• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CUCHULAINObjímání zdarma (Free Hugs)
    LALINA
    LALINA --- ---
    btw: víte, co je jeste ucinnejsi, než obímání? porádná prutrž mračen nad prahou:-))) porádná sprcha, kdy se lidi probudej z toho mestskyho transu a navzájem se uviděj... to je zázrak to sledovat:-) ale sory za OT :-))
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    LALINA: :-)))
    stačí se na sebe nemračit a užívat si života :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    CUCHULAIN: :-)))ultrakrutomegahustýsacharidový sluníčkovitosti:-)))
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    LALINA: na čem že jako? :-))
    LALINA
    LALINA --- ---
    a jak to mate s rodici?
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    MKOV: :-))
    LALINA
    LALINA --- ---
    EOS: ano:-) nekdy se ptam... mlcky... a nekdy se dotknu i plachyho zvířátka:-)
    EOS
    EOS --- ---
    LALINA: Všechno je to o komunikaci, zeptat se můžeš vždycky.
    LALINA
    LALINA --- ---
    a to jeste jsem my Cesi prý na tom o hodne hur, nez jiní "civilizovaní evropané"... my a severani... se nedotykame skoro vubec...

osobne dávám prednost doteku...je takovej... bezdecnejsi, min "tvrdej" nez objetí... clovek si toho trebas ani nevsimne, coz u objeti nejde:-))

ja mam nekdy hroznou chut nekoho pohladit... vidim jeho vnitřek a vim, jak moc chce pohlazení....ale nesmím to udelat...on o té potrebe neví nebo nechce vedet a nechce aby se vedelo, že ji snad ma:-)))))
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    LALINA: souhlas. Když jsem bydlela chvíli v Itálii, tak se všichni pořád dotýákaj. Když tady na někoho šáhnu, jsem lesba
    LALINA
    LALINA --- ---
    zase aby sme (ste) neuvazli na nejaky sluníčkovitosti:-))
    LALINA
    LALINA --- ---
    MKOV: nesmysl:-))
    MKOV
    MKOV --- ---
    CUCHULAIN: To by bylo super nakonec by se všichni měli rádi :) Konečně ráj :)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    MKOV: no jasně. a když to dobře půjde, může se to šířit exponenciálně :-))
    MKOV
    MKOV --- ---
    CUCHULAIN: Jasně, já se právě nenechávám ubíjet ale naopak s tím bojuju :)
    A ty akce co děláte chválím je to potřeba, určitě to pomohlo hodně lidem :)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    MKOV: tak my zkoušíme ukázat jinou cestu.
    trochu přirozenější :-)
    MKOV
    MKOV --- ---
    LALINA: Bohužel, materiální svět ubíjí atd. absence lásky a lidského vřelého kontaktu. Lidi to cítí a snaží se to nějak ze sebe dostat, ale nepostaví se tomu čelem ale hledají náhražky.
    LALINA
    LALINA --- ---
    MOTYLEK: jo, ono nekdy staci, kdyz se na sebe lidi usmejou..osobne taky vnímám objetí už príliš tesny kontakt a není to pro me žádná samozřejmost... rozhodne kdyz jsem na Staromaku potkala "objimače"... dala jsem tam zpatečku:-))
    ale to nic nerika o myslence samotne, ta je vcelku fajn..dokoli, co polidstí lidi, co nekomu pomuze... a kdovi, mozna jedno objeti zachraní nekoho pred pádem na uplny dno a nasmeruje ho jinam..
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    MEIDOG: v Pardubicích jsem byl já a dvě kočky, tak to bylo v pohodě.
    akorát jsem nestíhal moc filmovat. taky máme krátký video :-)
    btw.. se se mnou chtěli obejmout i dva chlápci :-)
    MEIDOG
    MEIDOG --- ---
    taky se rad objimam ale takhle na ulici bych se tomu typovi nejspis vyhnul, na me by to pusobilo odpuzujic. leda ze by tam s nim byla naka holka.. je videt ze tam za nim chodej samy buchty, ale ty typky docela obdivuju musej mit pohotovej smysl pro humor,)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam