• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIHAJASárí, zaviňte se do krásy
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    A ještě jeden dotázek. Mám to hedvábí prošívané zlatým drátkem, teda nepoznám, zda je to pravé zari, ale je to takové jako drátek. Konce jsou jak štětinky a docela to je nepříjemné přímo na kůži. Jak se to dělá, aby z toho šlo ušít to čoli. Na tom kousku látky na čoli mám hodně mírnou výšivku tuhle a fakt nemám ráda, když mě něco kouše.
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    SHEEN: silonky nejdou, pořiď si bavlněné podkolenky :o) takové ty se strečem :o)
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    TRAMIN: To mě přivádí k myšlence, ajk to děláte, když je chladněji a potřebujete silonky nebo něco takového. Mně se u sárí ta spodnička tak neuvěřitelně lepí na silonky, dokonce i když si dám jen podkolenky, že to snad ani není možný.
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    SHEEN: a je rozhodně třeba mít overlock, protože na normálním stroji pak musíš řešit začištění a šev vezme víc látky... takže doporučuji najít švadlenku :o) podle mne ti to tak do tří stovek udělá, v podstatě jde o to jen tě změřit, najít střih, střihnout a sešít.. pokud nebudeš chtít nějaký speciální střih nebo výstřih... stejně není vidět :o) a jestli si budeš dělat vzadu na zip, tak si ho nech našít naopak, tedy zapínání dolů, je to praktické, když nemáš po ruce pomocníka :o)
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    SHEEN: pokud máš doma Burdu, nebo tvoje maminka, vytáhni si vršek z princesového střihu šatů... akorát než to střihneš, několikrát přeměř, že máš kolem dost látky na švy a tak :o))
    když jsem kutila z hedvábí čoli, tak jsme to vyměřovaly asi půl hodiny aby to vyšlo s lemy kde mají být a bylo to tip ťop :o)
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    Neodolala jsem a nakonec si ho objednala. Nemám čas zajet do Prahy, tak doufám, že mi ta barva sedne.

    _ERENDIS_
    _ERENDIS_ --- ---
    Ehm...tak znovu, omlouvám se, přepsala jsem se u ceny :)
    Kamarádka se zbavuje skoro nenošeného sárí. Má krásnou jablíčkově zelenou barvu, zdobené je drobnými bílými kytičkami, okraje a vlečka jsou jasně červené.
    Materiál je (patrně) umělé hedvábí s částečnou saténovou úpravou, nebo nějaká jiná umělotina, která je ale velmi příjemná a vzdušná. K sárí je i kus červené látky na choli.
    Cena 550 Kč.
    Zájemce (Zájemnkyně :) ) prosím do pošty...
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    CNV: zrovna tady to posílají jako gift :-)
    jinak objednávali jsme z utsavu a nedoporučuju, byli jsme s nimi domluvení, že to pošlou jako gift, ale neposlali, ještě tam někam napsali poštovné (které nebylo zrovna nízké) a tudíž nám z té částky vyměřili clo a daň (taky nic moc), tak se teď s nimi snaží elza dohodnout a dostat z nich rozpis toho poštovného, aby nám vrátili peníze...
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    www.exoticindiaart.com jiný nevím... tam mají poštovné v ceně (a o to trošku dražší sárí, ale neslyšela jsem na ně jediné křivé slovo)
    CNV
    CNV --- ---
    Vypadala přesně jako tato, ale šedomodrá barva: http://www.sari.cz/zobraz.php?id_s=608
    Budu se muset zase vyhrabat do Prahy okouknout to live. Kdy bude nové zboží, že bych to vzala při jednom? :)
    PERTAKOIN
    PERTAKOIN --- ---
    TRAMIN: A chceš chodit k Michalovi? Tyjo já jsem na netu nikdy nic moc nenašla, ale jestli přemluvím přítele, aby mi to v práci nascanoval, tak Ti budu moct poslat aspoň ty základní mudry co Michal používá, jestli je ještě nemáš... A nebo Ti je aspoň vyfotím, až je najdu (a až najdu foťák a kabel).
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    TRAMIN: uvidíš, kdyžtak si ho založ jako soukromý, to je myslím jednodušší, jen budeš muset dávat práva ke vstupu
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    dala jsem zadost na zalozeni klubu,tak uvidime. Aby nas neposlali do klubu orientalni tanec
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    TRAMIN: chutě do toho :-)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    PERTAKOIN: no vzhledem k tomu, ze jsem se po sobotnim seminari rozhodla do toho jit, tak treba odkazy na mudry a jine stranky, ktere by me mohly zajimat. Nechce se mi hledat v anglickych odkazech. Snad si zalozim vlastni...
    PERTAKOIN
    PERTAKOIN --- ---
    TRAMIN: asi tu prostě žádná bližší není, ani bych se moc nedivila, skoro nikdo ani netuší, co to je, natož aby to tancoval :(
    A chtěla jsi diskutovat něco konkrétního?
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    kdyz jsem hledala diskuzi o bharatanatyam, tak me to poslalo sem...
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    TRAMIN: klikni si na fotku, ale asi je to série pro sběratele podle těch cen :-( ta v sárí stojí 190 USD, ta druhá "jen" 100
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam