• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIHAJASárí, zaviňte se do krásy
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    OLEJOVKA: taky bych se ráda účastnila i aktivně:)
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    TRAMIN: super, takže bude i autentická zkušenost :o)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    OLEJOVKA: pokud nebudu trpet nejakou indickou chorobou, tak prijdu. Uz bych mela byt zpet, tak se predbezne hlasim
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    RENNFRI: super, není to nic složitého, kudy se bude chodit si řekneme obvykle na místě, v čem kdo půjde uděláme jen rámcově, aby všechny neměly třeba stejnou barvu :o)
    jediná podmínka na modelky je dobrá nálada :o)
    RENNFRI
    RENNFRI --- ---
    OLEJOVKA: připomeň to tak týden před akcí prosím ;-) teď neodhadnu jak na tom budu, pokud použitelně asi bych se jako nováček přidala ;-)
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    Večer indické kuchyně v Sue Ryder 19.1.
    příští rok se koná již v lednu náš oblíbený příspěvek dobré karmě :o)
    prosím ty, kdo mají čas, ať se ozvou s kontaktem na sebe, pokud to půjde, uděláme ještě před akcí setkání, kde si řekneme podrobnosti

    jako každý rok se těším na nováčky i známé firmy, zase se pokusím vymyslet něco nového a vítána jsou sáríčka, polosáríčka a šperčíky a tak dále... čím více nás bude, tím lépe!

    info pro novicky: už tradičně pořádáme maličkou indickou přehlídku vlastních šatníků pro benefiční večer zaměřený na Indii v domově Sue Ryder v Praze... je to bez honoráře, jen pro ten skvělý pocit... publikum je vždy nadšeno a otevřeno, na závěr oblíbená součást stručné ukázky zamotání a následného zamotávání odvážlivkyň, loni nám dokonce došla sáríčka :o)jde o zábavu a modelkou může být skutečně kdokoli, i já jsem se před publikem prošla :o) není omezení věkové, velikostní, typové, prostě žádné, rozhoduje jen vůle se pobavit a ještě udělat dobrou věc!
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    NEVENA: v cerne vubec nevidim problem. Ostatne v nicem jinem nefotim
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    DALEEN: Právě že většinu sárí mám s bílými prvky, až na jedno, ke kterému mám choli v barně lemu, a na tohle:) bílou zásadně nenosím k věcem, které na sobě nemají nic bílého
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    NEVENA: Pokud je sárí tmavomodré celé a nemá třebas růžové lemy (ber to jako příklad) a jen zdobení je zlaté (flitříky, třpitky), tak podle mě černé choli/tričko nemůže vadit. Navíc pokud budeš mít ostatní doplňky černé (boty, kabelku) tak bych neviděla problém.
    A jen drobné upozornění, bílá barva není univerzální. Nedá se vzít pod všechno :) Nejlepší je brát si choli v barvě sárí, případně v barvě lemů sárí (např. mám-li sárí vínové s oranžovým okrajem, vezmu si oranžové choli), vypadá to tak nejlíp. Bílé choli jen pod sárí s bílými prvky :)
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Mám upnuté tričko s kratičkými rukávy, černé. Na sárí ale není nic černého, nebude to nápadné? Vůbec nemám v tomhle odhad, protože choli mám jen bílá...
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    NEVENA: Jakýkoliv barevně se hodící vršek. Doporučuju bez vzorku a výrazné textury. Ale vůbec nevadí, že je dlouhý (naopak je to možná na společensku příležitost vhodnější). A v nejhorším případě dobře vypadá i obyčejné jednobarevné upnuté tričko....ono totiž choli není stejně skoro vidět a nikdo si ho nebude všímat :)
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    dobře by mohlo fungovat i černé viskozové choli... každopádně podle mého pod sárí vypadá dobře jen vlmi upnuté věci, body mi v tomhle prokazují dobrou službu :)
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Co poradíte pod tmavomodré sárí se zlatým zdobením místo choli pro slavnostní příležitost? Nepovedlo se mi sehnat choli, které by se k sárí barevné hodilo, ale chci si je vzít přespříští pátek na promoce.
    HAVRAN_PIRKO
    HAVRAN_PIRKO --- ---
    ZUZKAOU: naaaaaadhera
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    tak pokud sledujete Twitter, jsme i tam. Sariobchod
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    Pozvanka na Prahu

    TANAIS
    TANAIS --- ---
    TRAMIN: book :)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    Sárí
    http://www.sari.cz/page.php?id=602

    budeme i v Brne ;)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    Sárí
    http://www.sari.cz/page.php?id=596

    zveme vas 7.11 do Uherskeho Hradiste
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam