• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BANANABOYkurvafix KiNeTiX !!!
    TNC
    TNC --- ---
    ADD PRISPEVKY... zatim prisel jen jeden od banana, ktery puvodne neprispival. Zbyva 9200 Kc.
    Prislibili dalsi 4 ale jeste nic neprislo.... rad bych se dostal aspon na 5 kdyz uz ;)
    -------------------
    cu. 2484217001/5500
    TNC
    TNC --- ---
    No kluci... me se popravde nejvic libila tadle... tvarem a materialem mi prijde nejpraktictejsi a o obsahu nemluve

TB74 Steel kompresorová autochladnička, 74L, 12/24/230V | MULAČ.CZ autobaterie
    http://www.mulac.cz/tb74-steel-kompresorova-autochladnicka-74l-12-24-230v.htm

a ty indel lednice kazdej jen vychvaluje... pro tu co jsem koupil jsem se rozhodl jen kuli recenzim a to hlavne ze chvalili rychlost namrazeni a tichost kompresoru a napriklad na heurece kde uvadej vsichni co to zakoupili zkusenosti tak nejvice je tam hodnoceni u toho typu co jsem kupoval s tim ze meli hlavne nejlepsi hodnoceni.
    TNC
    TNC --- ---
    TEKKANNE: dekuju
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    TNC: vsecko nejlepsi!!!;*
    CEEFA
    CEEFA --- ---
    ROBOOTEK: ee kompresorovku na 12
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    ATARKA: jakože klasickou na 230? a přes měnič?
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    ROBOOTEK: já jo a kdybysme neměli v pytli kempový baterky,tak to vydrží na provoz tak na 5 dní, bohužel baterky sou za zenitem, vypadaj,že tam sou těch 17 let co z toho je obytňák, takže po dvou dnech stání se musíme někam píchnout..a mám teda klasickou ledničku
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    a máte to všichni honěný solárem?
    BOFO
    BOFO --- ---
    BOFO
    BOFO --- ---
    ROBOOTEK: mohli by je davat zadara misto rychlovarny konvice v eshopu v akci k ty lednici ;-)))
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    ROBOOTEK: no právě že ta mrazící část je mnohem větší než ta chladící, jako ty lednici sou dobrý,ale prostě když vim, že potřebuju skladovat potraviny v ledničce cca 4/5 dní než pojedu zase na nákup, tak pro mě je to na pikaču .)
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    BOFO: nový játra :)) začnu sebou asi vozit.. po ránu se budou jedny nachlazený nový hodit!
    BOFO
    BOFO --- ---
    ATARKA: a je taky fakt ze tahle je stavena spis na prevoz bio vzorku, krve, novejch jater a plic pro vyherce apod. - chladici prostor ma jen na 2 petky...
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    ..u těch klasickejch lednic je to pak předně uplně na jiný ceně! to by sme museli bejt na toníka ještě štědřejší :))
    BOFO
    BOFO --- ---
    ATARKA: jj kdyz ji nacpu plnou veci tak mam stejnej problem i kdyz ji mam nastavenou treba na +5°C - zalezi na tom kde je cidlo k termostatu... ale jak rikam - piwo po stranach zmrzly dost casto a olivy rozsypany vsude taky... treba kdyz tam chces dat hrnec s nedojedenym jidlem tak bud stoji krive, nebo zas musis preskladat celou lednici atd...
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    BOFO: tak záleží taky kam si klasickou lednici dáš ale pokud jí necháš u podlahy tak by mě pak ohýbaní aby si do ní viděl fakt nebavilo.. na pojezdech záleží jaký si koupíš kovaní je hodně druhů a když koupíš nějaký bytelný tak to neodejde.. nebo to můžeš dát jen na desku na kolečkách na podlahu se zarážkama
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    ATARKA: tak máš to rozdělení na zóny kde to mrazí a kde chladí.. po stranách patří chlast! :)
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    BOFO:
    ROBOOTEK: no co já vim,tak jí má anal a vim,že právě tahle lednice nechladí,ale mrazí, po stranách všechno zmrzlý na kost, věci uprosřed lehce vlažný, vyndat z lednice zrmzlej sejra k snídani nic moc, já ososbně bych teda koupila klasickou lednici, kde je teplota v celym prostoru stejná
    BOFO
    BOFO --- ---
    ROBOOTEK: ale lip si to rozdelis do prihradek... a to vysunovani je ok dokud si u tebe nechladi xxx lidi maly pifka a ta lednice se nezastavi... rekl bych ze pojezdy supliku budou mit zivotnost 1-3 mejdany .)) ale rikam je to otazka priorit...
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    BOFO: prostor nad vyresiš tim že si jí uděláš výsuvnou do prostoru.
    co se týká maglajze tak klasická na tom neni o moc líp.. prostě v lednici bude buď pusto a nebo bordel :D a jinak u těch kompresorek záleží na tom kompresoru což špička sou ty danfossy což tenhle je pak už na final produktu (značce) už tak asi záležet nebude

230V možnost fajn.. vyndat doma nachladit a dát do auta už namraženou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam