• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIHAJASárí, zaviňte se do krásy
    SHAHLAH
    SHAHLAH --- ---
    OLEJOVKA: To je pravda, já holt hodnotím to, co mám v šatníku, což je většinou pohodlné i funkční oblečení, ale to bude tím, že nekupuji žádné "in" věci a při výběru na prvním místě řeším právě funkčnost a pohodlnost :o)
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    OLEJOVKA: Až na pánský oblek, tam je to zase poměrně hodně nedomyšleno.
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    SHAHLAH: nevím jak Tramin, ale mě jde hlavně o princip, tedy, že chlapsé oblečení je hlavně pohodlné a funkční a až pak se řeší zda je momentálně "in"... kdežto u ženského je to občas naopak, nějaký návrhář vymyslí, co je "in", ostatní to zkopírujou a pak to na sebe soukaj ženský bez rozmyslu a ohledu na okolnosti...
    MURRIEL
    MURRIEL --- ---
    TRAMIN: Mě v tomhle poznamenalo to, že jsem studovala v Liberci, lidi tam chodili pěkně oblečení, ale hodně sportovně, naučila jsem se to a teď už mě nikdo do úzké sukně a halenky nedostane.
    SHAHLAH
    SHAHLAH --- ---
    OLEJOVKA: Já vám nevím, já se v bundě na snowb. na normální nošení necítím pohodlně, připadám si jako sněhulák :oD Tu prostě leda na snowboard :o)
    A k chlapskému oblečení vs. žneskému obecně, to záleží...já nosím převážně vyloženě ženské oblečení a vše vybírám tak, aby mi v tom bylo co pohodlně (i když se v mém šatníku najdou i vyjímky) a v nabídce chlapského oblečení mi chybí dlouhá sukně (alespoň většinou), což považuji za zákla pohodlí :o) Ale zase je pravda, že třebas na fufájku nedám dopustit, ta je pohodlná neskutečně
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    TRAMIN: moje řeč, chlapi si to umí zařídit, a nechápu, proč bych se jakožto ženská taky neměla zařídit... :o)
    a musím říct, že už si nebudu snažit kupovat zimní obutí jinde než v Arashopu :o)
    CNV
    CNV --- ---
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    OLEJOVKA: vzdyt ja vim,ze jsme si v tomhle velice blizke ;)
    taky jsem zjistila,ze "chlapske" obleceni nabizi pohodli. Zensky jsou v tomhle neuveritelne. Radeji se sesnerujou do tesnych veci at vypadaji hubeneji
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    TRAMIN: hehe :o)
    ale tuhle mi nějaká paní ve výtahu (jiná než sousedka z patra, co mi monitoruje šatník: "Jé, to je jiné, než jste měla včera!") povídala jak mám krásné šaty a jestli jsou historické (měla jsem zelené kolopolo), tak jsem jí řekla, že to nosím běžně - no, byl to pohled pro bohy :o))
    ale je fakt, že z něj viděla akorát sukni, neb se s tím taky moc nepářu a měla jsem snowborďáckou bundu (zjistila jsem, že to je nejpohodlnější na zimu - snowborďáci si žijou)... :o)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    hmm tak kdyz si predstavim,jak s Olejovkou vesele chodime v zimni bunde...;)

    Nastal u me takovy lehce kacirsky nazor.
    Sari (v mem podani zahrnuje i polosari) neni nic tak ohromne neobvykleho a neni nutno ho brat do rukou za prozpevovani mantry. Kdyz je zima,musi nastoupit hlavne pohodli (jako ostatne cely rok). A to mi napriklad polosari splnuji dokonale. Dve tri spodnicky,teple ponozky,bunda z kvalitnich materialu a preziju cokoliv a neprekvapi me ani neplanovany vylet do okoli (a ze mi jich muj drahy doprava docela dost).
    A asi zalozim nove hnuti...
    polosariholicky
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    KATERINA: Ahaa, tak já nosím čoli jen když jen nad +25C, jinak to jistí trika s krátkým či dlouhým rukávem. Taková varianta pro lidi, co jim nedělá dobře, když táhne na záda.
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    MISERY: když je fest zima tak místo čoli dám body a přesto propínací svetr a kabát.
    Souhlasím, že v zimě to není takové jako v létě, ale to neznamená, že se toho v zimě vzdám :)
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    NEVENA: V bavlnce je stoprocentně tepleji než v kalhotách. Dokonce i v mušelínové. Prostě vrstvy - spodnička plus dvakrát kolem a je to silnější než klasická riflovina. ... S viskózou je problém, chová se to jako umělina, takže to v zimě studí a v létě nebo v teple se v tom člověk potí. Alespoń takový z toho mám dojem já. ... Hedvábí zase vypadá tenký, ale udrží teplo skoro stejně jako bavlna.
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    tak vizkozu jsem ještě na sobě neměla, ale mámn odzkoušeno, že i v bavlnce je tepleji než v kalhotách... mám ale dlouhý kabát.
    SHAHLAH
    SHAHLAH --- ---
    SHEEN: Tak to se máš, my máme ve škole děsnou zimu a v práci mám uniformu typu- tričko, mikina a dlouhá kavárenská zástěra, takže si pod ní sárí sice vzít můžu, ale bude vidět prakticky jen spodní lem... Nu což, já si prostě počkám na to, až bude venku teplo a pak provětrám celý sráník :o)
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    SHAHLAH: Já si ho užiji, protože se většinu dne pohybuji v budově mezi studenty a profesory. tam je dostatečné viditelné. K tomu návštěvy školky, lékaře a podobné kratochvíle. .... Mám akorát problém v laboratoři. Ten jsem ještě nepořešila. :-/
    SHAHLAH
    SHAHLAH --- ---
    SHEEN: Ne, že by vyloženě nebylo vidět, ale podle mého se prostě daleko líp vyjímá v létě, pěkně s čolí, když na něj svítí sluníčko :o)
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    MISERY: Jsem zmrzlík, tak jsem i kabát vyměnila za teplou bundu. Když bych šla v klasických šatech, tak taky musím nahoru vzít bundu nebo kabát či kožich. Se sárím je to úplně stejné. ... Jen tu viskózu bych si v zimě nebrala, dělá takový studený dojem. Jinak je super a moje první byla také viskóza, i když nyní jsem se posunula spíše k bavlně a zejména se zamilovala do hedvábí.
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    SHAHLAH: Nevím, ale mám kabát nebo bundu pod zadek a lidi mě zastavují, jestli to pod tím je opravdu sárí. Takže to vidět je. :-)
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    KATERINA: Nápodobně. viskózy jsme odložila na teplo a vytáhla bavlnu a nějaké to hedvábí. A jsem spokojená.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam