• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRONEMABridge - kde hrajete, jak hrát online, systémy atd.
    KATCH
    KATCH --- ---
    jsem si ani nevsimla, ze je tu polochciply klub me nejoblibenejsi hry :)
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    FRONEMA: ja klidne... ale neumim hrat:D ale moc rad bych se naucil... kdyz jsem se o to snazil, tak jsem narazil na hodne variant a ja nevedel, ktera se hraje "oficialne" (resp: ktera je oblibena) a tak jsem se na to vykaslal:)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    audtkonám tiše chcíplo....

áte nekdo stále zájem o bridz setkání?
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    Ve stredu odjizdim na prodlouzeny vikend a doufam ze si ho uziju :-)
    Me bridzove ja je smutne, me eroticke ja se nemuze dockat :-)
    Myslim ze prazdniny bodou pro setkani problem :-( Tedy tak nejak predpokladm ze by jsme se setkali v Praze. Jinak jsem k zastizeni obcas v Budejcich nebo v Plzni.
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    No jo, to jsou vlastně ty svátky... jak dělám na směny, tak mi tohle nějak nedochází. To budou asi všichni ve Varech.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    AMBERAN: ehm já taky...
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    zájem o setkání vyjádřili:
    roumen, amberan, reinita, quasit, lonewolf a já

prosim o vyjadreni k pristimu tydnu:)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Zrovna pristi tyden ve st. odjizdime a vracime se az nekdy v ne...
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    Tak bridgisti a bridgadýrky, co byste řekli příjemnému večeru u bridge příští týden? Mám volno st, čt, pá klidně už odpoledne.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    QUASIT: živé setkání je stále v plánu...:)
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    FRONEMA: já mám obojí :)
    Ale stejně bych dával přednost živému setkání. Co třeba příští týden? Já bych mohl kdykoli kromě úterý. Nebo i tuto neděli.
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    FRONEMA: Koukal jsem na ty odkazy, je tam ten bridge base s exe instalatorem pro win, pak nejake placene a jeden free. Tvrdily ze je treba win + IE nebo FF, tak jsem to zkusil s FF pod linuxem, ale neco to ve FF instalovalo a instalace selhala. Takze dalsi windowsi nesmysl :-(
    Je to bida.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    tady jsou odkazy primo z bridzoveho svazu... http://www.bridgecz.cz/odka.htm
    jsa v práci nemůžu testovat:)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    ROUMEN: s tim ze je to microsofti sracka souhlasim.. proto radeji tu base... tak ja kouknu co je jeste na vyber.... prinejhorsim nam naprogramujte nejakou verzi pro vsechny:)
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    FRONEMA:
    Ten web je zase nejaka mrkvosofti sra?ka, na kterou se mi nedari zaregistrovat :-( Budu se muset smirit s tim ze si online nezahraju. :-(
    Preci se nebudu vracet k MS, takova hanba a ostuda.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---

jaký máte operační systém?

7 hlasy od 7 respondentů

FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    linuxarska sekce je tu nejaka siilna:)
    dalsi bridge kterej jssem driv hravala je tady... http://zone.msn.com/en/bridge/default.htm
    je to jen pres prohlizes... tak to vyzkousejte...
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    ROUMEN: Mam obdobny problem, nainstaloval jsem to pres wine, ale nebeha to dobre...
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    FRONEMA: Chtel jsem zkusit bridge base, ale je tam klient jen pro windows. Windows nemaje, linux klienta chvili hledaje jsem zjistil, ze google tvrdosijne nabizi jen sitovy prvek tehoz jmena :-)
    Pokud nekdo zna nejaky online system pro hrani bridge, ktery pripousti i existenci monoritnich OS, treba by se zapojilo vice hracu.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    tak jsem zas na bridge base a zase sama...tak setesim az si pujdu zahatsnejakym nyxakem...

coz mi pipomina... nevite nekdo jak se pocitaj IMPY?

a citat prodnesni den:
    kde jsou tři, jsou i čtyři :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam