• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRONEMABridge - kde hrajete, jak hrát online, systémy atd.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    PATEJL_CZ: moc pekne:) udelam z tebe testera pravidel... jsou ty na nastence srozumitelne?
    PATEJL_CZ
    PATEJL_CZ --- ---
    Vzpomněl jsem si na jeden citát o rozdílech mezi pokerem a bridgem:

If you play bridge badly you make your partner suffer, but if you play poker badly you make everybody happy.

~ Joe Laurie Jr.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---

přišli byste případně na nějaké nyx bridge setkání?(praha) aspon ctyri lidi jen tak si zahrat.

7 hlasy od 7 respondentů

FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    našla jsem pěkně sepsaný systém acol ale je to na 65 stránek... http://www.bridgecz.cz/rozd.htm trochu niž na stránce...
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    PATEJL_CZ: ne s pokerem to společného mnoho nemá... pro bidž je spiš průprava umět dobře hrát mariáš....(ale bridž je mnohem lepší:) )
    PATEJL_CZ
    PATEJL_CZ --- ---
    FRONEMA: Jen mne zajímalo, jestli bych zúročil své pokerové dovednosti. I tak to zní zajímavě. Snad se konečně dostanu k tomu, abych se s touto hrou seznámil.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    PATEJL_CZ: bluffování ano pokud to umis.. ale zkouset cistlidi je spis protipravidlum.... ale pokud se hraje mezi prateli muzete se dohodnlout to zapojit...
    oficialne bys ses mel snazit nebrat v uvahu jak dlouho clovek premysli nez vynese kartu a tak...
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    Joo, bridge! Nehraju moc často (a proto ani moc dobře), ale ta hra mě strašně baví.
    PATEJL_CZ: psychologie má myslím jen menší význam, zato strategie je naprosto zásadní.
    PATEJL_CZ
    PATEJL_CZ --- ---
    Hraje také svoji roli psychologie (čtení lidí, blufování) a strategie?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    PATEJL_CZ: je... je to velmi zajimava hra ktera pokud ji chces hrat dobre vyzaduje plne soustredeni, pamet, odhad a cvik... ale na druhou stranu ma velmi jednoducha pravidla a bavi i lidi kteří se nechtějí nic učit...

a pozor... v turnajovém hraní nemá žádné místo náhoda... žádné "mi jenom přisli blbí karty" tam neexistuje... což je jedna z veci na ktere mi dost zalezi...
    PATEJL_CZ
    PATEJL_CZ --- ---
    Něco na té hře asi bude, když ji spolu hrávají dva nejbohatší muži světa.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    ROUMEN: o bridgi, ne?:)
    ROUMEN: my jsme hravali na stredni... ucil nas ucitel chemie, bridgový nadšenec... nejdřív standart a pak acol... mam ještě schovaný sešit:) byl to jedinej sešit který jsem si vedla pečlivě:)
    ja ted hravam na netu.. dam odkazy na nastenku... http://www.bridgebase.com
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    FRONEMA:
    Kdysi jsm hraval. A jestli si pamatuji jak se to pise, tak jsem pouzival drazebni system ACOL. Docela by me lakalo oprasit pravidla, znovu si precist neco o Acolu a obcas si zahrat.
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    k ankete: jasne ze cesky, vzdyt jak jinak byste chteli napsat ze tenhle klub je o "bridži" ? :-)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    ehm při hledání obrázku do záhlaví jsem našla toto a nemůžu se nepodělit:)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    zdravím všechny příznivce bridge! přihlašte se kdo hrajete, chtěli byste hrát i když třeba ani neznáe pravidla...uvidíme jaký bude zájem:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam