• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIHAJASárí, zaviňte se do krásy
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    TRAMIN: oki, díky moc za radu :)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    pokud nejsi jedna z tech co jim musi ladit ponozky s ostatnim spodnim pradlem a tedy nepreziji nezaposity rozparek...Idealni je mit to tak po kolena. Vyssi uz ti ztraci smysl spodnicky a zacina to byt bederni rouska.
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    TRAMIN: takže stačí zapošít to nahoře aby se to nepáralo dál a ty podélný věci nechat?
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    KATERINA: na prvni jsem ji udelala drasticky. Proste jsem roztrhla svy. Na druhe jsem to udelala nuzkama ve stejnem miste a vrsek zaposila. Ale ted jsem v obdobi kanyrovych spodnicek z Govindy a kdyz je potreba zateplit vic, beru pod ne klasickou uzkou s malyma rozparkama vepredu. Nebojim se do spodnicek smiknout ;)
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    Tramin, jakým způsobem děláš rozparky na klasických spodničkách?
    SHAHLAH
    SHAHLAH --- ---
    Info k možnosti šití čolí v Góvindě přišlo... Tedy ne přímo info, ale zpráva, že bližší informace se brzy objeví na stránkách, Rodásí prý počítá, že tak do 14 dnů...
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    v Punčochacha nebo jak si říkají mají teď akci na podkolenky, 4 za cenu 3, sice jsou to nedecentní vzorky, ale to mi neva, je to ta příjemná směs 80% bavlny plus nějaký elastan a tak
    lepení naprosto neřeším, přišla jsem totiž na způsob jak chodit aniž by mi to vadilo :o) chodím "dozadu", jako když jsme na tělocviku zakopávala v běhu, prostě zvedám nohu v koleni dozadu a kolenem už jdu dopředu, podkolenky už na koleni nemají jak lepit :o)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    Teďka jsem kupovala to, čemu říkám mikrovlákno :-), polyamid + 10% lycra v marks&spencer, balení po 3 (černá, šedá, hnědá) za 269, na omak taky jako bavlna a v kombinaci spodnička z Ga + kolopolo / normální polo to nelepí.

    pěkné punčochy mívají v Calzedonia, ale se sárí jsem to ještě nezkoušela.
    ZMYZULKA
    ZMYZULKA --- ---
    ANNIKA: určitě mají je to firma Jell (www.jell.cz), ale jak jsem psala, na omak mi to příjde jako bavlna akorát se to nelepí :)
    CNV
    CNV --- ---
    Já mám taky radši punčochy, ale říkám si, že na zimu by to chtělo punčocháče, poněvadž punčochy nechávají odkryté právě ty nejdůležitější partie, které je nutné držet v teple :)
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    ZMYZULKA: A co na to říkají intimní partie? Obávám se, že ty moje by tolik uměliny nenadchlo... Nemají něco podobného ve verzi punčoch po stehna?
    ZMYZULKA
    ZMYZULKA --- ---
    jo a vyzkoušeno i v rámci každodenního běhu na trajfl :)))
    ZMYZULKA
    ZMYZULKA --- ---
    TRAMIN: klasickou bavlněnou (z Govindy)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    ZMYZULKA: diky za info.Jeste dotaz,jakou mas spodnicku?
    ZMYZULKA
    ZMYZULKA --- ---
    hlásím výbornou zkušenost s akrylovýma punčocháčema od Bati, složení akryl plus tuším 5% elastan, jsou tlusté a krásně teploučké (až mě v nich dnes bylo fakt vedro :), jsou příjemné (na omak skoro jak bavlna), téměř nelepí, cena 119,- ,mají v hodně barvách
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    PERTAKOIN: Kupodivu ani nikdo neměl blbý kecy (ani ti, od kterých jsem je čekala na jistotu) :o) Akorát se ke mně stahovala individua nejrůznější, kdykoliv doprovod nebyl nablízku. Takže na to pozor:o) A pak jsem se nemusela převlíkat jako většina - jen jsem vršek sárí domotala do spodničky a přes čoli přetáhla svetr. Pohodlné:o)
    SHAHLAH
    SHAHLAH --- ---
    ANNIKA: Skočnou polku jsem si v sárí v Lucerně taky už skočila :o)
    PERTAKOIN
    PERTAKOIN --- ---
    ANNIKA: Tak to je tedy vpravdě drsný zátěžový test, obdivuji Tvou odvahu!
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    Já zajišťuju dole normálně tou dlouho zobanovitou sponou do vlasů - tvar pěkně sedne a nic nekouká a drží opravdu pevně:o) a na rameno dávám takovoý malý skřipeček do vlasů v odpovídající barvě. Ještě to nezklamalo, testováno i při skočné polce v nabité Lucerně:o)
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    SKLIBA: Mně se zase podařilo mikrovlákno v obchodě ani nenajít.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam