• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BANANABOYkurvafix KiNeTiX !!!
    TNC
    TNC --- ---
    VIRUS31: me bavi jak je kazdej vzdycky chytrej kdyz vyjde u neceho mk2 a vec ktera se do te doby prodavala za 38 a kratce predtim se pustil vyprodej za 30 je pro ne najednou bezcena :))) hele jeste pred 5 mesicema se prodaval za 26 bazarove... nabizim ho za 22900 s pametovkou takze jak za 22 bez mala. Tak co se ti nezda vole? Navic je to jednoduchy... kdyz neprodam? Neprodelam... budu se tomu venovat po navratu. Btw... vsechno ma sve kupce. Taky jsem prodal za 8 maschine mk2 kdyz vysla mk3... nemyslim si ze je to drahy. Myslim si ze to neni levny pro vychcany cechy. Nekdy me ty hovna a nabidky co na ty inzeraty pisou fakt bavej...
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    TNC: OT za 23? Tondo, neblouzni :)
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    BERRY: se vyndá na pohodě tak, že mu to vyjde...neasi)
    TNC
    TNC --- ---
    Pak nabizim dohodou (cca po stovce max dvou podle knizky) knizky na vyuku programovani... je tam toho spousta i na iphone, android, flash, php, sql, objektove programovani a tak.. hromada z nich je jeste dost aktualnich a nektere stoji i kolem 5ti stovek a podobne. Ja uz je nepotrebuju ani skladovat ; kdo by mel zajem muzu poslat seznam co tam je ;)
    TNC
    TNC --- ---
    nabidnete nebo vymenim za micro sdhc pametovku pro android telefony [ OFFERINGNABÍZÍM: 8GB DDR3 ram pro Macbook Pro 2011 +- jine modely / Praha ]
    TNC
    TNC --- ---
    jinak znamim to pustim i o neco malo levneji. todle je kolik to poustim venku bazarove
    TNC
    TNC --- ---
    vecer nahazim jeste zbytek. mam tam toho fakt dost co ted nepotrebuju ;) neco co se ale neda uz pak dobre sehnat jako korgy a tak si necham.
    PHRASE
    PHRASE --- ---
    VOP: akorat to chce se vyhybat magistralam a vsem tem proflaklym mistum, tam budou davy takhle k tem svatkun
    BERRY
    BERRY --- ---
    N_I: :P
    VOP
    VOP --- ---
    Nicmene aby to nezapadlo, ty Tatry sou super napad, mas muj support Banane/to spachame, a mozna s tebou pak nekdo treba pude i na ty Chemiky, no.. .)
    VOP
    VOP --- ---
    PHRASE: no tak za 1. furt jako dobry, ne?, a za 2. bysme udelali druhou, ne? .)
    N_I
    N_I --- ---
    FATBEAR: civoe kdo dela akci techno bandits nemuze mit problem s pohodou ne :)
    PHRASE
    PHRASE --- ---
    VOP: no lonsky Slovtek byl mejdan o jedny stage :))
    FATBEAR
    FATBEAR --- ---
    VOP: jasny chapu jen sem chtel podat info ze to neni takoveh hell jako bejva treba jinde .)
    VOP
    VOP --- ---
    FATBEAR: feer, ocenuju ze je to festak s lepsi tvari, nicmene presto vubec .)
    FATBEAR
    FATBEAR --- ---
    VOP: hele ja treba festaky taky nemusim , ale zrovna u pohody to nejak vzdy skousnu a jde to . Vyhoda pohody je 1) nezavira se tzn. zadnej kokot vyhazovac atd te z arealu nevyhodi muzes tam bejt jak dlouho chces 2) je omezenej pocet ucastniku , takze zadny narvem tam co to jde at mame hodne prachu , proste areal je velkej a je danej na pocet lidi aby se cejtili v pohode , je tam dost pak mista kde se netlacis nemas fronty na pivo a na jidlo v klidu si sednes na travu atd. 3) muzes si tam vzit jakykoliv piti , coz je podle me taky super , nesmi to bejt sklenena lahev jinak neni problem si vzit balik vod do arealu . nebo i tvrdej nebo namichanej chlast do petky. dokonce tam obcas maj i lednicky zadarmo aby si to nemel teply . 4) velke pocet zachodu a dokonce i porcelan pro fajnovky na pocet lidi - tekouci pitna voda free. 4) moznost uschovny zadarmo
    jinak jasny je to festak takze par kokotu co te serou na koncertu , protoze to zrovna neni jejich salek atd. ale to se hold obcas stane. V prime time je tam na hlavni atd. dost lidi atd.A je to festak :)) Na pohode se ale neprodava tvrdej takze tam zase nejaky alko exes moc nevidis. A to je asi tak nejak vse. .)
    BERRY
    BERRY --- ---
    VOP: slovtek je až o měsíc pozdějc
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    Ja bych taky jel rad s vama do hor. Navic by mi letos dost vyhovovaly pevnědaný termíny. Festival bych taky vynechal, zato bych vzal rodinku)
    VOP
    VOP --- ---
    pripadne bysme to mohli zkusit nabourat at se to spacha ve spojeni se Slovtekem)) nicmeeene nebudu drzka a nebudu v tom delat Bananovi bordel, budu se drzet danyho a budu rad ze se s vama poradne uvidim plus minus po dvou letech .))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam