• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CUCHULAINObjímání zdarma (Free Hugs)
    CAMAEL
    CAMAEL --- ---
    LALINA: :-)))))))))))))))) To seš celá ty:-)))))))))))))

Ale vážně, to video ze zahraničí je fakt super. První se tam odhodlá taková maličká babička a dojde si pro objetí.... fakt mě to vzalo :-)))
    LALINA
    LALINA --- ---
    JTS: no kdyz se na to podivam s patricnym odstupem ( pri tom, ze sama ensnanis sacharozní sluníčkovitost) tak musim rict, že snaha o co nejvseobjimajicnejsi vstricnost mi prijde pro tenhle svet prinosnejsi nez snaha, ktera je
    a) mnohem rozšířenejší
    b) lidmi kupodivu tolerovanejsi

ukazat , kdo je vetsi maser a drsnak a hustoprisnak:-))) ta je navic jeste casto nechtěně dost smešná, - presto prinasi do sveta prilis napeti a stresu, nez je zdrávo :-)))
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    LALINA: samozřejmě ješitnost a spol. :-)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    JTS: no tak když chodíme s cedulemi Objímáme zdarma tak si to lidi můžou přebrat všelijak :-)
    Asi se najdou i takoví, kteří si řeknou, že nějakou milost od nás nepotřebují. To by jim narušilo ego :-)
    Ale jiní to zase přivítají :-))
    btw.. nesnažíme se objímat všechny.
    přítelka čarodějka si vytváří štíty, které k ní nepustí bubáky. chce objímat jen fajn lidi :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    JTS: mozna by nebylo od veci "prestelovat si" / proverit si nastavení optiky...mozna vidíš veci, ktery vlastne ani nejsou (?)
    LALINA
    LALINA --- ---
    CUCHULAIN: ego myslís jesitnost a potrebu bejt oslavovan, nebo proste sebe_jsoucnost, bez ktery ovsem bys byl jenom slizem bez tvaru, zámeru a zivota:-)))
    JTS
    JTS --- ---
    Jinak docela chapu ECLECTICA(u) - nekdy je to pruser :) Taky na to nejsem zvykly.
    Ja jsem "byl obejmut" asi pred pul rokem s takovyho toho popudu "I feel like you might need a hug" a sice to bylo prijemne, ale doted se mi to tu prevaluje a nevidim za tim nic nez snahu ukazat kdo je vic "vseobimajici". :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    JTS: mela jsem na mysli bez jakyhokoliv kontaktu s prirodou...
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    JTS: nevím jak ostatní. já o tom přemýšlím teď.
    nejsou to moc příjemné myšlenky. nemám ego rád :-))
    jdu do toho proto, abych sobě a ostatním otevřel srdce :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    JTS: podle sebe soudim tebe:-) to je první co napadlo me u tvyho psaní :-)))
    ty jsi takovej (takova) ta dalsí z lidí, co jim leži na srdci nejvíce cizí ega? ;-))
    a "lidi se maj ostentativně rádi" ... na to mas copyright nebo si to muzu obcas pujcit ? ...sice fakt nevim, co to znamena, ale zni to dostatečne šíleně na to, aby se mi to zalíbilo:-))))
    MKOV
    MKOV --- ---
    JTS: Ale jdi ty, copak podle tebe nemůže existovat nic čitého, čistá láska a upřímnost a nezištnost, to tě tak ten materializmus zničil?
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    JTS: no tak pro čerstvě narozené dítě asi skotačení ve fitku moc přirozené není :-))
    to spíš to objímání :-)
    JTS
    JTS --- ---
    CUCHULAIN: no - nenapadne.. ale premyslel o tom uz nekdy nekdo?
    JTS
    JTS --- ---
    LALINA: jak "neprirozene"? To by se melo nazirat spis v nejakym kontextu doby a mista - ne? Kdyz jsme se ve meste narodili, ve meste zijeme a zit budeme, tak to je pravdepodobne nase prirozene prostredi ve kterem se neda chovat jako v lese, nebo jako pred pul stoletim...hmhmhm..
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    JTS: my se spíš snažíme ega zbavit :-))
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    JTS: je možný, že to tak někoho napadne, ale mne teda ne. myslím, že v naší bandě takových lidí moc není :-)
    JTS
    JTS --- ---
    CUCHULAIN: ne ze se maj lidi radi, ale ze se maji ostentativne radi.

Jinak mi to pripada, ze ti co se rozhodnou rozdavat free hugs si tim snazi spis upevnit vlastni ego - ukazat si "sem vpohode, muzu rozdavat". To je prvni co me u toho napada :(
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    LALINA: to věřím :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    btw: víte, co je jeste ucinnejsi, než obímání? porádná prutrž mračen nad prahou:-))) porádná sprcha, kdy se lidi probudej z toho mestskyho transu a navzájem se uviděj... to je zázrak to sledovat:-) ale sory za OT :-))
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    LALINA: :-)))
    stačí se na sebe nemračit a užívat si života :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam