vyduněný hlavy :D
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    HANYONLINE: my pry meli nedavno taky a ja nepoznala ani prd... :-)
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    Tak jsme tady meli včera zemětřesení :) 5,4 a já jako nic necítila? To je hrozný jak člověk každý dunění podmiňuje nějakým basovým vlnám od sousedů :))
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    AALA23: dyt je to jedno ne, hodně modrý neuškodí .)
    AALA23
    AALA23 --- ---
    ATARKA: Jé Atárko, já myslela že to zmenšíš, jinak bych to tam loupla sama :) Takže omluva za velikost... jinak teś s lodí kotvíme v Nassau na Bahamách a chystáme se vyplout na ostrov, kde je na pláži růžovej písek :D
    TNC
    TNC --- ---
    jah... nez jsem to nasel tak je to tu
    TNC
    TNC --- ---
    LUMAX: :)))) jj... diky diky...

add kara.. to prece uz vsichni vedi :DDD ale mozna jen ta zuqwa to jeste nevidela :D
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    asi nějakej cigán:D
    CEEFA
    CEEFA --- ---
    LUMAX: tak asi nakej vandal .)
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    CEEFA: to sem nikdá neviděl.....:)))
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    LUMAX: bych ti ho tam možná mohl odvézt ale asi až v pátek.. a pokud se vejde do garáže
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam