HEH :))) malem bych i veril ze se vam po me uz i styska :)
Kazdopadne diky vsem za upozorneni. Je hezke vedet ze moje auto je porad pratelum na ocich a tak nejak me to nechava i vic v klidu. Ostatne je to jediny domov co ted mam :) Jinak okna byla na vetrani ale nejdrive prisla informace ze se prohlala vychrice a pak zacla smrst zprav s otevrenym oknem :) raci nechci vedet co najdu pak vevnitr. Mozna i tu chciplou kocku co ji zminoval oktavka.
Jinak bych rad nahodil ze na leto jsem doma.. takze treste se nebo radujte se.. to je na vas.. volna disciplina ;) Ale tak nejak zvazuju co dal. Nejdriv bych to chtel asi klasicky roztocit v cervenci na narozky a srpen uz zname jak to chodi ze Povalec atd ale rikam si ze posledne ta Makedonie, Albanie a Bosna byla top a rad bych nekam zase vyrazil. Kdo by jel?
Jinak moje plany jsou jeste vetsi.. nemam to na data ale vyzvednu Salku, udelam upravy v aute a vyrazim pres Rakousku, Svycarsko az nekam do Spana a Portugalska, na zimu Maroko a pak z jara zase Portugalsko a pres Francii atd do skandinavie... Chci si tam projekt krizem krazem Finsko, Svedsko a hlavne Norsko ktery bude urcite husty stejne jako ten Zealand co do prirody jen s rozdilem ze to bude porad Evropa. To je ta porad ta easy dosazitelna varianta. Kazdopadne rikam to jen abych pripadne nekoho nalakal kdo bych chtel vyrazit pripadne do kolony. V planu je nicnedelani, cestovani, venovani se sportum ve kterych nemuzeme a nebudeme nikdy vynikat a podobne :)
Pak mam jeste blaznivejsi ideu ale to necham na to az se potkame u piva. Mam to v hlave uz tri roky ale porad me to nepousti. Budu si ale nejdrive muset promluvit o zkusenostech z cest s Pavlem a Adikem at mam trochu jasnejsi predstavi o tom co cekat. Ale tak nejak zase nahazuju... treba by se nekdo mel zajem pridat. Vsude je krasne tak co porad jen doma ;)
Zatim bando... jsem tam uz za par mesicu. Styska se mi ale verim ze me to hned co vas potkam zase prejde ;) hihi